Všude kolem

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Všude kolem

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 11, 2012 6:02 pm

+běží do uličky, kde zmizela a počítá i s možností, že mu vpadne do zad. Instinktivně se otočí a než ho Wenai zasáhne, stihne na ni ještě vystřelit, když se mu tam tak hezky postavila. Jak mu uskočí z dohledu, netuší, jestli ji zasáhl a vydá se ji pronásledovat+ Tohle ti nedaruji, krásko +sykne pobaveně+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 11, 2012 6:18 pm

+jako blesk ho zase oběhne a rozhodně se mu zaútočit do zad, tak na něj vyskočí zpoza jedné stěny+ Uááá! +vykřikne a skočí mu na záda, nebo se o to aspoň pokusí+ Wenai útočí! Uuuuáááá! Seš mrtvej. +nevydrží to a musí se rozesmát+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 11, 2012 8:31 pm

+bleskově se otočí, když v poslední chvíli uslyší za sebou Wenai a ta mu padne rovnou do náruče+ Tak to nebylo fér, krásko... takhle zákeřně zezadu +zasměje se a pak koukne na jejich vesty, které při Wenai skoku na sebe kovově narazily+ Tak nevím, jestli jsme nedohráli... +culí se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 11, 2012 8:41 pm

Jo. +pohodi hlavou a usměje se na něj+ Protože ty seš úplně mrtvej.+stouchne do něj hlavní pistole+ Mužem si dat přestávku abys načerpaly sil a nacit zatím ty dvě flašky. +navrhne mu blahosklonně jako by mu tím dávala milost+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 11, 2012 10:34 pm

Já že jsem mrtvej? +rozesměje se, opravdu ho to pobaví+ Dobře, dobře, vzdávám se +zvedne ruce nahoru a tváří se u toho trošku pitomě, Tony se prostě vzdávat nikdy nenaučil+ Myslím, že lok skotské by opravdu neuškodil +uculí se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 11, 2012 11:06 pm

Lok skotské nebo dva. +zasmeje se veselé protože má opravdu dobrou náladu chtne ho za ruku a vymota se s ním že spleti zdi až zas jsou v tě místnosti s satnou a Wenai za sebe shodí vestu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 12, 2012 4:23 pm

+dojde za ní do šatny a taky si sundá vestu+ Přežila to? +kývne na ni a pak se žíznivě vrhne na tu skotskou+ Víš, že jsem se docela pobavil? Nevěřil bych, že budu někdy zabíjet jenom jako +zasměje se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 12, 2012 7:28 pm

+napije se rumu a usměje se na něj a pokrčil rameny+ A koho to zajímá? Je jich tu ještě ddost. +ukáže na dalších pět vést a pak si sedne na zem a zapálí si+ Byla to sranda. Mě víc baví hrát i na to než to doopravdy dělat. Víš co přece jenom je potřeba mít nějakou účtu k zivotu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 12, 2012 9:25 pm

Úctu k životu? To říkáš tomu pravému! +rozesměje se a napije se z flašky+ Já si na to nehraju, je to moje práce. Ale uznávám, že pro tebe to mohlo být zajímavější. Nakonec... máš výhodu, o kterou jsem já ochuzen.... popovídat si s mrtvolou, kterou jsi právě zabila +zasměje se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 12:55 am

Však sis ji vybral, ještě řekni, že tě tvoje práce nebaví. +usměje se na něj a pak se spiklenecky rozhlídne kolem a nakloní se k němu+ Ukážeš mi to...? Znamení zla? +zahýbe obočím a vykulí na něj oči, což má být taky spiklenecký gesto a nakonec na něj zamrká, koneckonců už toho dost vypila+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí