Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 06, 2012 10:08 pm

+udýchaně se svaly vedle něj a pohladi ho po hrudi+ U všech bohů ty to umis chlape. +řekne ještě omamena orgasmem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned kvě 06, 2012 10:11 pm

+Postaví se na svých zakrslých křivých nohách a hledá svou vařenou kůži a ostatní oblečení+ Pojeď se mnou +navrhne jí zcela vážně a těká pohledem po jejím těle+ s tebou by Královo přístaviště nebylo tak... nudné
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 06, 2012 10:51 pm

+otočí se na břicho protáhne se a zvedne se do kleku+ pojede ty se mnou na chladný sever. Budem se milovat po nocích a přes den budem hledat kouzla. +zvedne se a oblece+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned kvě 06, 2012 10:55 pm

+Zvažuje její nabídku a nebýt snad té třeskuté zimi za Zdí tak by to i přijal, tak si jenom neštastně povzdechne+ Svůj čas pro flákání jsem si už vyčerpal, teď mě čakají povinnosti, dle mého pana otce +ušklíbne se a ve vědru si opláchne tvář+ Ty sobí kožešiny si vezměte, ty a tvá sestra +řekne až měkce a jak vychází ven tak ji pleskne po zadečku+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 06, 2012 11:18 pm

+usměje se na něj+ díky to je od tebe slechetne. +samolibe se usměje+ a nepochybně si to zaslouzim ale proto jsem to nedělala. Dělala jsem to proto ... +klepne mu prsty na poklepem zaculi se a taky vyjde ven+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned kvě 06, 2012 11:21 pm

Já ti to taky nedávám prot to, že jsi mě tu pěkně kouřila a já tě mohl obskákat, ale proto, aby ti ta tvá kostnatá prdelka neumrzla. Á Podricku, nechce se mi věřit, že by ses po ránu tak činil +zazubí se na pečícího se zajíce+ Má dámo! +vysekne Syrianě poklonu+ nebya ti v noci zima? +mrkne na ni a směje se+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 06, 2012 11:23 pm

+Odhodí dalšího špačka a vstane+ Tyrione +zazubí se, ale na Wenai se podívá stylem doufám, že to kurva aspon stálo za to+ přiznám, že mi trochu chladno bylo ale u ohně bylo dost přeplněno a rušno. Nedá jí to nakonec a zasměje se nahlas+ Wenai, běž se najíst, byla jsem na lovu +ukáže mečákem na baštu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 07, 2012 5:40 am

+loudavým krokem jde k Syr a udělá na ni gesto: tak jsem ho sklátila, což je tak, že se levou rukou chytne za vynitřní stranu lokte a pravou sevře v pěst a přitáhne, kření se u toho jak blázen+ Já si dám jenom cigáro, zatím. +jedno si ubalí+ A abys věděla tak jsem se neflákala a vysouložila, teda vysloužila jsem nám pár pěknejch sobích kožešin.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 07, 2012 4:53 pm

+Musí se začít smát+ Och no jistě, ta tvá snaha mi nedala celou noc spát, ale máš mé uznání +culí se+ Kdy vyrážíme? +zeptá se zvědavě, jestli třeba zjistila, kudy se mají ubírat+

Tyrion: +S pobaveným šklebem na tváři okusuje zaječí hřbet a má co dělat aby se nesmál nahlas+ Měla jste se přidat +dodá jenom a zrzčino zrudnutí ho pobaví ještě víc+ Myslím, že můžeme postrádat ještě dva páry rukavic, když sis je tak pěkně vysouložila, teda vysloužila +mrkne na Wenai+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 07, 2012 5:00 pm

+Strašně moudře koukne na Syrianu+ Lepší je nespat teď jednu noc, než všechny noci za zdí, protože ti mrzne prdel. +zazubí se na ni a koukne na Tyriona, usměje se na něj a pošle mu vzdušný polibek a pak koukne na Syrianu+ Nemáš zač. +a jde do křoví+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions