Camorr

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » pon črc 09, 2012 6:57 am

Chceš? Rajdo jedna ty se nezdáš +chytne ji za půlky a opatrně ji k sobě přitiskne, políbí ji se smíchem na rtech+ Bartelion, můj učeň se chce stát mužem, jak to jenom... jo, smočit brko +vyzubí se+ co dělají tvoje záda?
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 09, 2012 11:26 am

+vyprskne smíchy+ Smočit brko? No doufám, že z toho bude mít nezpomenutelný zážitek. +vtáhne ho zpátky do ložnice+ Moje záda strašlivě svědí, myslíš, že bys mě mohl poškrábat, prosím? +udělá na něj psí oči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pon črc 09, 2012 12:28 pm

+přeběhne jí prsty rychle po zádech až nahoru ke krku, kde ji jemně promne šíji+ jistě +prokřupe si prstama+ jsem mistr ve škrábání zad, a taky ti je musím namazat. +odvede ji k posteli+ Prosím, slečinko, jen si lehla, svlíkla se +věnuje jí oplzlý pohled nějakého maséra a mastičkáře+ a tadyhle Locke už se postará +culí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 09, 2012 12:35 pm

+sedne si na postel a pomalu si svlíká košili, odhalující kousek po kousku kůži a culí se u toho na něj a pomrkává, snaží se aby to bylo svůdný, ale spíš se culí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pon črc 09, 2012 12:43 pm

+mne si ruce, aby je neměl studené, dělá to pěkně pomalu a užívá si svlíkací pohled. Dvěma dlouhými kroky k ní přijde, dá jí rychlí polibek na rty a vybídne ji aby si lehla na břicho. Pak nelení a sedne si jí na zadek, a trochu jí z něj odhrne kalhoty, nabere si mast+ uvolni se Kůstko +a strašně opatrně jimi začne mazat štichy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 09, 2012 12:45 pm

+zavrtí se a pokusí se uvolnit+ Když to nejde, Locke. +skousne si ret+ Já si nemůžu pomoct, ale jsem strašně nadržená. +koukne na něj omluvně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pon črc 09, 2012 12:56 pm

+Vypleští na ni oči+ arrrgh +dodá smysluplně+ no tak s tím musím něco udělat +rychle si tu mast utírá o kalhoty a ty její z ní stáhne sotva pod zadek, promne v dlaních její půlky+ nesmíš se hýbat jinak si to porveš +rozšněruje si svoje, ve kterých už se vzdouvá tvrdý pták a vysvobodí ho ze zajetí. Vezme ho do ruky a přejede jím po hebké kůži zadečku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 09, 2012 1:02 pm

+otočí se na něj, pak se posadí a zasouká ze sebe celý kalhoty+ Chci tě vidět, +zašeptá lačně a políbí ho, přejede rukou po jeho mužství , obejme ho kolem ramen a posadí se na něj, pomalu a je vidět, že jí to působí neskutečnou rozkoš+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pon črc 09, 2012 1:10 pm

+Nejprve je zděšený, že si to třeba rozmyslela a nic nebude, pak mu ale z hrudi spadne balvan a Locke jí položí ruce na boky a vyjede s nimi až k prsům, kde palci podráždí bradavky+ ale bude tě to bolet +vysouká ze sebe poslední duchaplnou věc, protože pak už není schopen myslet a jen se ovládá aby ho do ní nevrazil až po koule na jeden příraz+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 09, 2012 1:25 pm

Láska občas bolí. +zamumlá v rozkoši kterou pociťuje, chytne se ho za ramena a dosedá na něj, špičkami ňader mu klouže po hrudníku a z pod přivřených víček na něj hledí+ Locke. +zašeptá poněkud youfale a nadrženě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí