Labyrint

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Labirint

Příspěvekod Castiel » sob úno 18, 2012 5:42 pm

(mě chceš oddělat křesťanskými kecy??? :DDDD no tý vole, mi dáváš kapky :DDD)

Nedopadlo by to tak, kdyby sis nehrál na Boha ty a nezačal jsi ovládat lidské životy *zavrtí hlavou* Náš otec věděl, proč jim dal svobodnou vůli, proč jim dal život *kývne hlavou ke grupě* Dokážeš si představit ten zmatek, kdyby byl každý osvícený a svět by byl dokonalý? *kouká na něj smutně* Sám jsem to zvoral..i já jsem chtěl pro lidi to dobré..zachránil jsem spoustu duší..nebo si to aspoň myslel.. *zadívá se před sebe, jako by se mu obrázky minulosti promítaly jako film před jeho očima* A uzavřel jsem smlouvu s ďáblem *povzdechne si* Takže vím, jak se cítíš *přikývne* Nemůžeme ovládat lidské životy, prostě to nejde *zavrtí hlavou* Náš Otec je jediný, kdo ví, co má dělat *dojde k němu a položí mu ruku na rameno* My můžeme jenom podat pomocnou ruku, pokud nás o to požádají *kouká na Man a malinko se usměje* Nech je jít *řekne polohlasem*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Okolí » sob úno 18, 2012 6:48 pm

Ale já jsem je nechtěl ovládat. +vyadá ublíženě, jako, co si to o něm Cass vůbec myslí+ Můžou odejít, já jse tady nedržím. +podívá se na lidi a pak pomalu mávne rukou a objeví se tam zrcadlo, co jím skupina z labyrintu vešla dovnitř, tak jím můžou zase vyjít ven+ Nechci tu už být. Jsem čím dál šílenější. +zavrtí hlavou+ Jak se mám ponaučit, když akorát zešílím?
Okolí

Příspěvekod Styx » sob úno 18, 2012 7:11 pm

+chvíli poslouchá dialog mezi anděly a když je Amaranth konečně všechny propustí a ukáže jim cestu ven, sebere si svoje přesýpací hodiny a vydá se k zrcadlu+ Tak pojďte +mávne na ostatní, aby si rozebrali, co je jejich a šli, než si to Amaranth rozmyslí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 18, 2012 8:00 pm

Stále zachmuřeněji oba pozoruje a poslouchá a fakt se jí děsně líbí, jak o nich mluví, jakoby by tam ani nebyli. Tak se raději pohledem zaměří na věci na stole. Chlupy, hodiny, které si vzala Styx, váza, pohár... Napřímí se, jak jí dojde, že tam je něco hodně špatně. Hmm, promiňte, že vám do toho skáču, ale mám pocit, že ti něco chybí... Že jo? Upře pohled na Amarantha. A tím pádem i mě... Kde je ta krev? Vybalí to přímo a začíná mít velmi ošklivé tušení, které plynule přechází do velmi těžkého nasrání.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob úno 18, 2012 8:18 pm

Beccy: on tu krev Kain vůbec nedonesl...*zaslechne ji* proto jsme byli v řetězech, když jste přišli..měl jsem být náhradní dárce..*zamračí se, vezme pohár a na nic nečeká, mizí z dosahu andělů za ostatními*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » sob úno 18, 2012 8:19 pm

*mrkne na Casse, pak zpátky na ostatní, vezme Amonovu vázu a doběhne ostatní venku za zrcadlem, aby je mohla provézt labyrintem ven*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 18, 2012 10:25 pm

Nevěřícně ztuhne a ze všech sil se drží, aby nezačala ječet. Ten prokletý bastard má neskutečný štěstí, že už je mrtvej. Je si jistá, že to už Wenai vykonala. Protože teď bych se toho jeho přání ujala s největší radostí. Syčí vztekle a věnuje poslední pohled Cassovi a Amaranthovi. Pak se otočí a následuje ostatní za zrcadlo. A už také zuřivě přemýšlí, kde ta krev může být. Carabas... Dal ji určitě jemu. Zavrčí po chvíli a v očích ji zle zablýskne.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob úno 18, 2012 11:36 pm

+svírá opatrně v ruce hodiny, je fakt ráda, že je má zpátky a vyrazí za Man, která vypadá na to, že ví, kudy ven+ Povedeš nás kolem té bestie? +docela ráda by viděla, jaké monstrum je tam honilo+ A hlavně musíme najít Amona.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » sob úno 18, 2012 11:57 pm

*konečně se zvednou z místa, kde se odklídili a oddechli si, že můžou jít a šli s ostatníma*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Castiel » ned úno 19, 2012 12:00 am

*povzdechne si* Můžu tě uspat *navrhne* A už nikdy nebudeš muset čelit čemukoliv *zavrtí hlavou a pozoruje skupinu, jak se hrabe do pryč*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí