Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 07, 2010 3:20 pm

No jo, srdce. Když já vždycky nejsdřív myslim na nemravnosti. +blýskne se jí v očích+ Já a věštkyně? To ani omylem. To muselo bejt z venku. +povzdechne si a vstane+ Nejspíš už je čas jít spát. Pomůžeš mi s ním? +kývne hlavou k Vatt´ghernovi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát kvě 07, 2010 3:33 pm

°Koukne na Geralta°Bysme ho tu mohli nechat? °navrhne z usměvem° Byla by sranda až by vzal hůl a honil zloděje svého oblečení po dvoře °maluje si vtipný obrázek° Popadnu ho podramenem a ty pod druhým °vstane na poněkud vratkých, ale stále funkčních nohách. Hodí si Geraltovu ruku na rameno, zatím co loutnu podivně hodí na záda.° Tak na tři?
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 07, 2010 3:42 pm

+chytne Vatt´gherna pod druhým ramenem+ Tak raz, dva, tři! +a už ho vlečou do pokoje, co jim ukázal hospodský a svalí ho na postel, Wenai se nad ním skloní a zavrtí hlavou, pak mu zuje boty, postel je tam už jen jedna+ Ale sakra... no tak jo. +vytáhne hůlku, složitě s ní mávne a na zemi se objeví něco jako postel, jen pár dek a slamník, shodí boty a kalhoty, kazajku (zbyde jí košile) a sedne si na ten svůj výtvor, protáhne se a zívne+ Tak dobrou noc, Marigolde. +usměje se na něj, pak se plácne do čela+ Meče! Ještě meče! +a tak jak je odběhne do výčepu pro meče a složí je zaklínači vedle postele+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát kvě 07, 2010 8:28 pm

°Sleduje Wenai jak vytvoří druhou postel a se značným překvapení komentuje její počínání pozvednutým obočím° Odstavilas ho od stolu a lože, či co? °podivuje se° Nebo nechceš spát vedle vožrala tak to hodíš na mě? °brblá zatím co strká Geralta na stranu aby mu mohl ukrás cosi co je asi při velké dávce dobré vůle jeden z polštářů° No tak kam? °říká si sám prosebe rozhlížeje se po místnosti° Do koutečka u dveří, nebo do toho z malebným výhledem na ochcanou zeď u okana?
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 07, 2010 8:42 pm

+rozhodí rukama+ Když on se bude rozvalovat jak je opilej a pak bysme se nevyspali ani jeden. +koukne na Marigolda+ Já bych tě pustila za mnou, ale ty bys mě osahával a spánek by byl zase v háji.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát kvě 07, 2010 8:57 pm

°Pohoršeně se na Wenai podívá° Za koho mě máš vílo? Já °praští se do hrudi° jsem milovník ženských půvabů, ne nějaký uchylný pijan °vypadá že se ho to hluboce dotklo° Ale pokud chceš záruku, tak mezi nás položím meč, tak jako to dělají rytíři pokud musejí spát vedle ctné panny °vydá se ke Geraltovím mečů° Když bych tě nějak obtěžoval, tak mi jím proklaješ srdce °chopí se jednoho z mečů a pokusí se ho vytáhnou z pochvy, leč podaří se mu to jen napůl, protože jak je opilí zakopne o popruh a natáhne se jak široký, tak dlouhý na zem. A oba mače se sesunou vedle něj. Narovná si na hlavě čepici a stále v leže se koukne na Wenai° Tak to asi nebude vono °vycení kupodivu neskažené zubi v usměvu°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 07, 2010 9:07 pm

+pobaveně se nahlas rozesměje+ Pojď prosím tě. Ať si něco neuděláš. +natáhne k němu ruku+ Já ti věřim.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » sob kvě 08, 2010 7:18 pm

Wenai +zabrčí ze spaní a rukama se tam začne ohánět a něco brble, než zase usne+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » pon kvě 10, 2010 9:29 am

°Po čtyřech doleze k Wenai. Ani se nepokouší vstát v obavě že by zase něco schodil a kdo ví jakmý by to mělo učinek na Geralt°
Co je mi po mě °sundá si z ramena loutnu a opravdu láskyplně jí opře o postel° ale mojí loutně ať se hlavně nic nestane °polaská prsty dřevo jaoby to byla lidská milenka.° Dobrou noc krásná vílo °lehne si, otočí se záda, aby přeci jenom nebyl v pokušení.°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 10, 2010 12:01 pm

Dobrou noc, Marigolde. +usměje se do polštáře, otočí se aby viděla na Vatt´gherna a v tu ránu spí jak zabitá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí