od Margarit Black » sob zář 03, 2011 12:44 pm
*konečně se dohrabe domů..po X týdnech a první, co udělá, vyžere málem celou ledničku* Mhmmm... *pochutnává si s plnou pusou a vytahuje nějaké věci ven a dává si je na talířek..pak zavře ledničku a nadskočí půl metra, jak se svého muže lekla* Ježiši Kriste! Siriusi! *zahaleká na něj..naštěstí stihla polknout* Zbláznil ses?! *opře se o linku, aby to s ní nešlehlo*
S: Nevím, kdo tady vyžírá ledničku *zakření se a šlohne jí pár kuliček hrozna*
M: No jo, měla jsem hlad *uculí se a pleskne ho po ruce* Necháš to! *zakření se a jde si sednout ke stolu i se svým talířkem*
*Sirius si sedne naproti ní a na chvíli ju pozoruje..zvažuje, jak se jí má vůbec zeptat, aby se nezhádali..uzobává hrozno..pak se nadechne* Zlato? *pozoruje ju zpoza trsu hroznů*
M: Mhm? *vzhlédne k němu a prohlíží si jeho čerstvě oholenou tvář*
S: Předem chci říct, že ti nic nevyčítám nebo tak *začal se obhajovat dřív, než vůbec řekl, o co jde* Každý si potřebuje od druhých odpočinout, upustit páru, jak se říká.. *Meg na něj zírala a čekala, co z něj vyleze..i když moc dobře věděla, CO z něj vyleze..ale vůbec mu to neulehčila* Jen jsem se chtěl zeptat, že jsi napsala dopis před pár týdny a říkala jsi, že už jsi v práci skončila, tak jsem myslel, že se vrátíš domů a ty nikde *jeho hlas byl klidný, trochu posmutnělý* Tak jsem si říkal jestli... *vzduch se mu v krku zadrhl* jestli to nebylo kvůli mně...třeba už mě máš dost a..a nechceš už se mnou být *koukal na kuličky hrůznů a jeden v ruce žmoulal..tak tohle Meg teda opravdu nečekala, že z něho vyleze..wow, ty ses teda změnil, pomyslela si v duchu*
M: *její vypleštěné oči Sirius opravdu vidět nemohl* Co to...? *nechápavě zatřepe hlavou* Siriusi, zlato, to vůbec! Na tohle ani nemysli!!! *vstala ze židle a kecla mu na klín..políbila ho do vlasů* Lásko, já čekala úplně něco jiného...že budeš naštvaný, že budeš řvát, že mi to všechno vyčteš, a ty mi řekneš tohle? *šeptá mu do vlasů* To vůbec nebylo kvůli tobě..to bylo..bylo to kvůli mně...v práci toho bylo hodně a potřebovala jsem si pár věcí v hlavě srovnat a nemohla jsem se vrátit domů ožralá jak doga *zakření se na něj, když k ní tázavě vzhlédl* Jojo, tvoje žena byla totálně na kaši.. *chechtá se a on se už taky začíná usmívat* Potřebovala jsem prostě upustit páru..jak jsi řekl*pokrčí rameny* Omlouvám se, že jsem ti nedala vědět, ale vlastně ani nevím, co bych ti měla napsat *pokrčí rameny a ňufne mu do ouška* Co kdybysme šli do ložnice a zjistili, co všechno jsme zapomněli *zakření se na něj..konečně na něj dostala po dlouhé době zase chuť..chtěla ho, potřebovala..*
*Siriusovi radostí zasvítila očička a dal si do pusy svůj užmoulaný hrozen, jehož půlku, než stačil sněst, mu uzmula Meg a vášnivě ho políbila* Chci tě! *zavrněla mu vášnivě do úst..Siriusovi přejel mráz po zádech a slova se mu dostala až do rozkroku..chňapnul ju do náruče a fičel do ložnice..ještě, že skřítka uklízí, bo by se jinak přerazil o hračky*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)