Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » ned kvě 06, 2012 2:33 pm

+Nehty jí brouzdá po kůži, oči má ze široka otevřené a opravdu velmi je zvědavý co hodlá dělat, zalapá po dechu, když to vidí a neodolá a jemně ji políbí, je to hold starý nemravný skřet. Pak se odtáhne a zase si lehne, nejraději by si třeba pískal, ale je hluboká noc a kolem jsou lidi. Tak jí k sobě raději přitáhne a doufá v další kolo+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 06, 2012 2:40 pm

+vrátí mu polibek a rukou mu u toho nenápadně sjede do rozkroku, aby zjistila, jak je na tom, a jestli ještě něco bude a pohladí délku jeho mužství+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned kvě 06, 2012 2:41 pm

+A Tyrion je opět tvrdý jako Casterlyova skála :) + Bohové mne místo výškou obdařili jinými... dary +zazubí se na ni+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 06, 2012 2:47 pm

V tom případě nezbývá, než jim děkovat. +zazubí se na něj a přejede sevřenou dlaní po jeho mužství+ Jak bys to chtěl dělat teď? +zeptá se ho potichu+ Chci aby sis to užil.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned kvě 06, 2012 4:23 pm

Užiju si to, ať ho budu mět v kterékoliv části tvého těla +kření se pokřiveně+ ale protože jsem starý malý hnusný prasák +přejede jí významně po zadečku a roztáhne jí půlky, rychle se k nim skloní a olízne jí celý zadeček+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 06, 2012 4:29 pm

+s potutelným úsměvem ho sleduje a pak se k němu nakloní+ Můžeš mi ho strčit do zadku. +sjede rukou na jeho ptáka a trochu ho pohoní+ Ale jenom když mi u toho budeš říkat čuňačinky. +culí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned kvě 06, 2012 4:46 pm

Jak jsi rozkošně zkažená +šteluje si ji tam a vklekne si mezi její stehna, žaludem přejede po její dírce a lehce zatlačí+ vsadím se že tě tak šoustalo už spousta chlapů že? +zatlačí jí rukou mezi lopatkama, aby se sklonila a zadek vystrčila nahoru+ Projedu ti tu úzkou díru až budeš prosit abych už přestal +zasune se přes první svěrač žaludem+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 06, 2012 4:58 pm

+zasměje se a hlas jí zastírá vzrušení+ Ale ještě nikdy žádnej neměl takový božský péro, jako ty. +prohne se v zádech a vystrčí na něj zadek+ Tak do toho, +zasténá rozkoší+ Udělej mi to, už se nemůžu dočkat, narvi do mě to tvý velký péro.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned kvě 06, 2012 5:06 pm

+Stojí u ní, je to tak akorát, drží ji za boky jako kůň když obsakuje klisnu+ jak chceš, ale připrav se že budeš křičet +zhoupne se v bocích a najednou do ní zarve svůj úd i když to jde velmi ztuha a Wenai se kolem něj svírá horká a těsná. Znovu se zhoupne až mu koule plesknou o vlhkou kundičku+ Budu tě šukat až budeš volat všechny První lidi, aby tipřišli na pomoc +rve to do ní a tváří se u toho velmi parchantsky+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 06, 2012 5:10 pm

+proti své vůli vykřikne, napůl bolestí a napůl slastí, když to do ní narve+ Oh, ano! +hekne+ Ano. Volám všechny první lidi, aby jsi mě ošukal, ajk ještě nikdo. +podaří se jí vypravit ze sebe, hlavu má skoro u země a kouše se do předloktí, aby nekřičela+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions