Labyrint

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Labirint

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv úno 16, 2012 10:08 pm

Opře se tam někde o zeď a podmračeně pozoruje slovní přestřelku mezi oběma okřídlenci. Rychlým pohledem se ještě přesvědčí, jestli je Styx i Postrach v pořádku.

(zítra jsem zas defacto celý den v práci, přijdu domů až po šestý, tak doufám, že se tu zas mezitím nesepíše x-stránek:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv úno 16, 2012 11:14 pm

Man: +potěší ji zpráva, že až na zranění, na která určitě neumřou:) jsou v pořádku. Jak ráda je zase všechny vidí+ Právě koukám, že se ta bestie na tebe nějak přilepila +cukne koutky+ Takže tys ji skolila? Mám se vůbec divit? +uculí se, že Postrachova škola se nezapře. Promne si rozedraná zápěstí a všimne si přitom Postrachovy indispozice. Moc dobře ví, z čeho pramení a jen doufá, že se brzy z toho dostane. Pak se soustředí na anděly a zpovzdálí je sleduje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát úno 17, 2012 12:23 pm

Styx: co přilepila...lehla..a to jsme neměli ani první rande..a hned se na mě svalí..*zavrtí hlavou a snaží se to radši zlehčit, aby zas nejektala zuby a kradmo kouká na jejich věci, že kdyby se jim povedlo je ukořistit...a konečně zmizet...*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 17, 2012 12:52 pm

Cass: (teď tě nechápu, chceš tu verzi, jak se tam Amaranth dostal, nebo proč ukrad ty věci?)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát úno 17, 2012 1:57 pm

Man: Asi si tě zamilovala na první pohled +uculí se, taky už to trochu zlehčuje, když mají ty hrůzy v labyrintu za sebou. Postřehne Manořin pohled na magické předměty a něco ji napadne, nechce tam jen tak nečinně postávat. Podejde trochu blíž, využije toho, že Amaranth je zabraný do rozhovoru s Castielem, zhluboka se nadechne a odfoukne všechny vlkodlačí chlupy z okna pryč a ty se rozletí po jeskyni. Takže Amaranthovi teď chybí dvě relikvie, pokud by chtěl okno otevřít+ To máš za Remuse, ty zmetku +šeptne se satisfakcí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát úno 17, 2012 3:23 pm

Amaranth: +jen koukne na Styx, jak jde k tomu oknu, ale věnuje se dál Castielovi, protože je trochu nervózní, tak jen tak sahá do vzduchu a vytahuje z něj ty chlupy jeden po druhém jak je k němu přinese průvan a schovává si je v dlaních+
Okolí

Příspěvekod Castiel » pát úno 17, 2012 9:00 pm

(mně přišlo, že ty chceš něco povídat, tak povídej:) a to, co chceš říct, řekni;) mě Styx baví, ta snad postřehne kde co:D)

*kdyby Cass chápal lidský humor, tak by se i u Styx pobavil* Něco ti tu lítá *podotkne, když si všimne, jak se snaží něco odchytit* Mám takový pocit, že bychom s tímhle už měli zkoncovat..ven se prostě nedostaneš.. *zavrtí hlavou* Ne, když jsem tu já *mluví stále klidným hlasem, jakoby se nechumelilo*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Styx » pát úno 17, 2012 9:29 pm

+překvapeně sleduje, jak Amaranth odchytává jeden chlup za druhým, v tom průvanu to musí být docela dřina+ Co kdybychom pomalu šli? To vypadá na dlouho, než to všechno pochytá +navrhne ostatním, žeby tam nechali pány anděly povídat si a vydá se svižným krokem k oknu, čímž opravdu nechtěně zase rozvíří ty chlupy, co se zachytily v dosahu Amarantha+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Okolí » sob úno 18, 2012 12:02 pm

+otevře dlaň, ve které si sbíral ty chlupy a ta je prázdná+ Ale oni mají svobodnou vůli. +rukou ukáže k lidem+ Chtěl jsem jim říct, jak to bylo. Ukázat jim Jeho v jeho pravé kráse a dokonalosti, proč by to neměli vědět? Nedopadlo by to tak, kdyby jste mě je nechali kontrolovat, kdyby se To dostalo do správných rukou a ke správným očím, tak by to se světem udělalo pravé divy. Proč jediný, kdo měl být osvícený, musel být Ježíš? Dokážeš si představit tu krásu, kdyby takových bylo víc? +zasní se+ Copak tobě by se nelíbilo, kdyby nebylo na světě tolik násilí. Kdyby lidé Věděli? +podívá se mu do očí+
Okolí

Příspěvekod Manori » sob úno 18, 2012 12:27 pm

Styx: no, s radostí..ale, co ty ..*kývne bradou k věcem, pro které původně přišli*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí