Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 10, 2010 11:02 pm

Hííí. +jenom vydechne v jeho pevném sevření a snaží se nadechnout, když se jí to konečně podaří zašklebí se na něj+ Opilej? No nevim, kdo tu včera první odpadnul.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon kvě 10, 2010 11:10 pm

°Pozoruje ty dva jak tak tokají, Geralt stále nevědouc o knírku a Wenai která je docela úplně klidná, by stoická. Tiše se tomu začne pochechtávat, takže mu od pusy lítají kousky jídla. Rychle to spláchne pivem a usměje se na Wenai° Řekla si vílo že mě budeš chránit °připomene jí celí naklonění přes stů jakoby to byo nějaké diskrétní tajemnství°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Geralt » pon kvě 10, 2010 11:13 pm

Já jsem neodpadnul +brání se+ jsem byl jenom unavený z toho věčnýho cestování víš? +svaraští čelo+ Marigolde, ty prasáku jeden! +zařve skoro na celou hospodu, prtože jediné proč by ho měla Wenai bránit ho napadlo to... + já tě asi zabiju +hrne se od stolu na něj+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 10, 2010 11:18 pm

Vatt´gherne! Vatt´gherne! Uklidni se, prosím tě, uklidni se. Nic se nestalo. +chytne ho pevně za paži snažíc se mu zabránit v zabití Marigolda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon kvě 10, 2010 11:22 pm

°Jak se na něj Geralt hrne málem se strachy po.ere a horem pádem vyskočí od stolu až převrhne svůj talíř° Neblbni chlape! °brání se zdviženýma rukama. Nikdy se do podobného konfliktu s Geraltem nedostal, ale rozhodně od něj nechce dostat přes hubu° Já se víli ani nedotkl! °vrhne zoufalí pohled po Wenai° Přísahám při svatám ohni, matce Melitelé a všem ostatním bohům! °zvedá prsty v přísaze° Byl jsem dokonalí rytíř když jsem s ní spal °zamrká když zjistí jak to znělo° Vedle ní spal! °opraví se urychleně°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Geralt » pon kvě 10, 2010 11:30 pm

+Wenai ho zbrzdí právě na tu chvíli, aby mu mohl Marigold prchnout z dosahu+ Nestalo... +Tvář má skoro růžovou jak se v něm vzkypěl vztek, a to je co říct+ Marigolde +oči se mu nebezpečně stáhli a tak si pro jistote zase sedne+ Přítel či ne, varuju tě, tohle by byla špatná volba pro tebe +je smrtelně vážný, až sám sebe udivuje, přitáhne si Wenai k sobě a majetnicky ju objímá+
Vysvětlí mi už někdo konečně co se tu děje? +zeptá se po chvíli, když už se uklidnil+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 10, 2010 11:46 pm

Když jsi vytuhnul, tak mě napadlo, že by byla sranda ti namalovat knírek. Ale nemám sebou pero, tak ti ho namaloval Marigold. A já jsem mu slíbia, že ho budu chránit až to zjistíš. +vymaní se z jeho obětí a natáhne se pro uzený a hořčici+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon kvě 10, 2010 11:51 pm

°Zase se, na mírně roztřesených nohou posadí zpátky na svoje místo° Nevím co si o mě myslíš, ale já přátelům milenky nekradu °světe div se ale upřímě se na Geralta zamračí. Sice Wenai obdivuje že mu to řekla s takovím klidem, dokonce se přitom nehihňale, ale ani to mu náladu nespraví.° Víš ty co hlavo dubová? °oboří se na Geralta° Patří ti tu chodit z namalovaným knírem až do konce světa za to že si takoví pitomec a pokritec °pustí se do něj z vervou° Jak tě vůbec mohlo jen koutkem mozku napadnout že bych ti přebral ženu? He? Bolí mě u srdce jak málo mě znáš °uraženě se pustí do nakládání jídla na talíř°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Geralt » úte kvě 11, 2010 10:54 pm

+Ruka s korbelem se mu zastaví na půl cesty k pusi a neví jestli se má zase rozčílit nebo se tomu začít smát. Ale je to přece vážený zaklínač, takže má tvář bez jediného výrazu, ale oči ho trochu prozradí. Jenom si povzdechne a beze slova vstane od stolu a jde se ven umýt do sudu s vodou. Když se vrátí vlasy má pěkně uhlazené dozadu a na tváři už nemá ani kapku inkoustu. Sedne si a zahledí se Wenai do očí+ Tak za tohle mi zaplatíš +řekne jí s klidem a v očích má plamínky+
Marigolde, říkáš to jako bych ti já někdy milenku přebral +ohradí se na něj skoro dotčeně+ ale kuš barde, nechme to být, nebudeme se tu handrkovat jak dvě babky na trhu. Jsem hospodě jen pro smích +zapoulí očima kol a kol+ Marigolde... já... +najednou neví jak mu to říct, nikdy na srdceryvné výlevy nebyl, tak ho jenom plácne po zádech a přihraje k němu pohár s pivem v domnění, že jako přítel bude vědět co mu chtěl říct+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » úte kvě 11, 2010 11:06 pm

Je mi naprosto jasné že si blb °praví velmi vážně a chytne pití° a jen a pouze proto ti tu urážku odpouštím °zvedne hrdě bradu° Buď rád že si pro smích, většinou tě ženou holí °vrátí se k přátelskému pošťuchování, to ale neznamená že si to Geraltovo plané nařčení pečlivě nezapamatoval° A stejně ti to s tím knírem děsně slušelo. By sis ho měl nechat narůst dopravdy °nabádá ho smrtelně vážnám hlasem° Takže ani jste mi vy dvě hrdličky neřekl abych jel s vámi? °podiví se° Kde je tvoje světoznámá slušnost a pohostinost Geralte?
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí