od Margarit Black » úte zář 01, 2009 4:12 pm
*něco vehementně datlí do počítače a usilovně s někým telefonuje* Jo, zařiď to, prosím tě. *protočí oči, protože už ju zase otravuje* Ano, půjdu s tebou na tu večeři. *podupává nohou a sem tam něco ťukne do compu* A pošli mi ty faxy, potřebuju to co nejdřív...ano, mrtvoly počkají, ale já ne. Víš kolik se mi tu nakupilo spisů, když jsem měla volno? No jistě, že pán neví. Hele, víš co, dej pokoj *zasměje se* Nejpozději dnes večer. A Patriku, nezapomeň ty květiny. Jo. Ok. Uvidíme se zítra. Měj se *položí sluchátko a zase se věnuje práci*
S: *zaklepe na dveře a usmívá se, v ruce má balíček*
M: *zvedne hlavu a rozzáří se, když ho vidí* Ahoj zlato *jde k němu a políbí ho* Jak ses dnes měl?
S: Clekem hekticky, je tam blázinec. Jako by se to bez nás neobešlo *protočí oči*
M: Mně to povídej. *koukne na kupu papírá* Teď jsem domluvila s Patrikem a ten není schopný něco zařídit bez toho, aniž bych mu něco nenadiktovala. *povzdechne si* Nezapomeň, že zítra je ta kolaudace. Proč si Američani musí potrpět na takové velkoleposti *nechápavě zatřese hlavou*
S: *pozvedne obočí* Myslíš, že bych zapomněl? *políbí ji na tvář* Něco jsem ti přinesl *podává jí balíček*
M: Páni, čím jsem si to zasloužila. *uculí se a vezme si krabičku, kterou lehce otevře, protože je na ní jenom přilepená mašle, je tam perlový náramek* Ten je nádherný! *dojatě* To mám do sbírky? *uculí se* Děkuju *vášnivě ho políbí*
S: Mluvila jsi přece něco o tom, že si chceš vzít zítra ty perly *usměje se a vášnivě ju líbá*
M: Já se snad zblázním. Jsem myslela, žes mě ani neposlouchal *uculí se*
S: *pokrčí rameny* To víš no...*uculuje se* Vidím, že tu toho máš vážně moc, takže tě musím s prací dohnat *pleskne ju po zadku* Budu ve druhé pracovně *sdělí, ještě jí dá pusu na čelo a odejde*
M: Jojo, uvdíme se u večeře *mávne na něj a prohlíží si náramek* Já si toho chlapa snad ani nezasloužím *vloží náramek do krabičky a vrátí se ke svému třískání do compu*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)