Sklípek

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Sklípek

Příspěvekod Eillen » čtv říj 21, 2010 4:45 pm

Obejme Nef, aby ji uklidnila Gretiem ti nechá volbu. Nemusíš se rozhodovat hned. Jen ti dal najevo, že by s tebou rád spojil duše. Pokud budeš ochotná a budeš si opravdu jistá tím, co chceš udělat, stačí mu jen říct a potom poznáš, až se to stane. Já cítila, jak se moje magické jádro plní Frundorovou mocí a zároveň jak část odchází k němu. Byl to zvláštní pocit. Já například neváhala ani minutu, ale Frundor mi vysvětlil, že by klidně počkal i několik let, než bych se rozhodla. Tuším, že Gretiem bude ochotný také počkat. Můžeš se ho zeptat sama. kývne směrem k dráčkovi, ať na něj zkusí promluvit.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 5:03 pm

+zhluboka se nadechne, aby se uklidnila a vděčně se na Eil usměje+ Proč si neváhala? +zeptá se+ Myslíš, že se mnou bude mluvit? +zní to trošku hloupě, ale otočí se na dráčka, kouká na něj on kouká na ni, jako by mezi nimi probíhala nějaká konverzace+ Caesar nebude nadšený. +usměje se nakonec a podívá se na Eillen+ Je to zvláštní pocit. +řekne jen, pořád je trochu zmatená+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » čtv říj 21, 2010 5:11 pm

No, u mě to bylo jiné. Já byla u zrodu Frudora. Místo, aby se zhmotnil, tak se usídlil v mém magickém jádru. Nevím, jak je to možné, nikdy mi to nevysvětlil. Ale několik let byl mojí součástí a najednou byl pryč. Když jsem se dozvěděla, že je možnost znovu to spojení navázat, i když dost omezeně, neváhala jsem. na chvíli se zamyslí Ono jde o to, že teď už ti nemohu poradit, jak se rozhodnout. Já vím, jaké to spojení je a nechtěla bych o něj přijít. Má to své výhody. Ano, má to i své mouchy. Třeba ten věk. Ale u toho jsem měla dávno jasno, že budu žít déle a už jsem přemýšlela, jak to udělat, aby Creagan nestárl tak rychle. No a teď to vypadá, že to nakonec vyřešíme.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 5:27 pm

+pokývá hlavou+ Budu si to muset promyslet. Jenže, já o dracích vůbec nic nevím, až na to co jste mi ted řekli. +musí se trošku napít+ I když nad tím teď trochu přemýšlím, ten věk neni zase tak zlej, jestli nakonec zůstanu s kluky mohla by to být velká výhoda. +pousměje se nakonec+ Vyřešíte?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » čtv říj 21, 2010 5:49 pm

Doufáme v to. ozve se klidně, ale dává tím najevo, že není vše jasné. Frundor se domnívá, že kdybych měl v sobě sebemenší kousek magického základu, dal by se použít. Svázal by pomocí své magie naše životy dohromady. Stárl bych tedy stejně rychle, respektive pomalu, jako Eillen. Bohužel to uvízlo na tom, že neví, jak by zjistili, jestli mám magické jádro či nikoliv. Odmítám použít Eilleninu hůlku, abych vyzkoušel, jestli vůbec něco svedu. vysvětlí. No oni prozměnu odmítají použít kouzlo proti mě, aby zjistili, jestli mé jádro zareaguje či nikoliv. Takže jsme v slepé uličce.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv říj 21, 2010 6:32 pm

upřeně pozoruje draka a poslouchá jeho odpověď * No, nedá se říct, že by to bylo zrovna jednoduché. Ale myslím, že jsem toho pochopil dost, aby mi bylo jasné, že z toho pro mě nic nebude. Do jiného vesmíru cestovat nehodlám, tenhle mi úplně stačí. A pokud se nemohu pohybovat v čase tady, je to vyřešeno. V každém případě jste velmi zajímaví tvorové a já děkuji za odpověď *
pak vyvalí oči, když se na stole objeví další dráček Tedy dámy, nepřehánějte to. Nebo chcete, aby Wildaran lehnul popelem?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eillen » čtv říj 21, 2010 6:36 pm

modrý drak se stále dívá na Luciuse *Není zač. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, můžete se na mě obrátit.* odpoví klidně a ač to může znít lehce arogantně, nemyslí to tak, on tak prostě mluví s každým

Luciusi, nebojte se. Frundor to tu nepodpálí a tuším, že Gretiem je stejně vylekaný jako tady Neferet a na oheň se asi nezmůže. usmívá se
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod golux » čtv říj 21, 2010 6:38 pm

kouká zvědavě na Luciuse Ty s ním opravdu mluvíš? A o čem se bavíte?
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv říj 21, 2010 6:40 pm

ještě chvíli si dráčka měří pohledem, pak se lehce usměje a otočí se ke golux Ale, nic zajímavého. Jen jsem se ho ptal, jestli jsou dračice občas taky tak nesnesitelné jako lidské samičky... ušklíbne se a dolije golux víno
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » čtv říj 21, 2010 6:42 pm

Pch... nafoukne se, vína se sice napije, ale dělá uraženou, i když vidí, že se Lucius usmívá A jsou nebo ne?
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran