Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » stř kvě 09, 2012 4:41 pm

Samozřejmě, moje lady +ukloní se jí a naprosto s ní souhlasí+ moji prdel mám docela ráda.
Tyrione, vaše nabídka je velmi lákavá, ale nemohla bych Wenai přebrat.. koř.. ehm společníka na noc +culí se a začne balit jejich věci, kterých pěkně přibilo+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 09, 2012 5:44 pm

+vrátí se a pomůže Syr to všechno sbalit+ Boží, ne? Aspoň nezmrznem. Měli by sme zas vyrazit, aby jsme tam vůbec kdy dorazily. +po očku koukne na Tyriona+ To je bratr královny, že jo. Dokážeš si představit, jakou má moc? ěříká jí potichu, aby je neslyšel+ Škoda, že nemám chvilku, abych mohla jít s ním. To by bylo... +zasní se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 13, 2012 10:24 am

Jo jo, je to Tyrion Lannister +špitá potichu, aby jejich rozhovor Tyrion neslyšel+ Moc teda nevím,ale podle toho co jsem v noci slyšel má hlavně velký péro +drcne do ní s úsměvem a konečně narve do nového vaku ty pláště+ Ne to ti nedovolím +zavrtí razantně hlavou+ musíme dál, +je přímo odhodlanost sama+ víme kudy?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned kvě 13, 2012 10:27 am

Tyrion: +Přijde k oběma děvčatům a pleskne je po zadku, když jsou tak pěkně zohnuté+ krásky, bylo mi potěšením vás poznat. Opravdu velmi bych vás rád znovu potkal +dívá se přitom na Wenai+ kdyby náhodou.... +pokrčí rameny+ víte kde mne hledat. +Vtiskne Wenai mlaskavou pusu na líčko a Syr se ukloní. Pak se nechá vysadit na koně a s celou družinou za halasného dusotu zamíří na jih+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 13, 2012 10:34 am

+usměje se na něj+ Můj pane. +řekne schválně a culí se u toho, jak měsíček a trochu se mu ukloní+ Přeju vám krásnou cestu. +mrkne na něj+ Třeba budeme mít cestu kolem. +vyprovází ho pohledem a pak si hodí na záda balík kožešiny a otočí se na Syr+ Tak zas jdem?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 13, 2012 10:38 am

Tyrione +vysekne mu pukrle a dívá se jak odjíždí, popadne taky pár věcí+ Jasně, jdeme, nebo plujeme,nebo letíme? Přemístíme se? +navrhuje všechny možný řešení+ pojďme kousek od teho rumiště, jeden ten stopař co je vedl, říkal že támhle je cesta do Krtince, nebo jak to říkal. Je to prý vesnice pod Zdí
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 13, 2012 10:47 am

+zvedne obočí+ Krtince? No tak jdem. +kývne nakonec a vydá se směrem k cestě, na kterou po chvíli narazí a tak se po ní vydají+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 13, 2012 10:51 am

+Pokuřuje jak se šinou po cestě a konečně z rozblácený pěšinky přejdou na normální cestu+ Wenai, přemýšlelas +vyfoukne kouř+ přemýšlelas jestli je najdem, jestli se vrátíš? +zeptá se na něco, nad čím už dlouho přemýšlela+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 13, 2012 10:54 am

+šlape, sem tam se rozhlídne kolem, ale většinou kouká na cestu pod nohama+ Koho jako? Tyriona? Nebo Malíčka? Je fakt, že mu něco dlužím, ale neví, co ho vede k jistotě, že mu to splatím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 13, 2012 10:55 am

+Zavrtí hlavou a neví jestli má vůbec smysl na to něco říkat+ ne Wenai, +chytne ji za zápěstí+ chápu proč tě hned napadají tihle dva, ale já myslela ty lidi co je hledáme. Jakse to... první lidi? stejně bude zázrak když přežijeme za Zdí, ti divocí mě docela nahánějí strach +šklebí se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions