Fotoalbum

Navštivte yohannku...

Moderátor: yohannka

Fotoalbum

Příspěvekod yohannka » ned pro 28, 2008 12:16 pm

Abyste lépe poznali můj domov a jeho obyvatele, můžete nahlédnout do mého soukromého fotoalba
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Můj dům můj hrad

Příspěvekod yohannka » ned pro 28, 2008 12:29 pm

Tohle je můj malý skromný domov ve Francii, kde je skoro každá návštěva vítána. Moc času tu netrávím, spíš mě najdete někde v Rakousku, Německu, Rusku...

Obrázek Obrázek Obrázek
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Lidská havěť

Příspěvekod yohannka » ned pro 28, 2008 12:31 pm

Můj expřítel Haldir, ale tu a tam ho u mě můžete zahlédnout. A když ho pěkně poprosíte uvaří vám i čaj

Obrázek Obrázek

Tohle je můj osobní Smrtijed Regis... k zahlédnutí je i u Amona a jak vidíte, umí se i smát

Obrázek Obrázek
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Zvířecí havěť

Příspěvekod yohannka » ned pro 28, 2008 12:42 pm

Potomek samotné Nagini.. háďátko Lemruška, nebojte žere jenom mudly

Obrázek Obrázek

Můj malý milý tygřík Charon, je to roztomilá kočička, že

Obrázek Obrázek

A další přírustek je manul jménem Manul, dostala jsem ho od Manie... škrábe a kouše, ale je srandovní. Ale toho tu nenajdete, je v Rusku s Antonem

Obrázek Obrázek

A tady je ohromně vtipné zvířátko, je to vombat obecný... dostala jsem ho od Beuš a Amona k narozeninám. Není krásnej jak se pořád směje?

Obrázek

Tohle je můj psí hlídač, Sněhulák, který mě doprovází na cestách mezi Rakouskem a Francií. A samozřejmě další společník na cestách, nejroztomilejší koťátko na světě Felix - je trochu, no... zvláštní. Občas mu zestrakatí kožíšek a ze všeho nejraději na hosty takhle upřeně kouká a občas si i zaštěká

Obrázek

Obrázek Obrázek

A nakonec já, ve své zvířecí podobě... kdybyste mě potkali, abyste se nelekli

Obrázek
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Pošťák

Příspěvekod yohannka » ned pro 28, 2008 12:43 pm

A až vám budu doručovat dopis, tak abyste viděli, kdo vám ho vlastně nosí.. je to můj Mutant...pozor klove... ale jenom trochu

Obrázek
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Zpět na Gwynbleidd