Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 03, 2012 10:20 am

Nasupeně si ho změří, pravda ale je, že už dneska nějak nemá sílu se s někým prát Ale ano, myslím že bylo. Pak se otočí k Wenai Jsi v pořádku? zkoumá ji, ale v té tmě toho moc není vidět
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 03, 2012 10:23 am

+zbystří+ Syriano? To je moje sestra, ona mi pomáhá, protože se chce, ééé, někam dostat, zatím teda nevíme kam. +pokrčí rameny+ Nejdřív bych potřebovala do města. +trochu pootočí hlavu+ Co se děje?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte dub 03, 2012 10:25 am

Doufám, že to pomáhání nespočívá v podřezávání lidí? +zvedne obočí a koukne na Syr+ A z čeho jste tak usoudila, že je to nezbytné?
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 03, 2012 10:30 am

Wenai, jsem to já Sedne si vedle nich a nakloní se k Wenai, šeptá jí tiše do ucha jestli si hned nezápálím, tak asi umřu
Jorah: Pokud je to životně důležité, pak ano. Z čeho? Rozhlídl jste se kolem? Zastrčí si nůž zase za kravatu, kalhoty nějak nemá, nemohla je najít Jestli mé sestře ani mě nechce ublížit, omlouvám se pokývne hlavou a nepřestává na něj koukat Takže město? zeptá se zvídavě
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 03, 2012 10:40 am

Pane, omluvte mou sestru. Pravda je taková, že potřebujem veškerou pomoc, kterou dokážeme sehnat. A shodou okolností. No, velmi nešťastných okolností, jsme se ocitli tady. +povzdechne si+ Nepočítala jsem s tím, že tu na dothraky narazíme. +otočí se k Syr a vrazí jí do klína vak+ Nech toho, je to první člověk, co nám může nějak pomoct. +šeptá jí rychle, ale napůl tak, aby ji Jorah slyšel+ Tak to skousni a zkus být trochu milá. Uznej, že si vyskakovat nemůžem.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte dub 03, 2012 10:42 am

+pokývá hlavou+ Jistě, klhalasary tak na západ nejezdí, ale tohle je vyjímka. +koukne na Syrianu, prohlídne si ji+ Mrzí mě, že jsem vás nepotkal dřív, mohl bych vás tohohle uchránit. +řekne tak nějak bez emocí+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 03, 2012 10:51 am

Wenai: Dobře, budu hodná milá holka, kterou si může každý šoustat podle libosti odsekne ji tišeji, ale ví, že má pravdu
Na tváři se jí vystřídají snad všechny možné výrazy, od překvapení, že ji Wenai tak napomíná, přes semknuté rty a napučení, až po překvapený pohled do tváře Joraha. Vytáhne si z vaku užmoulaný balíček cigaret a napadne ji, že zapalovač tam asi neznají, tak se natáhne k ohni a vezme větvičku, kterou si připálí Neomlouvejte se, vy jste nic neprovedl řekne mu, protože se jí nemá zač omlouvat a přitáhne si nohy víc k tělu Jak jsem řekla, omlouvám se konečně si ho trochu pečlivěji prohlídne lorde Jorahu
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 03, 2012 10:53 am

+nahne se k ní+ Hele, buď to budeš hodná milá holka, co si ji každej může šoustat, nebo budeš mrtvá holka. Nemysli, že to potkalo jenom tebe.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte dub 03, 2012 10:54 am

+rozesměje se+ Nejsem lord. Kdydysi jsem býval ser, ale teď jsem v exilu. Můj domov je za mořem v západozemí, na medvědím ostrově. +sleduje je, jestli jim to něco řekne+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 03, 2012 10:59 am

Protočí oči, protože to Wenai vidět nemůže No jo, no. Ale líbit se mi to nemusí! dodá, aby měla jako poslední slovo
Kupodivu se dnešního večera taky usměje to tam žijí medvědi? Zeptá se ho překvapeně Sere Jorahu, je... bude chtít ten Drogo jak se vzbudí... bude mě chtít ještě vidět? Zeptá se ho trochu nervozně
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions