Camorr

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » pát črc 06, 2012 10:20 pm

+opatrně ale pevně ji k sobě přivine a nasaje její vůni, která ho vždy dokáže sklidnit+ lásko, to se nikdy nestane, všechno bude zase dobrý, záda se ti zahojí a to milování ti tisíckrát vynahradím +slibuje jí se zápalem sobě vlastním+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 10:34 pm

No to doufám. +prohodíte a pořád se k němu tiskne a pak se zas na posteli narovna+ muzu dostat něco k pití prosím? A ostatní už ví že jsem trdlo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát črc 06, 2012 10:41 pm

+Z kredence vytáhne láhev s cidere hruškovým a nalije jí plný pohár+ Jean mi tě pomohl přinést sem, já jsem tě neunesl +přizná a je vidět že ho to děsně štve+ svedl jsem to na sebe a on to určitě nikomu neřekne, neboj se, nejsi trdlo +rozčepýří jí vlasy+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 10:50 pm

Na sebe? +usměje se+ Na to ti nikdo neskočil dokonalý zloději. Děkuju. +vezme si cider a napije se+ Ale nesl jsi mě k tomu doktorvi ne? +prituli se k němu+ Děkuju ti , Locke že jsi mě zachránil. +zivne mu v náručí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pát črc 06, 2012 10:53 pm

To jsem tě teda nesl +vyprsí hruď pyšně jak Nicovanteho pávi+ a taky jsem u toho málem vypustil duši +nechá ji, aby se mu co nejpohodlněji usídlila v náruči, tak aby ji to nebolelo+ Kůstko, klidně si odpočiň, budu tě držet v náruči celou dobu a hlídat aby sis nedoškubala stehy
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 11:24 pm

Ale klidně se vyspí Locke já jsem zvyklá. +zamumla jseste když usíná a pak už klidně oddechuje k němu stulena+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » sob črc 07, 2012 11:38 am

Jak bych mohl spát +brouká tiše a drží ji v jejím spánku, tiskne ji k sobě a na tváři se mu zračí obavy o ni, co kdyby přece jen měl felčar pravdu.+ nedopustím abys byla ledovou královnou
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob črc 07, 2012 2:03 pm

+Wenai si jenom potichu pochrupne, zafuní a spí dál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned črc 08, 2012 10:50 am

Locke potřebuju s tebou... +nahrne se dovnitř Brouk a padne mu čelist jak si tam vychrapujou+ mluvit +dodá nakonec+ takže mi se tam dřeme a ty si tu +zamáchá rukama+ děláš tohle? +rýpne si s úsměvem+

Brouku, +Lockeho hlas je tichý ale přísný+ zařvi kurva tu svou klapajznu, Wenai je zraněná +něžně ji položí na polštář, pak uchopí Brouka ze zadu za krk a vyvede ho z pokoje+ tak co je? +prohrábne si kštici+

No víš jak se Calo s Galdem zmínili o tom, že má mravní výchova je u konce? +Locke na něj jen vykulí oči zpoza vysoko zdvihnutého obočí+ jsem si říkal že bych konečně mohl no však víš... +zrudne+ smočit brko, ehm.

+Locke neví jestli se smát, ale strašně moc se snaží udržet si vážnou tvář+ Drahý bratře, Calo s Galdem by ti určitě poradili, nicméně jsem rád, že jsi přišel za mnou. +obejme ho kolem ramen+ Zajdi si do trezoru, vem si odtamtud měšec se soláry, vyfikni se a běž ke Spolčeným liliím. Ptej se po Rosali, ona už ti se vším pomůže +říká mu skoro otcovsky+ jistě chápeš že teď když jsem ženatý s tebou nemohu jít +pleskne ho do ramene+

Jo tak jo, cajk +přikývne Brouk a už se tak nečervená jako před chvílí.+ Soláry, přefiknout, ne vyfiknout, Rosalie... +opakuje si to a je z toho poněkud vyklepanej+ to teda coby tomu řekla tvoje žena že +začne se řehtat+ tak já jdu +otočí se na patě a dlouhými kroky odkráčí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 08, 2012 12:05 pm

+vzbudí se, když tam locke není a vyleze ke dveřím a opře se ramenem o futra+ Kdo jde do bordelu? +zajímá se a mžourá na něj+ My jdem do bordelu? +zaculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí