od Sirius Black » ned led 01, 2012 6:33 pm
*vede ho do obýváku, kde už jsou nachystané baňky a různé další kravinky na stromek..malá se hned na to vrhne a začne se v tom všem kopat*
Zvládáme to díky skřítce, kterou kdysi Meg přivedla a chová se k ní, jako k rovnoprávnému lidem..takže ta zastane celkem dost práce a Meg jí pomáhá kouzly, když nejsem doma..jinak kouzla nám celkem dost v životě usnadňují, ale Meg někdy napadne, že chce vařit a tak, tak se ji v tom snažím podpořit a vařím s ní *až se oklepe* Páni, já jsem ale vzorný taťka *směje se* Na rodinný život si zvakneš, přizpůsobíš se..ze začátku to jde ztuha, ale člověk si zvykne a pak už mu to ani nepřijde *pokrčí rameny* Koně ti klidně ukážu a můžeme se projet *navrhne* Pláž a okolí jsou tu nádherné *usměje se* A jestli budeš chtít jednorožce, tak zajdi do anglických lesů, dva jsme tam nechali a klidně ti je darujeme *uculí se* Tyhle zvířata jsou strašně náchylná na lidské pocity, takže ze začátku to bylo s nima těžké a pak někam odpelášili..ale slyší na zvláštní píšťalku, kterou jsme k nim dostali..nebyli jsme na ně připraveni *pokrčí rameny*
Provinilé slasti je klub, který vede Jean-Claude, o něm jsi něco slyšel? Což je upír. *koukne na něj a drapsne malou, aby to tam celé nerozbombardovala a posadí ju pod stromek..ta se ale nevzdá a leze zpátky* (to je celkem šílené, že tobě já mám "vysvětlovat", co jsou zač slasti:D) Je to podnik, kde se odehrávají různá upírská představení a zahrávají si s tvou myslí. Jinak je tam i bar, pár striptérů a tak... *pokrčí rameny*
Primitivní svět? *vykulí oči* Ti mají svět totálně na kaši! *povzdechne si* A nezapomeň, že stromek teď budeme taky strojit rukama a ne kouzly *mrkne na něj, chytne opět malou a nacpe jí do packy jednu baňku* Tak miláčku, můžeš ji tam opatrně pověsit *trochu ju natáhne tak, aby tam dosáhla a pověsí první baňku* Výborně *dá jí pusu* A utíkej pro další *pohladí ju po vláskách a malá začne pomalu nosit baňky*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.