od Locke Lamora » ned črc 08, 2012 10:50 am
Locke potřebuju s tebou... +nahrne se dovnitř Brouk a padne mu čelist jak si tam vychrapujou+ mluvit +dodá nakonec+ takže mi se tam dřeme a ty si tu +zamáchá rukama+ děláš tohle? +rýpne si s úsměvem+
Brouku, +Lockeho hlas je tichý ale přísný+ zařvi kurva tu svou klapajznu, Wenai je zraněná +něžně ji položí na polštář, pak uchopí Brouka ze zadu za krk a vyvede ho z pokoje+ tak co je? +prohrábne si kštici+
No víš jak se Calo s Galdem zmínili o tom, že má mravní výchova je u konce? +Locke na něj jen vykulí oči zpoza vysoko zdvihnutého obočí+ jsem si říkal že bych konečně mohl no však víš... +zrudne+ smočit brko, ehm.
+Locke neví jestli se smát, ale strašně moc se snaží udržet si vážnou tvář+ Drahý bratře, Calo s Galdem by ti určitě poradili, nicméně jsem rád, že jsi přišel za mnou. +obejme ho kolem ramen+ Zajdi si do trezoru, vem si odtamtud měšec se soláry, vyfikni se a běž ke Spolčeným liliím. Ptej se po Rosali, ona už ti se vším pomůže +říká mu skoro otcovsky+ jistě chápeš že teď když jsem ženatý s tebou nemohu jít +pleskne ho do ramene+
Jo tak jo, cajk +přikývne Brouk a už se tak nečervená jako před chvílí.+ Soláry, přefiknout, ne vyfiknout, Rosalie... +opakuje si to a je z toho poněkud vyklepanej+ to teda coby tomu řekla tvoje žena že +začne se řehtat+ tak já jdu +otočí se na patě a dlouhými kroky odkráčí+
Většinu mé váhy tvoří mozek!