London House

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: London House

Příspěvekod Tirage » stř pro 16, 2009 3:30 pm

Když se jí Amon tak zeptá, sebere mu flašku a napije se. Ještě jí to šrotuje hlavou a pak dojde k závěru.
Protože chceme, aby ses rozhodl, kterou z nás chceš. A já vlastně ani nevím, co chci po tobě já. Jenom vím, že tě mám ráda. Moc. Ale jestli tě miluju a chci být jen s tebou, to nevím. Ty si musíš rozmyslet, jak to s námi máš ty – s kým chceš žít a za jakých podmínek. Asi bych měla teď vypadnout. A udělat si v tom jasno. Doporučuju ti to samé. A pak bys asi měl co nejdřív zajít za Kleou. Ona zuří, protože se trápí. Až budeš vědět, co po ní chceš, tak jí to řekni. Třeba bude ječet, ale alespoň bude vědět na čem je.
Shrábne papíry a jeden s otázkami vyndá a nechá mu ho tam
Kdybys mi tohle nějak doplnil… pro Pent.
Zvedne se, ještě jednou se napije z láhve. Přistoupí k němu a obejme ho kolem krku a položí mu hlavu na rameno.
Do ucha mu pošeptá:
já ti neutíkám. Ale teď je to práce pro velký drsný chlapy.
Pustí ho a jde pryč. Má nějak podezřele vlhké oči. Ve dveřích se otočí a řekne:
Uvidíme se na Mýtince. Někdy. Možná. Doufám.
Mávne mu a odejde. je slyšet už jenom smrkání...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Amon » stř pro 16, 2009 10:51 pm

+zírá. dokonce i když Tirage udělá co udělá, tak amon zírá. i když se tirage otočí a de ven, on jenom zírá. i pět minut poté, co tirage odešla chudák ZÍRÁ+ co...to..kurva?! +potřepe hlavou a rozhlídne se a přemýšlí, jestli se mu to celý nezdálo, ale zbyl tam ten papír s otázkama+ Kleoooo! +zaskučí zoufale a prohrábne si vlasy+ chci umříííít! +pak se zarazí+ co to...+zase potřepe hlavou a pořádně se napije+ ženský šílený! +a zkouší volat bei, ale ona je mimo signál, tak s tím telefonem švihne a přemýšlí kam mu klea zdrhla+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Eternity » čtv pro 17, 2009 8:43 am

(nebožátko. ťuťu. ale myslela jsem, že právě nechce nikdy umřít. no konečně mu došlo, že nesmrtelnost je na ho...)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » čtv pro 17, 2009 9:15 am

(to byl spíš asi akt zoufalosti...samozřejmě, že umřít doopravdy nikdy nechce. to nás rači všechny vymorduje...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned úno 14, 2010 2:08 pm

ObrázekObrázek

+donese dom kytku a přepravku a...slavijou...muhehe...+
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » úte kvě 18, 2010 2:33 pm

(jezuzkote, to je kráásná kočička...že bych pořídila Kocourovi společnost na Nautilu? ehm..)

*zastaví v londýnské ulici, vystoupí a rozhlídne se. Koukne k domu Man a zdá se, že není doma - tak se rozhlídne po sousedech a zamíří k Amonovu baráku. Cinkne a chvíli čeká...rozhlíží se při tom po ulici a zdá se mu tam nějak..mrtvo.*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » úte kvě 18, 2010 3:18 pm

( no ve zverimexu je skvělej výběr! - láách mrtvo!)

Kur-va! +cestou ke dveřím zakopl o jakejsi květináč, tak ho vezme a rovnou prohodí otevřeným oknem, takže přistane asi metr od postracha dole. pak amon zmáčkne takový to..jak tím de slyšet dolů+ Co je?! Nic nechceme! +a má na sobě košilu rozeplou na dva knoflíčky a kalhoty od uniformy, ovšem to asi postracha neohromí no...leda bych zase něco nevěděla...+
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » úte kvě 18, 2010 4:27 pm

*jak stojí dole a kolem prosviští květináč, tak jen zúží oči a hbitě uskočí, aby ho neohodila hlíína* Ale to je mi milé přivítání..*ozve se dole, jak slyší načuřeného Amona* květiny padají po trsech...*odkpne květináč z chodníku, aby si třeba Man nezlomila nohu, až půjde domů...nebo že by jí ho po cestě vzal jako suvenýr?:D*a jednoho starého známého upíra co nic nenabízí sneseš? Tedy, leda bych sesbíral ten květináč..*musí se u dveří přemáhat, aby se nesmál...no, ljen kdyby k tomu měl nějakou vkusnou kravatu...:))) ale lepší než tepláky*
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » úte kvě 18, 2010 6:14 pm

+amon tepláááky nenosí, se válí v uniformách+

Postrachu? +vykloní se nahoře z vokna, aby se přesvědčil, že je to fakt on+ No to snad né! +usmívá se+ Poď dál! Vezmeš to po okapu, nebo chceš otevřít? +hodí mu klíčky+

+tak třeba to byla nějaká ta..potvora...orchidej, nebo jak se ten strbél menuje, z toho by se kytička i udělala..+
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » stř kvě 19, 2010 1:29 pm

*tak to jo...*
*o krok ustoupí ode zni a zvedne hlavu nahoru* raději bych normálně, přece jen nechci vyděsit všechny obyvatele ulice...pokud tu ještě nějací sou..*dodá a chytne klíčky, odemkne si a vyběhne nahoru*

*lach, tak to možná i jo...*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord