Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Geralt » pon kvě 03, 2010 10:51 pm

+Ušklíbne se+ Jo většinou to jsou výmysly. Tvé výmysly +zasměje se do korbelu+ A vůbec. Proč já tě vždy nenechám ležet na zemi v blátě a sračkách, když ty mi tu bez jakýchkoliv vytáček oblbuješ ženskou +mračí se a má na čele tu svou vrásku, ale už zase mlčí+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » pon kvě 03, 2010 11:04 pm

Dáma se nám hodlá rozdovádět? °ptá se laškovně a rozhodně jeho šmejdivím očím neujdou vnady co Wenai tak pěkně začala vystavovat° Protože pak abychm se kryli za stoli. Jak znám čarodějky bude to opravdu něco. °mrkne na ni° Vím o něm spoustu věcí, ale jsem diskrétní muž, takže ti je neprozradím.
°Hodí Geraltovi ruku kolem ramen a přátelsky se k němu nakloní°
Ale drahý příteli! °poplácá ho po zádech° Vždyť mě znáš. Vím že čarodějky jsou mimo mé možnosti, zejména ty co si ulovíš ty °ťukne korbelem kde je poslední hlt do toho jeho a pak ten hlt vypije° Zvedáš mě Geralte protože víš že Marigold se o tebe postará, proklestí ti cestu živote a vždy ti bude krýt záda.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Geralt » pon kvě 03, 2010 11:13 pm

Diskrétní muž +odfrkne si+ který to pak všechno vyzpívá světu. Nepovídej +pozvedne obočí+ mimo tvé možnosti? a já měl za to, že chudák Triss podlehla tvému podmanivému hlasu +zasměje se a taky dopije+ Jo zvedám tě proto, abych za tebe platil útratu a měl o mě kdo dávat znát, že ještě žiju +řekne trochu zahořkle+ nu což, jsi můj jediný přítel +stiskne mu rameno trochu víc, než je přátelské+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » pon kvě 03, 2010 11:42 pm

Upřímě Geralte °najednou zvážní° Prozradil jsem někdy něco, co jsem skutečně neměl? °zeptá se narážejíc samozřejmě na Ciri° Nevím očem mluvíš °nakoukne do prázdného korbelu jako husa do lahve° S drahouškem Triss jsme pouze přátelé. Někdo se musel postarat o její křehké srdce a vyslechnout její pláč. I čarodějky potřebují rameno o které se opřou °pokrčí rameny° Chceš snad říci že bys raději aby si mysleli že si skonal někde hrdině v bytvě? °okamžitě se toho chytne° Mohl bych napsat další baladu o tobě, jemenovalo by se to hmmm.... Už vím! °luskne prsty° Poslední zavití Bílého vlka! °zdá se že se mu to opravdu, ale opravdu hodně zalíbilo°
Au! °vytrhne se jeho sevření° Taky tě mám rád starej prevíte, ale byl bych rád kdyby mi kloubní hlava zůstala v pouzdře! °mne si namožené rameno°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 04, 2010 10:04 pm

+když si jí ti dva nevšímají, chopí se donesené pálenky a nenápadně si naleje, elegantně to do sebe kopne, pak se zaksichtí, protože je docela silná, ale nelení a nalívá si znovu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » úte kvě 04, 2010 10:14 pm

Marigold: Proč nenapíšeš píseň, baladu či cokoliv tady o krásné Wenai? +přitáhne si ji k sobě a ochmatává jí kolínko+ Vsadím se, že to by tvé věrné posluchače bavilo víc, než zmínky o starém vědmákovi +Napije se piva a pak se podívá co to pije Wenai+ Máš pravdu, vždy jsem se na tebe mohl spolehnout, že nic nevykecáš. To je snad jediná tvá dobrá vlastnost +zasměje se+

Krásko, ty se ani nerozdělíš? +pozvedne obočí+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 04, 2010 10:23 pm

No když vy jste se tu tak pěkně bavili, tak jsem si musela taky s někým popovídat. +kření se a naleje jim všem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » úte kvě 04, 2010 10:33 pm

+Zatřepe s lahví kolik tam toho zbylo+ No jo, popovídat si je potřeba +Vezme si kus pečeného masa a zakousne se do něj tak, že mu štáva teče po bradě+
Hej hospodský, přines nám ještě další pivo a cimru volnou máš? +houkne na výčepního+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Okolí » úte kvě 04, 2010 10:53 pm

Hospodský: +donese jim tři půllitry piva+ Mám. +kývne a ani se nenamáhá koukat někam jinam než Wenai na kozy+ Ale zadarmo není.
Okolí

Příspěvekod Geralt » úte kvě 04, 2010 10:57 pm

+Hodí mu zlatku+ A teď si hleď svýho +řekne mu docela vážným hlasem, když vidí kam zase čumí+ Máme čím plati +tím my, myslí i Marigolda, na kterého se výčepní nehezky dívá+

Geralt
Zaklínač

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí