Sklípek

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Sklípek

Příspěvekod Eillen » čtv led 01, 2009 11:24 pm

Stejně si myslím, že k tomu jednou dojde. Creagan ho považuje za dobrého přítele a nějakým způsobem mu to bude chtít dát najevo. zamyslí se. Ale ohledně svatby. Ráda bych, aby nás oddával Postrach. Myslíš, že to nebude problém? A jak to vlastně udělat s výzdobou? Já vím, že je času moře, ale bojím se, že něco zapomenu a pokazím ten den.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv led 01, 2009 11:25 pm

No to nevadí. Hlavně že víno je dobré... znovu upije Já sám beru víno od Haldira. Tedy ne že by bylo lepší, ale golux víc chutná. Golux tvrdí, že má takovou zvláštní lesní příchuť... a že se po něm vznáší jako elfí víla... zakroutí hlavou No, co bych pro ni neudělal... pohladí golux po ruce
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 01, 2009 11:28 pm

Haldir je elf, že? Od něj jsem víno zatím neochutnal. Asi poprosím Eillen aby jej zkontaktovala a poprosila jej o pár lahví. Už jsem několikrát slyšel chválu na jeho vína.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod golux » čtv led 01, 2009 11:31 pm

Možná, že by bylo dobré, když už to tedy chcete udělat, tak v den Luciusových narozenin. Dát mu to jako dárek... určitě by to ocenil. A při té příležitosti byste mohli oznámit termín svatby. Lucius má narozeniny v červnu, krásně by se to stihlo. A jinak... napije se Postrach určitě nebude proti, ale domluv se nejdřív s Manori. Ona už to zaonačí tak, aby to Postrachovi připadlo jako dobrý nápad... usměje se A s výzdobou si taky nedělej starosti. Když bude svatba v zahradách, spousta květin bude stačit, nějaký ten ohňostroj, funkční fontány - v nich můžeme ovonět vodu, nebo z nich může téct víno... Hlavně aby bylo dost jídla a pití a pak bude každému jedno, stejně si to málokdo bude druhý den pamatovat...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv led 01, 2009 11:33 pm

Ano, je to elf. Docela sympatický, řekl bych... až na ty jeho uši... no ale každý máme nějakou tu chybičku... napije se vína
Možná i já bych na sobě nějakou našel, kdybych se zamyslel...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eillen » čtv led 01, 2009 11:35 pm

Snad mě Lucius nezabije, ale kdy že to má narozeniny? zeptá se potichu a tváří se jako neviňátko. Dobrá, zkontaktuji Manori. Uvidíme jaký bude mít vliv na svého manžílka. najednou trochu zpozorní, když slyší Luciuse a zašeptá opravdu jsem slyšela dobře?
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 01, 2009 11:36 pm

Ano, každý asi nějakou má. Mojí je, že jsem mudla. Ačkoliv někdy je to výhoda. Nevěřil byste, jak se dá vymluvit z prací. Kdykoliv chce Eillen něco namáhavého, tak se vymluvím, že na to sám nestačím a bohužel neumím kouzlit zašeptá tak, aby jej Eillen neslyšela a on tak nepřišel o jedinou výhodu, kterou má.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv led 01, 2009 11:45 pm

Ale zase máte bohatství a moc a to také není k zahození... ztiší hlas a lišácky se usměje A co se týká tajemství, každý má nějaké mít, nebo ne? A nějaké ty zbraně v záloze, to se vždycky hodí... kopne do sebe zbytek vína
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » čtv led 01, 2009 11:46 pm

Myslíš to o těch chybách? To je přece normální... on si opravdu myslí, že je dokonalý... a skoro je zamilovaně se na Luciuse podívá A narozeniny má šestého června
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pát led 02, 2009 1:17 pm

Takže bude svatba o trošku dřív. Pokud to Luciusovi nevadí, můžeme obě události oslavit najednou. usměje se. Poté si všimne, že má Lucius prázdnou sklenku, tak mu dolije.
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran