Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Marigold » ned kvě 16, 2010 10:23 pm

Vílo °schovívavě na ni koukne° i já jakožto básním vím že nemůžeme radosti těla a mysli úplně rozdělovat. Však jak rolník prostý, slov básnických neznalí a přiznejme si rozumu trochu mdlého může jinak projevit lásku a náklonost než obětím a polibkem. Nijak. °zadrnká na lotnu krátkou melodii než se zase vrátí k přebýrání strun. Jeho kůň při cestě uždibuje trávu a přitom si div nezakopne o vlastní nohy° Ovšem musíme si také připustit že existuje láska platonická, kteréžto je také třeba
°Koukne na Geralta jak na blázna°
Vždyť jedem zaklínači °zakroutí hlavou° Snad nechceš tohohle ubožíká °popleská koně po krku° hnát do cvalu. Vždyť by si nohy polámal, plíce strhal a kopita ošoupal.
Naposledy upravil Marigold dne ned kvě 16, 2010 10:35 pm, celkově upraveno 1
Marigold
Člověk

Příspěvekod Geralt » ned kvě 16, 2010 10:25 pm

+Trochu se nasupí, protože na ni měl chuť, ale klidně si napěchuje dýmku svou směsí a pokuřuje+ Jen si ji nech, mě chybět nebude, ale tobě jo +nakrčí čelo a trochu zlomyslně se usměje+ Vidíš? +Koukne na Wenai jako "já jsem ti říkal, že tam dneska nedojedem"+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 16, 2010 10:28 pm

+vyplázne na něj jazyk a vychutnává si poslední cigaretu+ Já to nějak zvládnu. +ani se nenamáhá zrychlit svého koně a vyloženě si tu cigaretu vychutnává+ Och bože to je slast...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pon kvě 17, 2010 2:51 pm

+tak tak cestují, jedou pořád dál, ono se ani nic zajímavého neděje, sem tam něco posvačí až večer někam přijedou, ale rozhodně nejsou u cíle (a pokud má někdo námitky může si podat stížnost)+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 18, 2010 10:13 pm

+rozhlédne se po okolí+ Tak tu někde zakempujem, ne? Den byl dlouhej a mě už bolí zadek. +koukne prosebně na chlapi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » úte kvě 18, 2010 10:32 pm

No co s tebou naděláme že +mrkne na Marigolda a zhýpne z koně+ Udělám oheň +už sbírá nějaké klacky a chrastí+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 18, 2010 10:35 pm

Nic, můžete mě jen bezmezně obdivovat. +seskočí z koně a začne taky sbírat klacky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » úte kvě 18, 2010 10:46 pm

Víš krásko, ale to my už přece dávno děláme, že barde? +zazubí se a za chvilku už jim tam plane oheň+ V noci bude pršet +řekne jen tak mimochodem+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » stř kvě 19, 2010 10:29 am

°Taktéž seskz koně a promne si zadek° Pro tentokrád z vílou sáhlasím. Mě taky bolí prdel jak tisíc čertů loupne okem po Geraltovi° A ty nedělej že otom nic nevíš, celou dobu si Klepnu nenápadně pobízelaby zrychlila, takže my °pohladí svého stařečka° jsem zatebou musele taky popobíhat °obviní samozřejmě zaklínače, spíš než vlastní kosti° Jistěže tě obdivujeme. Chytrou krásku jako ty aby člověk pohledel a kdyš sejde světa kraj, tak je už zadaná °se syknutím si přejede prstem po monoklu° Nemáš na to nějaké mazání? °zabrblá směrem ke Geraltovi zbírajícímu větvo, ovšem sám se k ničemu takovému nemá. Jen se svalí vedle ohně° Nestraš zaklínači! Nechci se po tý kopelli ve splaškách, ještě nechat odplavit.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 19, 2010 11:32 am

+sedne si k ohni a nahřívá se+ Já taky nechci aby pršelo, ale to asi nepřehlasujem, co? +zamračí se+ Tak co budem dělat? Přece nezmoknem. +vyloví odněkud jabko, napíchne ho na klacek a začne si ho opíkat nad ohněm+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí