Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Marigold » čtv pro 30, 2010 2:01 am

Jestli o něj máš strach, tak tě ujišťuji že je v pořádku. Jeho jen tak něco na kusy nerzsápe, jeho všechny příšery plivají, protože jim nechutná +snaží se jí uchlácholit tím že na Geralta trochu nadává a zároveň si v duchu nadává že se o něm zmínil+ Promiň nechtěl jsem jitřit ránu a sipat do ni sůl, ale musíš pochopit že je to stále můj nejlepší přítel... bratr. Nemůžu na něho jednoduše zapomenout jen proto že ty si to přeješ +s obdivem pozoruje jak umotává cigaretu+ Hlavně si ji neupusť do klína.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 30, 2010 2:16 am

+usměje se na něj+ Já vím, Marigolde. Nesmíš na něj zapomenout. To musím já. Klidně o něm můžem mluvit. Jenom musíme přestat až mi začne cukat oko, protože pak se rozbrečim a to by bylo blbý. +ušklíbne se+ Tak kde to dneska zapíchnem? Nepojedem přece přes noc, je to nebezpečný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 30, 2010 9:21 pm

Však o něm zas tak moc nemluvíme, snažím se dávat si pozor. A budu si ho dávat ještě víc +slibí a usměje se na ni+ Ne, to nepojedeme. Nemyslím sice že by nám tu hrozilo nebezpečí od lidí, ale kdo ví jestli tu nejsou vlci. Na lidi sice neútočí, ale když se k nim dostaneme moc blízko... +pokrčí rameny+ Kde konkrétně, to nechám na tobě. Já se vyspím všude, hlavně jestli máme čím zapálit oheň. Třít o sebe klacky nebudu.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 30, 2010 9:37 pm

+podívá se na něj a zazubí se+ Zlaji, jistě, že máme čím zapálit oheň, cestuješ s kuřákem, já mám oheň vždycky. Má to i svý výhody. +rozhlídne se po lese+ No tak ještě chvilku pojedem. +jsou v lese, někde na cestě, konce lesa není vidět+ Vlků se zbavíme snadno, já kdyžtak něco zahraju a oni utečou+ poťouchle koukne co on na to+

(řekněme, že ujeli kus cesty, to se mi jen zdá nebo je to cestování vážně nuda, les, pole, luka, cesta, les, les,...)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 30, 2010 9:47 pm

+Skepticky na ni koukne+ Zatím jsem je neobjevil... snad tedy promě toho ohně +souhlasí+ To by bylo dozajista účiné, taky by si tak mohla omráčit nějakou srnu nebo alespoň ťuhýka +nabádá jí se smíchem+ Tady to myslím bude stačit +zalíbí se mu uskupení stromů kde na ně ze všech stran netáhne, takže seskočí z koně+ Mě už se nechce dál otloukat na hřbetě, moc sis mě ve zlaté klítce rozmazlila +podtokne+

(Jo je, stačí zavolat Veverky nebo nějaké Císařovi muže.... :pii :D )
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 30, 2010 9:53 pm

Jo rozmazlovat, to já dělám ráda. +usměje se a seskočí z koně a začne ho odstrojovat, hodí sedlo na zem a začne kolem sbírat klacky na ten oheň+ Neboj prvních pár dnů hlady neumřem, máme zásoby a pak. +pokrčí rameny+ Něco ulovím, nebo někde něco koupíme. Peněz máme dost, doufám, že tu mají dobrý pivo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 30, 2010 10:26 pm

Toho už jsem si všiml +udělá to co ona, ale hlavně koně přiváže+ Stýská se mi po mém staroušovi co by mě neopustil ani v třeskotu mečů a řevu bitvy +posteskne si+ Nic najím tak rád jako sušené maso a sušené ovoce +dřepne si na zem a pozoruje ji jak zapaluje oheň+ Hlavně až dorazíme někam do města, tak si já nakoupím pořádné zásoby; jako křesadlo, inkoust, křídu, papír... vyrazil jsem přeci jen trochu moc narychlo. Chach! Alkohol! +ušklíbne se zvesela+ Myslím že toho se ještě drahnou dobu nedočkáš, leda tak že by si obrala o zásoby kostlivce na které před vstupem do Brokilonu narazíme.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 30, 2010 10:35 pm

+jak dřepí, když zapaluje oheň, tak si z toho sedne na zadek+ Cože? Jak bez alkoholu? Co? Co? +je z toho mírně zoufalá dělá na něj psí oči+ To nemáme po cestě nějaký město, kde bych se mohla spoň jednou posilnit a načerpat sil z moku chmelového? To mi nemůžeš udělat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 30, 2010 10:44 pm

+Vážně přikývne+ Jsem si jsit že tě to rmoutí, ale budeme tak měsíc bez jakéhokoliv alkoholu, tedy pokud sis nějaký nepřibalila. A ne, ne žádné město nenarazíme. Opravdu ti zbudou jen ti kostlivci +chvilku se z jistou škodolibostí kochá jejím šokem a pak sáhne po svojí tašce+ Dobře, dobře, hlavně se mi tu nerozbreč. Něco tu mám jako zlatou zásobu. To já totiž vždycky +vytáhne jednu zcizenou láhev z jejího sklípku+ Na tvé utraty má krásné vílo.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 30, 2010 10:51 pm

+když začne mluvit o tom, jak nenarazí měsíc na žádnou hospodu tak začne dělat že umírá v bolestech a vyčerpaná, ala pak se posadí a oddychne si+ Ty mě teda umíš vyděsit. +usměje se a vezme si od něj lahev a napije se+ Hmmm dobrý, máš vkus. +postaví lahhev aby se nevylila a vezme si nějaké jídlo z brašen, je to kus masového koláče a dá taky Marigoldovi, sedne si jí koláč a kouká do ohně+ A to ty dryády nepijou?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí