Bedroom

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Re: Bedroom

Příspěvekod Margarit Black » stř črc 28, 2010 7:11 pm

(víš jak, všichni býváme na dvou místech na jednou, myslím, že je to jasné dost;) to bych tak neřešila..na tom už jsme se shodli přece dávno:))

*trochu smutně si povzdechne, ale cinkne jí mobil, tak se na pro něj natáhne a koukne na sms..málem jí vypadnou oči z důlků a polkne..Sirius (vracím ho zpět;), tak uvidíme..byt si budu zařizovat postupně..můžu si foorum založit sama?)* A sakra *znervoozní a vyhrabe se na nohy* Jojo, klidně jdi, já si teď musím něco důležitého zařídit *políbí ho a zapadne do koupelny..drze ho vypakovala, uhm*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Phillip » pát črc 30, 2010 12:58 pm

(jj, jasne..nn, nemůžeš...subfora zakládám přes administraci...takže až budeš mít název, tak mi ho písni...tématka si pak uděláš už sama)

*chvíli kouká jak vyoraná myš, že tak vylítla, jak by ju cosik píplo..trochu nevraživě se mrkne na mobil a pak se taky vyhrábne z postele, nahází na sebe oblečení..chvíli přešlapuje, ale pak se na to vykašle, pokrčí rameny, nechá jí tam lístek, že už šel a vypadne směr nějaký dopravní prostředek*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Margarit Black » ned zář 04, 2011 2:59 pm

*přemístí ju přímo do koupelny, aby se mohla konečně vyčůrat..ale rači zůstane s ní, bo vypadá, že se snad vybulí..mezi tím jí napustí vanu, hodí do ní kvantum mořské soli a pěny do koupele..voda je tak akorát..pak Meg vysleče z plavek a položí ju do vany...skřítku zaúkoluje, aby udělala lektvar na bolest hlavy a otřes mozku...pak se k Meg naloží taky a ona se o něj pěkně opře a usne*

*po delší době přijde skřítka s lektvarem, který podá Siriusovi a vzbudí Meg* Lásko, vypij to, udělá ti to dobře *dá jí ke rtům flakonek a trochu do ní nalije*
M: Merline! Fuj *zašklebí se*
S: Musíš to vypít všechno... *poučí ju* Taaak, nádech *Meg poslechne a zhltne to*
M: Grrrr.... *vrčí, ale má to všechno v sobě*

*lektvar začne po chvíli působit a Meg se začíná cítit opravdu líp* Páni, to je úleva *vydechne* Zlato? *koukne na Siriuse* Ale půjdeme si ještě lehnout, že jo? *kouká na něj prosebně*
S: Že se vůbec ptáš, to víš že jo *vytáhne ju z vany, zabalí do ručníku a odnese ju do postele, kde se zabalí do peřin*
M: *koukne na skřítku* Děkuju ti, zlati..jak je na tom malá? skřítka na ni koukne s úsmvěvem..Teď spí, jinak si hrála s gepardy, takže všechno je v pořádku...ujistí ju a odejde Tak to je fajn... *stačí ještě dodat a pak oba, stulení k sobě, usnou*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » úte zář 20, 2011 9:44 pm

*přemístí se do ložnice a projde do děckého pokoje, kde najde malou spinkat...* No koukněme, jak nádherně hajáme *dá jí pusinku na čelíčko* Tak spinkej, beruško..pak půjdeme na výlet *zašeptá a jde si sednout do kuchyně, číst si nové číslo DV..skřítka jí mezitím připravila trochu ovoce na talíř, sedla si k ní a uzobávaly spolu..skřítka se teď zažrala do nějaké nové detektivky*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » sob pro 17, 2011 8:33 pm

Sakra, my to nestihneme...kde sakra vězí...do háje *podlomila se jí bota, ale nic se jí nestalo* Ne, ne, ne *kňučí a mrskne s botou, která málem sejme Siriuse, který ju chytne*

S: Hej, co blázníš? *kouká na ňu pobaveně ve dveřích*

M: No, kde seš? Že tys na to zase zapomněl? *povzdechne si a složí ruce do klína*

S: *přejde k ní a potutelně se usmívá, malou zase drží v náručí* Lásko, jen se uklidni, my to zvládnem..a kupodivu jsem nezapomněl *dřepne si před ni, malou si posadí na koleno a nepřestává se uculovat* Máme ještě kupu času.. *donutí ju se podívat do jeho tváře* Vím, že musíš být perfektní, ale to jsi i tak *políbí jí ručky* Takže přestaň stresovat..já ti pomůžu a ty pomůžeš mně, ju? *nahne se k ní a dá jí pusu na ještě nenamalované rty..malá je od sebe odstrčí a culí se od ucha k uchu..oba se začnou smát* Ty naše sluníčko *chcou ji olíbat, ale to se nepodaří, bo malá se brání* Tak utíkej, prcku *plácne ju po dupce a malá frčí za gepardy*

M: *když ju Sirius vytáhne na nohy, zhroutí se mu do náručí* Jsem tak ráda, že jsi tady...Vánoce minulý rok byly bez tebe příšerné *povzdechne si a trochu se jí zamlží oči*

S: *pevně ju drží v náručí* Já vím..u mě taky stály za prd *pohladí ju po vláskách* Ale teď už se nehnu *skloní se k ní a něžně ju políbí, pak na sebe chvilu koukají* Tak, co bude s tím oblíkáním? *uculí se*

M: No jo *vysmrká se do kapesníčku* Mám takový pocit, že jsem přibrala *ohrne spodní ret a nastaví se zády k němu tak, že jí zapne uzávěr*

S: Ty zase kecáš, co? *směje se* Rači mi pomoz s tím kvádrem a motýlkem *Meg mu to tam nějak zapytlovala* No vidíš, já ti říkal, že budeme stíhat naprosto v pohodě *mrkne na ňu* Vypadáš úžasně *zašeptá* Miluju tě *a opět ju políbí*

M: Taky tě miluju *je celá nějaká rozechvělá a opět se mu stulí do náruče* Musíme vůbec někam? *vyzhlédne k němu*

S: Přece to nechceš prošvihnout, jako minulý rok *mrkne na ňu*

M: No, to rozhodně ne *zavrtí hlavou, trochu načechrá vlásky a jde se ještě dodělat do koupelny*

S: Jedeme autem? *houkne do koupelny a když se ozve kladná odpověď, tak jen prohodí* Jdu ho připravit.. *odejde k autu*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » úte bře 06, 2012 11:21 am

*konečně se vykope z postele a uvažuje, co bude dělat..hmm, zajdu navštívit pánský klub..pomyslí si, oblékne se, olíbne holky a zmizne kdo ví kam:)*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Předchozí

Zpět na Summer Residence - Lesvos