Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 11:35 pm

Jukko, Marco: No jasně, třeba mě tu svlíkněte úplně, že jo. +směj se, na kalhoty se moc netváří, ale triko si stáhnout klidně nechá a tak se k Marcovi trochu nakloní, čímž se otře zadečkem o Jukkův rozkrok a řekne Marcovi+ Můžeš si ho vzít, když mi na oplátku dáš to tvoje. +v očích jí svítí a je ve svém živlu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 11:45 pm

Syr-Empu: Jasně že znám +vypískne+ jsou to moje oblíbené kapely +nakloní se k němu+ ale vás mám stejně nejradši +kousne ho do lalůčku+ no tak jo teda +a vyzývavě si vysleče tričko a všechna její tetování se zdají na té bledé kůži hodně černá a vystupující+ takže cigaretu? +vytáhne dvě z podprdy a jednu mu dá+

Tuomi-Becca: +usměje se na ni, když mu začne brnkat doprovod a tak ještě chvilku zpívá ale když pak přistoupí k němu koukne na ni dolů a ztichne+ No jo, moje taky +nakrčí nos a zakření se, pak si hodí vlasy na záda, protože mu spadly do očí. Přijde těsně k ní a rukou jí zajede do vlasů a zakloní jí hlavu. Pak se jemně otře svými rty o její a když neucuknu trochu přitlačí a vklouzne do úst+

Jukko: +koukne na Marca+ no když teda jinak nedáš +rozepne jí ale jenom knoflík, protože se mu zrovna otřela o klín a malé činely v jeho těle se ted rozechvěly, a Jukko bolestně vydechne+
Marco: no fajn +stáhne si propocené tričko a s úsměvem jí ho věnuje+ to tvoje je hezčí, takový mini +položí ho na svou basu a bříšky prstů jí přejede přes kopečky ňader+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 11:52 pm

+nechá si svlíknout triko, vezme si to jeho a kus si ho nacpe do kapsy, takže jí kus čouhá ven, ale zaujatě hledí na jeho hruď, natáhne ruku, přičemž se nezapomene zavrtět Jukkovi v klíně a pohladí ho po vypracovaném hrudníku až na břicho až dolů k lemu kalhot+ Páni, ty seš ale... viking! +vydechne a tváří se, že by ho nejradši sežrala+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 11:57 pm

Marco-Wenai: No možná tam nějaký mý kořeny sahají +mrkne na ni, protože už to má dávno zjištěný a je si tím jistý+ Zkoušelas už někdy finskou saunu? +blískne mu najednou v očích+ kdysi po jednom koncertě jsme se s Jukkou uplně ožralý proháněli městem uplně nazí, byl to šílený rauš +užívá si jejich doteků a při pohledu na Jukku vidí, že jeho kámoš toho začíná mít plné kalhoty+ Hele zlato, jestli to nechceš dotáhnout do konce, tak bys měla zbrzdit +kývne hlavou na Jukku, který začíná mít pohled hladného tygra+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 12, 2011 12:02 am

Emppu-Syr: Tak nejradši, hmm.. Zavrní a slabě se zachvěje když ho kousne. No páni, ty jsi docela omalovánka.. Uculí se a obdivně ji okukuje. Docela rebelka, viď, kočičko? Nakloní se k ní a zadívá se jí do očí. Jo, proč ne. Vezme si cigaretu, zapálí si a připálí i jí.

Becca-Tuomi: Z jeho doteku se zachvěje naprosto viditelně, ale je jí to už vcelku jedno. Má pocit, jakoby měla v břiše hejno zdivočelých motýlů a když ucítí jeho rty na svých, tlumeně zavrní, rukama mu vyjede od boků vzhůru a zpátky jemně přitlačí drápky. Opětuje jeho polibky trochu váhavě, jakoby se bála, že se právě teď probudí.

(jo já se vždycky probudím v takovýhle chvíli:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 12, 2011 12:05 am

Jasně, finská sauna je super. +kývne a usměje se+ Jistě, že do konce, já jsem velmi ambiciózní. +zvedne koutek a ohlídne se na Jukku, narovná se a přitiskne se k němu celým tělem, ale pořád se dlaněmi dotýká Marca a hladí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob úno 12, 2011 12:15 am

Syr-Empu: pche, prej omalovánka, mám jenom tady +ukáže na ruce hádka s lebkou+ a tady +vzadu na krku jména dětí+ rebelka? možný, kdysi +mrkne na něj a nahne se k němu, holou kůží se mu otře o paži+ ted mám vcelku jiný starosti, ale občas se pobavit +pokrčí rameny a vydechne kouř+ takže budeš hledat trsátko? +zatváří se naprosto nevině+

Tuomi-Becca: +přistoupí až těsně k ní a obejme ji pažemi kolem pasu, dlaně spustí na její zadeček a jemně ji o pár centimetrů zvedne nahoru a polibky prohloubí a trochu popustí svůj chtíč. Jemně ji kousne do rtů a pak to místo začne sát. Oči má otevřené a sleduje její tvář+

Jukka: +rozhlídne se kolem a když vidí jak je Emppu zaneprázdněný zatáhne Wenai za kalhoty a i s Marcem je odtáhne kousek do stínů do rohu a vklouzne Wenai zepředu do kalhot a hned do ní vsune dva prsty+
Marco: +přimhouří oči a přistoupí blízko k ní a odhrne jí podprsenku, olízne jí bradavku a druhou drtí ve své velké dlani+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 12, 2011 12:23 am

Marco, Jukka: +nechá se odtáhnout do kouta a je na ni vidět, že ji to baví, prudce se nadechne, když ji začne Jukka dráždit, chytne ho za krk a přitáhne si ho k polibku, pak Marcovi vjede rukou do vlasů, chvilku se mu jimi probírá a když přestane líbat Jukku, tak si přitáhne k polibku jeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob úno 12, 2011 12:30 am

Jukka-W: +dobyvačně se jí vloudí do úst a palcem přitlačí na klitoris, zároveň se přitiskne klínem na její zadeček
Marcus-W: +celkem lehce jí roztrhne podprsenku, takže jediný, co na sobě Wenai má je ten cylindr a kalhoty s podkolenkama. Chtivě ji políbí a pak rty sjede na krk kde ji kousne, jazykem pak pokračuje pomalu k jamce na krku a na ňadra, kterým věnuje speciální péči+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 12, 2011 12:34 am

+dech se jí prohlubuje a dokonale si to užívá, zakloní hlavu a slastně vydechne, rukou sjede Marcovi na poklopec a jemně, ale zkoumavě ho laská, stehnem se vloudí Jukkovi mezi stehna a přejede mu po noze+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions