Romania - Bucuresti

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Bukurešť - Rumunsko

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř bře 14, 2012 1:28 pm

Musí se smát, jak tam pěkně zakufruje, ale když se na ni podívá tváří se vážně, koutky jí však hrozí roztrhnout pusu A já jsem si vždycky myslela, že se na holou dává na zadek a ono je to na nohu jo? culí se raráškovsky a pěkně se o něj opře, jenže ji tlačí knoflíky a přezka riflí a tak všechno, tak jen ledabyle mávne rukou a vlček je jak ho pánbů stvořil Já a zákeřná? tss, je vidět, že mě ještě neznáš Opře si hlavu o jeho hrudník Já mám jen samé geniální nápady víš? nejsem přece blondýna dodá naprosto vážně
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » pát bře 16, 2012 1:21 pm

To sice ne, zlato, ale zakládám si na tom, že ženský nebiju. Usměje se na mile. A jak ho najednou připraví o oblečení, už se tomu ani nediví. Přitáhne si ji k sobě a otře se tváří o její. Dráždíš vlka, zlatíčko. Zavrčí jí do ouška a jemně ji kousne. Zkoušíš, co všechno vydržím, hmm? Jazykem polechtá jemnou kůžičku za uchem. To máš pravdu, blonýdna opravdu nejsi. Ty jsi horkokrevná a divoká zrzka. Rukou jí přejede po nožce vystrčené z vody.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob bře 17, 2012 3:36 pm

Ještě abys ženský bil, to bych tě totiž musela asi zneškodnit Ušklíbne se. Jeho strniště na své tváři jí připomene něco co jí vykouzlí takový trochu zasněný výraz. No, možná tě trošičku provokuju, ale myslím, že spíš zkouším kolik toho vydržím já Zamrmle a sykavě se nadechne protože Gabriel moc dobře ví, jak je citlivá na oušku, takže jí to beztak udělal schválně. Po těle jí přejede zimomřivka A ty jsi horkokrevný rumun Otočí svou tvář k jeho, chvíli se mu dívá do zlatohnědých očenek. Kouše si ret jak má chuť jej políbit, ví že jí nepatří, ale... nevydrží to a jemně přitiskne své rty na jeho
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » pon bře 19, 2012 2:06 pm

A nebo se trochu provokujeme navzájem... Pousměje se a když ho tak opatrně políbí, okamžik odolává, ale pak se i jeho sebeovládání zhroutí. Přitiskne ji k sobě a rukou jí zajede do vlasů. Opětuje jí polibek s veškerou svou vášní, až po chvíli zůstanou oba bez dechu. Dívá se jí hluboko do očí, na rtech slabý úsměv.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon bře 19, 2012 2:25 pm

Je zcela unešena jeho vášní a vlastní touha ji válcuje jak parní stroj. Tiskne se k němu celým svým tělíčkem a chce se k němu otočit víc, ale nějak to nejde. Tak vyhodí i druhou nohu ven z vany a otočí se mu na stehnech. Absolutně bez dechu se od něj odtrhne a opře se čelem o jeho, hledě mu do očenek. Ve vší počestnosti vydechne mu do tváře a rukou sjede po hraně žeber k jeho slabinám kde prsty jemně přejede jeho rodinném stříbře:P
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » pon bře 19, 2012 7:53 pm

Křívě se pousměje. Ale vážně jsem to měl v plánu, nepodlehnout ti, čarodějko. Zašeptá a pohladí ji po tváři. A jak ucítí ruku šmátralku, v očích se mu rozhoří přímo oheň. Hluboce jí políbí a rukou jí pohladí a stiskne zadeček. Jenže ti nejspíš nedokážu odolat, zrzko... Zašeptá jí do rtů a jemně ji kousne.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon bře 19, 2012 8:01 pm

Já jsem neměla v plánu tě svádět, ale jak se zdá, nedokážu v tvé přítomnosti rozumně myslet okousne mu hranku čelisti a rty se přisaje na jemné kůžičce krku, zároveň ho pevně obejme prstama a celou dlaní a několikrát přejede po celé jeho délce, druhou rukou se opírá o jeho hrudník a palcem přejede po bradavce
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » úte bře 20, 2012 12:26 am

Tak to je to jasný, protože ani já nemůžu myslet. Zavrčí chraplavě a pod jejím dotykem se zachvěje. Zavře oči a musí se pořádně ovládat. Přitáhne si ji blíž, skloní se k ní a dlouze, hluboce ji políbí. Pak sjede rty na krk, jazykem ji polechtá v krční jamce a nakonec sevře mezi rty jednu bradavku. Krouží kolem ní jazykem a občas jí jemně sevře mezi zuby.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte bře 20, 2012 2:07 pm

Jenom něco zamručí v odpověď, teď už jí to nemyslí vůbec. Zasténá a bradavky jí pod jeho zubama ztuhnou. Přes krk mu zajede volnou rukou do vlasů a zakloní mu hlavu, aby se vzápětí zase přisála na jeho rty. Nepřestává ho laskat na jeho klenotu, palcem občas překrouží přes jemnou kůžičku žaludu, aby vzápětí sjela prsty až k varlatům a zase zpět Uvolni se, vlku Broukne mu do rtů
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » úte bře 20, 2012 8:51 pm

To snad raději ne... Zavrčí sevřeným hlasem a tlumeně zasténá. Vlastně si myslím... Musí se zhluboka nadechnout, aby si pročistil hlavu a byl schopen nějaké komunikace. ...že bysme měli přestat, dokud je čas. Podívá se jí hluboko do očí. Pokud už tedy není opravdu pozdě... Dodá a jemně se dotkne prsty jejích rtů.
Gabriel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Syractions