od Eillen » úte lis 03, 2009 11:05 pm
No vlastně to byla taková náhoda. Při jednom studentském výzkumu jsme měli použít obraceč času a podívat se do budoucnosti a hned být zpět. Měla to být jen vteřina. Šla jsem první, otočila obracečem a najednou se kolem mě utvořila bublina. Všichni tam pořád stáli a koukali na mě a já jsem zestárla. Sice jen o sedm let, ale zestárla. Nakonec se přišlo na to, že byl obraceč zakletý a tak ho zničili. Nicméně už nebyla možnost, jak ten proces zvrátit, tak jsem se s ředitelem dohodla, že na rok odcestuji na východ a budu se vzdělávat. Až se vrátím, doufal, že budu mít možnost vyučovat v Bradavicích. Bral to jako svoji povinnost mi zaměstnat, když se tohle stalo. Dostala jsem neomezený účet a vyrazila jsem. Docela brzy jsem narazila na Šalamounův palác, kde jsem našla staré svitky, kde se o duších psalo. Začalo mi zajímat, jestli moje duše také zestárla, nebo je to pořád duše holky o sedm let mladší, než jsem já. Nakonec jsem tomu celému propadla a zjistila si i vše z mudlovského světa. Ačkoliv tam je většina vlastně převzatá od nás, jen trošku jinak je to řečené... Nakonec jsem se vrátila zpět do Bradavic, kde jsem složila řádnou aprobaci na svůj předmět a ten se zařadil mezi volitelné. Ale je docela oblíbený, za což jsem ráda. zase se pěkně rozpovídala a v průběhu dlouhého monologu se alespoň dvakrát napila, aby neměla sucho v puse.
I am not insane, my mother had me tested!