Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon dub 23, 2012 9:39 am

Petyr: +Rozvalí se na posteli a ze stolku vedle si podá pohár vína+ Nikdy nepodceňuj Petyra Beališe, +připije jí na zdraví a obrátí do sebe obsah poháru+ Šukání je moje životní poslání +zazubí se+ to je to, co u dvora Baratheona dělám. Šukám je všechny do prdele a oni mě za to ještě platí.

Syr: +Neartikulovaně sténá a něco mumlá, když ji náhle překvapí orgasmus a ona se prohne na tom sudu jako by jí projel výboj elektriky+ už už! +Jaqenův klín zaplaví její sladké šťávy+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 23, 2012 9:49 am

Wenai: +když to řekne, tak přimhouří oči, koukne na něj, položí ručník a pomalu k němu přijde a nakloní se k němu+ Mě bys tak taky mohl ošukat. +řekne bez jedniného začervenání se+ Ale já ti za to platit nebudu. +klekne si na postel, na všechn čtyři a nad něj a olízne mu břicho+

Jaquen: +tentokrát mu to trvá trochu dýl než prvně, ale i on se udělá a udělá se jí na břicho+ Takhle... +začne a prudce oddechuje+ To děláme my v Braavosu, čarodějko. +zazubí se na ni a udýchaně se opře o zeď+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon dub 23, 2012 9:56 am

Petyr: Och to bych opravdu mohl +zazubí se a pohladí ji po těch krátkých vlasech+ ale nejdřív mě trochu pozvbuď +zatlačí jí hlavu trochu níž a je jasné co po ní chce+ přátelé si přece neplatí ne?

Syr: +Rozetře si semeno po břiše, a sedne si na tom sudu, nohy roztažené a zády se opírá o zeď+ tento jeden to dělá velmi dobře +položí mu ruku na zadek a pohladí ho+ Měla bych se omluvit všem děvkám přístaviště, že jsem tě jim ukradla +uculí se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 23, 2012 3:36 pm

Wenai: +pevně sevře jeho mužství do ruky a párkrát po něm přejede, koukne na něj a ušklíbne se+ Ale my nejsme přátelé. +s těmi slovy skloní hlavu a několikrát olízne celou délku jeho ptáka a pak ji vezme do pusy a sevře ho rty, pšičkami prstů šimrá varlata a sem tam na něj mrkne, jak se mu to líbí+

Jaquen: +odlepí se ode zdi, chytne ji za pas, přitiskne k sobě a udýchaně ji políbí+ Kašli na ně, ty jsi stokrát lepší než ony. +zazubí se na ni+ A tento jeden je ti za to náležitě vděčný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 24, 2012 10:39 am

Petyr: +leží pohodlně rozvalený v polštářich+ ach ovšem máš pravdu +s přimhouřenýma očima sleduje její činy a užívá si péči rtů. Prstama si hraje s jejímy bradavkami a bedry se vypíchne proti jejím ůstům a zároveň ji přitlači na hlavu aby ho dostal co nejhlouběji+

SYR: +uculi se na něj, a opře se mu o hrudník+ jsi zvláštní +řekne spíš pro sebe a políbí ho+ myslím že moje sestra dnes už nepřijde. +podotkne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 24, 2012 2:07 pm

Wenai: +saje jeho ptáka olizuje ho, sem tam ho jazykem pošimrá na koulích, jednu vsaje do pusy a pak se zase jazykem věnuje jeho mužství, evidentně si to užívá, trochu ho kousne do stehna u slabin+

Jaquen: Jsem jen jiný. +usměje se na ni a pohladí ji po tváři+ Tak můžeš navštívit mou vilu, která ti poskytne dočasné útočiště před nepřízněmi města. Je to kousek. +kývne směrem, kde to je+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 25, 2012 6:32 am

Petyr: +Zevnitřku si zkousne ret a ruce na jejích ramenech poněkud ztěžknou. Péro má tvrdé a připravené. Jemně, přesto silně ji k sobě přitáhne k polibku a dlaněmi jí sjede na zadek, který v nich prohněte a prstem přejede přes její druhou dírku+

Syr: Noo +chvilku uvažuje nad jeho nabídkou, vyhlídka na postel je dosti lákavá, ale Wenai... se o sebe umí dozajista do rána postarat+ jsem ti velmi vděčná Braavosane +vysekne mu pukrle a pak jej chytne za ruku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 25, 2012 6:41 am

Wenai: +ještě ho naposled olízne a pak se přitiskne prsama na jeho břicho a otře se jimi až k jeho hrudníku a oplatí mu polibek, trochu vystrčí zadek proti jeho prstům a pak se k němu zas přitiskne+ Ošukej mě. +zašeptá nadrženě+

Jaquen: +nabídne jí rámě, jako gentleman a pak si ji vede po uličce ke svému domu+ Není to daleko. +usměje se na ni+ Jak se ti líbí krásy Králova přístaviště? +zeptá se jí i když zrovna procházejí ne zrovna výstavní uličkou, kde za chvíli zahnou do jedné ještě menší, kde ji vyvede nahoru po dosti rozvyklaném schodišti+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 25, 2012 6:48 am

Petyr: To přesně udělám. +žaludem vklouzne do její pochvy a když je dost vlhká tak ho z ní vytáhne a začne tlačit na zadeček, dlaněmi jí roztahuje půlky a pomalu se jí noří do zadečku. Přitom olízne bradavku. Nikam nespěchá, jde na to pěkně pomalu+

Syr: No víš, zatím jsem krom nějakého septa a hospod nic moc z přístaviště neviděla, řekla bych město jako každé jiné +pokrčí rameny a při výstupu po schodišti se ho drží trochu pevněji+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 25, 2012 6:57 am

Wenai: +narovná se a otočí a pak ho přiměje si sednout, vezme jeho ruce a pomoží si je na břicho a na prsa, přitáhne si ho k sobě tak, aby cítila jeho hrudník na svých zádech a pomalu na něj nasedá a zase se zvedá a tváří se u toho nanejvíš spokojeně

Jaquen: +otevře dveře a dovede ji do menší místnosti, v jednom rohu je postel, dost velká, s několika přikrývkami, pak je tam ještě truhla, stůl a lavice. A malé okno na dvorek+ Moje jídelna, kuchně, salon a ložnoce v jednom. +zazubí se na ni+ Musíš omluvit tu skromnost. +je to tam ale docela hezké+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions