Všude kolem

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Všude kolem

Příspěvekod Tony Dolohov » úte lis 13, 2012 11:43 am

Baví, jinak bych to nedělal. Mám rád dobrodružství a nebezpečí. Nemohl bych dělat nic jiného +pozvedne pobaveně obočí+ Tak znamení zla chceš vidět? Hm... co za to... já to jen tak někomu neukazuji +culí se potměšile+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 10:00 am

Co za to... co za to... +zamumlá+ Já ti ukážu, jak to vypadá, když žádný znamení zla nemáš. +navrhne nakonec se zářivým úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 22, 2012 10:59 am

+rozesměje se nad její "protislužbou"+ Ale proč ne... vlastně už ani nevím, jak vypadá levé předloktí bez tetování. Opravdu rád se zase podívám +culí se pobaveně a pak začne vyhrnovat levý rukáv a pomalu, pomalinku, centimetr po centimetru odhaluje své Znamení zla do poloviny předloktí, pak se zastaví+ A teď ty... +řekne s úsměvem+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 22, 2012 1:38 pm

+oči ji jenom svítí částečně vypitym rumem a částečně vzrušením když ho sleduje. O odhalujici se znamení zla+ Páni. +vydechne potom+ Hm. No tak jo. +zasmeje se a vytáhne si rukáv na ttiku na levý ruce a ukáže mu svoje úplně normální předloktí+ To je, co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 22, 2012 9:22 pm

+upře zrak na její bělostné předloktí a se zájmem si jej prohlíží+ Nádhera... tak neposkvrněnou kůži jsem už hodně dlouho neviděl +cukají mu koutky a pak jí přejde prstem po ruce+ Máš opravdu jemnou pleť +dovyhrne si svůj rukáv až k lokti a ukáže jí svůj cejch v celé jeho kráse. Tony zatne pěst, až mu pod kůží naběhnou provazce modrých žil a had, proplétající se otvory v lebce jakoby se lehce zvlnil+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 23, 2012 1:17 pm

(heh, taky už nevím, jak vypadá levé předloktí bez tetování :D :D)

Díky. +uculí se na něj polichoceně+ To bude tím, že proto nic nedělám. +ale její zrak je přitahován jeho znamením na ruce, opatrně k němu natáhne ruku, jakoby se bála, že ji ten had může kousnout a pak jemně konečky prstů pohladí znamení zla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát lis 23, 2012 1:36 pm

(taky máš tetování na levém předloktí? :D A co tam máš?)

+nepatrně cukne rukou, když mu Wenai pohladí znamení, ale pořád se usmívá+ Pozor... občas kouše +zažertuje a uvolní pěst, žíly se mu schovají hluboko pod kůži+ Tys tohle ještě nikdy neviděla? +trochu se podiví+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 23, 2012 1:50 pm

(spoustu věcí: klíč od pekla a pekelný potvory, teda spíš potvůrky :D)

Ah! +vyjekne, když Tony tou rukou cukne, protože se lekla, ale pak se rozesměje, když pochopí, že je to sranda+ No, takhle zblízka ještě ne. +ještě na znamení koukne a sama si stáhne rukáv od trika+ Je to hezký. Teda, mě se to líbí. Jeden čas jsem uvažovala, že bych si ho taky pořídila, ale myslím, že na smrtijeda mám moc nestálý názory.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 24, 2012 2:24 pm

Jsem na něj hrdý +poznamená pyšně, nepatří k těm, kteří svůj cejch schovávají. Shrne rukáv a trochu se zamračí+ Tohle znamení se nedá pořídit jako nějaký módní hit... to znamení si musíš tvrdě zasloužit. Věrností, oddaností, loajalitou, odvahou. Ne každý má tu čest. Pokud máš skutečně nestálé názory, radši se o to ani nepokoušej. Byla by tě škoda... Pán zla tvrdě trestá ty, co zradí smrtijedskou přísahu +varuje ji přátelsky+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 24, 2012 3:05 pm

Jistě že mám. Já jsem neustálý a bestaly pubrtak. A v padesáti prejdu do senility. +zasmeje se+ Jak ty ses ke smrtijedstvi dostal? +zeptá se+ hadamczik že pro tebe to bylo jasné. Že tě k tomu vychovalali.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí