Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 18, 2011 12:38 am

+chytne se Marigolda a spěchá za dryádou+ Já jsem Wenai. +řekne, zatímco se tam rozhlíží+ A jsem tady z toho celá paf. Půlku těch stromů ani neznám a to znám kde co. A nechci být klasifikována jako milenka, prosím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte led 18, 2011 1:02 am

+Chvilku se zdá že ji ani neslyšela, nebo neposlouchal+ Znamená to něco? +zeptá se zvědavá po významu jejího jména+ Nepochlubil ses Marigolde že sis pořídil manželku +podokne se smíchem kdesi v hrudi když se tak Wenai ohrazuje proti pojmenování milenka+
Okolí

Příspěvekod Marigold » úte led 18, 2011 1:05 am

Já jsem ti to říkal +usměje se, potom trochu zamračí+ A jako co bys chtěla být klasifikována? +zeptá se zvědavě+ Nejsi ty nějaká přidrzlá? Kde je pověstná málomluvnost dryád a jejich respektování soukromí? +měří si jí dlouhým pohledem, obočí soustředěním svraštělé+ Jsi vůbec pravá dryáda? +zeptá se neomaleně+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 18, 2011 1:13 am

Nevím, ale jestli to něco znamená, tak to nic pěknýho nebude. +pokrčí rameny+ No, přítelkyně? +řekne nejistě+ Co je támhle to za strom? +ukáže na jeden s bílou kůrou, co není bříza+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte led 18, 2011 1:42 am

+Bleskově se otočí, jednu Marigoldovi vrazí až padne na zem a zase pokračuje v cestě+ Jistěže jsem +řeken jakoby se nechumelilo, s ní bude cesta do středu lese opravdová zábava+ To je Lemuwel. Výtažek z jeho kůry je jedovatý, ale malích dávkách na ránu zastavuje krvacení +kupodivu se rozpovídá+
Okolí

Příspěvekod Marigold » úte led 18, 2011 1:47 am

Heh +stačí jen říct než dopadne na zadek+ Au! +začne si mnout nos+ Tohle nebylo třeba! +ohradí se proti takovému surovému zacházení+ Trochu toho Lemuwelu bych teď potřeboval +otře si kapku co mu teče po horním rtu+ Stačilo říct ne +vyhrabe se na nohy+ Dnešní mládež je jen samá agrese a málo veselí.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 18, 2011 1:58 am

+cukne sebou a zakloní, aby náhodou nedostala taky, když už je dryáda rozmáchnutá+ No ty jo. To jsou všechny dryády takhle od rány? Hele a slyšela jsem, že prý tu nemáte léčivý jenom stromy, ale taky vodu... To se vztahuje na všechnu vodu? Nebo jenom na některý vybraný vodní toky?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte led 18, 2011 9:03 pm

Nejsou +zamručí trochu otráveně+ ale tohle není skutečná dryáda +říká to šeptem, což je zbytečné protože ona ho stejně slyší, jenom ho ignoruje+ je to nějaký lidská dívka, ze které udělali dryádu když byla ještě malá. Na několik takovích tady můžeš narazit, jsou většinou ostřejší, taky višší no a prostě... jiné +pokrčí rameny+ Za chvíli zjistím že toho o nich víš víc než já +podotkne skoro se smíchem+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Okolí » úte led 18, 2011 9:08 pm

+Střelí pohledem po básníkovi, ale znovu mu pěstí nedá+ U V tomto lese je mnoho láčivích věcí, ale také věcí která vás mohou snadno zabít. Nejen jedem, ale i tesáky a to zejména pokud se k nim neumíte chovat +přejede prsty po kůže nejbližšího stromu ve velmi zamilovaném gestu+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 18, 2011 9:36 pm

No, když něco získaly, tak to nemůžou stratit. +pokývá hlavou+ Takže oni berou i dívky odjinud, a to jenom lidské dívky? +má na jazyku asi tisíc otázek, ale nechce vypadat jako zvědavka zvědavá+ Já jsem přirozeně zvídavá. +uculí se na něj+ Už tam budem? Ať už je tam kdekoliv... +zajímá se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí