Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 11, 2011 3:51 pm

Marco, Tumoas: Hééj, to je přepadení toto! Směje se a kroutí, ale vzhledem k tomu, že nechce prozradit, co je, se nechá "přeprat". No jo, dobře..tak jsem si nechala zbrousit zoubky, trošku no... Vyculí se na ně, až zoubky zablýsknou. Ale ostrý jsou, tak bacha na mě, pánové. Zamrká.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát úno 11, 2011 9:09 pm

Tuomas: Tý jo, holka ty jsi ďábelská, vypadají jak pravý +přejede jí prstem po špičáku a je z ní docela paf
Marco: No a mě jste se smáli, když jsem si chtěl nechat udělat rozeklaný jazyk +zavrtí hlavou, vyrve Tuomimu flašku z ruky a pořádně si zavdá, pak zaslechne něco o podpisování, zvedne se a jde k Wenai. Hodí si její nohu na rameno+ Tak já bych to bral, ale leda semhle +a dá jí ruku vysoko na stehno, a čeká co ona na to+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 9:11 pm

Emppu: Co to... +no ale faktem je, že výhled to je krásný. Natočí si na prst tu jeden zlatý pramen a pohladí ho po tváři+ To víš, nejsem tak ledajaká ženština, kterých tu máte dozajista mraky. Já jsem něco extra a k extra ženský patří extra pití. Chceš ještě? Mám takový plán, že se spolu spijeme, a ty mi pak podepíšeš trsátko, který někde schovám, hm? +zkousne si ret a mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 9:12 pm

Marco: +zasměje se+ Máš vysoký ambice vikingu. +stáhne si tříčtvrťáky, takže jí jdou úplně vidět kalhotky a široký pruh stehna+ Tak prosím, umělče. +podá mu pero+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát úno 11, 2011 9:15 pm

Marco-Wenai: To víš, na prsa se umí vypsat každej ale semhle +očumuje jí kalhotky a natočí si její stehýnko přímo před obličej a študýruje, kam by se nejlíp podepsal. Pak vezme fixu, stáhne ještě kousek kalhoty a na vnitřní stranu stehna se podepíše a namaluje jí tam i svou podobiznu s dvouma copánkama.+ Technicky vzato, se ta podobizna maluje na dvě stehna, který jsou u sebe a na hanbatý ženský, ale protože ty nám striptýz asi neuděláš +koukne na ni kdyby chtěla pravit opak a má takový přiopilý štěněčí oči+
Okolí

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 11, 2011 9:19 pm

Tuomas: Ani nevíš jak moc. Mrkne něj a zablýskne jí v očích. No Marco, tak to bys byl myslím daleko větší tvrďák než já. Uculí se a ještě než přejde k Wenai, sebere mu flašku a svalí se s ní na jeden z gaučů a napije se. Stejně máte skvělej život, práce je vaším koníčkem...no, taky bych si na to rychle zvykla. Dělá jakoby ona sama dřela někde v dole.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 9:21 pm

Marco: +zazubí se na něj a natáhne si kalhoty+ Kdo říkal že ne? Stačí mě jen pořádně opít a bude všechno. Tak se snažte pánové, kdo z vás mě podaruje cigaretkou?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát úno 11, 2011 9:25 pm

Tuomas-Becca: +svalí se vedle ní, hlavy mají těsně u sebe a půjčuje si její flašku+ víš, máme skvělou práci, ale já jsem chtěl být vždycky pirát +otočí se k ní a v očích mu blíská+ pak bych takové lepé děvy jako jsi unášel a drancoval +zubí se+ a místo naší hudby bych zpíval: Jóhohó pirátskej život mám rád +notuje+

Marco-Wenai: no tak to je aspoň výzva. +Mrkne na Jukku a oba dva se k Wenai přitulí a každý jí cpe do ruky flašku+
Jukko-Wenai: Jasně kotě, ale musíš si ji najít +sundá si z hlavy šátek, a aby to neměla tak lehký, tak jí zaváže přes oči a její lenonky si nasadí na nos+

Emppu-Syr: +nějak moc nevnímá co se děje kolem, tahle malá rozčepýřená osůbka ho totiž zaměstnává docela dost+ No tak jo, to beru, ale jestli budeš opilá dřív než já, tak +zamyslí se+ budeš tancovat na stole jo? +a pořádně se napije todeskussu a za chvilku začíná vidět dvojmo+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 9:29 pm

No.. to... teda... co to je? +diví se a už má přes oči šátek+ No tak jo. +napije se nejdřív od jednoho, pak od druhýho+ Tak já hledám. +začne je nenápadně osahávat po kapsách+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 11, 2011 9:31 pm

Tuomi: Cuknou jí koutky. Jo tak pirát, děvy a drancování. Podívá se co pijou. V tom případě ale máme špatný pití, věřím, že pirát by finskou vodkou nepohrdnul, ale přece jen, rum je rum. Poučí ho moudře, ale jak začne zpívat rozesměje se. Ty jsi vážně geniální, na klávesy hraješ jako sám ďábel, skládáš texty, z kterých slabší povahy propadají depresím a ještě navíc i dobře zpíváš. Vypočítává s uličnickým úsměvem jeho přednosti a pak se mu zadívá do očí. A ještě navrch jsi proklatě sexy... Zasyčí tiše poslední slovo a přivře oči.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions