Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Marigold » pon kvě 03, 2010 11:24 am

Tak hospodcký jsem zase zpátky! °zavolá z rozpřeženýma ruka jen co vstoupí. To že z toho není muž za "barem" zrovna nadšený mu dělá starosti jen premálo° Hlavně žádný slitky °loupne po chlápkovi okem° moc dobře vím co tady slavnému zaklínači vy vydřiduši nejraději podstrkujete °padne jako pytel vedle Geraltal. Zkoumavě si prohlíží Wenai°
Nech mě hádat krásná vílo °přejede ji pohledem° čarodějka °koukne po Geraltovi° Už zase °zašeptá směrem k němu důrazně zakoulí očima, aby bylo jasné co si otom myslí°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Geralt » pon kvě 03, 2010 11:29 am

+Geralt jenom protočí oči nad jeho poznámkou+ NO co, asi mám pro ně slabost a vůbec +jako že se nehodlá obhajovat proč zrovna wenai, možná mu to někdy řekne+ Wenai je jiná +řekne mu tak nějak šeptem+ neodsuzuje mě a tak +pokrčí rameny a hospodský jim zrovna přinese pivo a nějakou pečínku+ Na shledání +přiťukne si s nimi a druhou rukou obejme Wenai kolem pasu+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » pon kvě 03, 2010 11:36 am

Oh ano bělovlasí zaklínači °zvolá tak že ho všichni slyší° každý už zná tvou slabost pro mocné ženy! Čarodějky, šlechtičky a kdo ví jestli ne rovnou královny °jeho řeči samozřejmě budí patřičnou pozornost° Samozřejmě že je jiná °pokývá hlavou° jenže to už jsem taky slyšel °chopá se džbánku s pivem, nejprve ho ohodnotí svím znaleckým čuchem° Zas ředěný °zabrblá si pod vousy° ale což. Na shledání a na krásné ženy! °pokyne džbánkem k Wenai°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 03, 2010 2:33 pm

+během Marigoldovy řeči jen potutelně kouká na Vatt´ghrena+ Na život! +připije si s nima a rázem je korbel o polovinu lehčí+ To je to na mě tak poznat, že su čarodějka? +prohlíží se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon kvě 03, 2010 3:04 pm

°Zhluboka se napije, praští džbánkem o stůl a otře si řídkou pěnu co se mu zachytila na strništi° Máš tedy splávek krásná vílo °zářivě se na Wenai usměje° Jen dva typy žen si po světě vykračují s takovou hrdostí a zároveň se nebojí směla pohlédnout každému do očí °nakloní se nad stůl ve snaze o důvěrnost° Podle toho jsem poznal co jsi zač. A také podle tvé téměř nadlidcké krásy °vezme jednu její ruku do své° Máš ručky s prsty o kterých by se dali skládat celé sonety. Ba co sonety! °vykřikne° Divadelní hru z hudbou a zpěvem bych mohl o nich napsat.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 03, 2010 4:39 pm

+usměje se na něj a jemně vyprostí svou ruku z jeho+ O mých rukách, jo? A nechtěl bys tam radši zapojit nějaký zajímavější části mího těla? I když teda i s rukama umím vážně zajímavý věci. +mrkne na něj a culí se, zapalujíc si další cigaretu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » pon kvě 03, 2010 9:15 pm

Marigolde! +okřikne ho+ přestaň mě tu pomlouvat! Jaký šlechtičny? +strašně zapírá a radši se osopí na hospodského+
Ty nám sem dej pořádný pivo, nebo půjdem jinam! Jsem ti chválil že tu máš nejlepší pivo v Makahamu tak se snaž! +loupne pohledem po Wenai, která se baví+
Moc se k němu nepřibližuj +oči mu zazáří+ dostane se ti pod sukni ani nevíš jak a pak celý svět uslyší o tom, jak rozkošné jsou tvé uhm, no nic +dopije korbel a už tam mají další+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 03, 2010 9:51 pm

+rozesměje se+ Tak to je štěstí, že mám kalhoty. +dopije a chopí se dalšího korbelu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon kvě 03, 2010 10:27 pm

Ach krásná Wenai °povzdechne si nad tím že se mu vytrhla° Myslím že začnu chválou tvích jemný tlapek, přejdu k básním o tvích smyslných rtech a okořením to zpěvem o jiskrných očí. Co bude dál ví jen Melitelé! °drnkne na loutnu položenou vedle něj na stolku°
Copak já vím jaké všechny ženy už okusili tvoje... lože? °je jasné že chtěl říct něco docela jiného, ale před dámou se krotí° Jsi tak zatraceně nezdílný, až si jeden říká jestli všechny ty řeči opravdu nejsou jenom výmysli °škádlího celí usměvaví° A hospodckého nech °mávne rukou° Všichni jsou to posledního vydřiduši! °zvíší hlas, takže se nese celím šenkem°
Kalhoty rozhodně nejsou překážkou °zašeptám laškovně k Wenai než si zhluboka přihne piva°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 03, 2010 10:41 pm

Ty to nevíš? +koukne na Marigolda+ A já jsem doufala, že se konečně něco dozvím a ono zas nic. +nenápadně si rozšněruje košili nahoře a vytvoří tak výstřih+ Hej hospodo, dones nám nějakou kořalku. Ale žádnou pančovanou bych prosila. +hodí mu minci+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí