Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 05, 2010 1:59 pm

*Pohladí ho po tváři*

Mno, já to teda beru, jestli chceš *zakření se a z kabelky vyloví zápěstní pouzdro s nožema, který si připne, taky podpažní pouzdro kde dá Magnum a koženou bundu. Když vidí jak ji ti dva nevěřícně sledují povzdychne si* Je to začarovaná kabelka *vyslvětlí jako by tím říkala všechno.* Budete na mě hledět nebo půjdeme?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát lis 05, 2010 2:35 pm

Brigita: No tak jo. +pokrčí rameny+ Pojďte za mnou. +projde kuchyní, kde ze země sebere toho chlápka, který je spoustaný, má roubík a je jen částečně při vědomí a projde dalšími dveřmi na jakýsi ne moc čistý dvorek, kde je její auto, hodí toho chlápka na zadní sedadlo+ Viktore, sedni si k němu. Syr, ty pojď ke mě dopředu. Nečekám, že by se probral ale pro jistotu si vem tohle. +vtiskne Viktorovi do ruky hasák+

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob lis 06, 2010 5:48 pm

*Jen tak jakoby náhodou si kopne do toho chlápka, protože ji štve to obočí. Nad bordelem na dvorku jenom protočí oči. Sedne si dopředu na spolujezdcovo místo a nohy vyhodí ven, v kotnících je má překřížené a z kabelky loví červenou rtěnku, když má být za drsňačku tak aspoň krásnou* Lásko, nechceš ještě nějaký doplňěk? Mám tady toho ještě dost *otočí hlavu k němu dozadu a usmívá se, na oči si dá sluneční brýle. Hold krásný den*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob lis 06, 2010 5:55 pm

Ne, díky, mě stačí tohle. +potěžká si hasák, sleduje Syr, jak se parádí a nemůže se neusmát, protože si vzal vážně kočku+

Brigita: +nastartuje, vycouvá z dvorku a vyjede do města, evidentně to tam zná a evidentně je to Londýn+ Budou nás tam čekat a ráda bych to vyřešila v klidu, nechci aby mi kavárna jednoho večera nešťastnou náhodou vyhořela. +jedou kolem řeky a směřují k dokům+ Snad to s tím mlaďochem nějak vyjednáme.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob lis 06, 2010 6:15 pm

Dobře zlato, jak si chceš *usmívá se a už se dívá na město kolem jak ubíhá*
Brigito, to je tvoje věc, my se ti do toho plíst nebudem, jenom budem tvoje krytí, případně je můžu zapálit všechny, když budeš chtít *řekne to tak klidně až z toho mrazí* ale jsem si jistá, že to půjde vyřešit i bez toho
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob lis 06, 2010 6:20 pm

+šťouchne hasákem do chlápka, jestli je ještě na živu+

Brigita: Jen aby sis neodrovnala zbytek toho obočí +mrkne na ni, dojedou do doků, projedou bránou a Brigita zastaví kousek od ní, vyleze z auta+ Viktore, vem toho smolaře. +rozhlédne se+ Už jsou tam. +ukáže bradou na skupinku chlápků v čených kabátech na molu+ Ten boss je ten bez klobouku. +je vidět že chlápci nemají zbraně, tedy viditelné+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob lis 06, 2010 6:27 pm

Jo to máš pravda, tak možná radši zmrazit. *zakření se a když dorazí na místo, prohlídne si chlapíky co stojí opodál. Vystoupí z auta a první co udělá je, že si zapálí cigaretu. Postaví se Brigitě po druhém boku a jdou. Syr vypadá naprosto neškodně*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob lis 06, 2010 6:35 pm

+hodí si chlápka v bezvědomí přes rameno a kráčí za oběma ženami, sleduje porozně všechny muže, prohlíží si je+

Brigita: Paule... +zastaví se na tři metry od bosse a pokyne mu hlavou+ Co to mělo znamenat? myslela jsem, že dohoda, kterou jsem uzavřela s tvým strýcem platí pořád. Ze mě nedostaneš ani libru. Tvý chlapci ti určitě už donesli, co se stalo tomuhle +kývne hlavou směrem k chlápkovi co ho nese Viktor+ A to zvládne tahle mladá žena a on taky. Takže bych si to být tebou příště rozmyslela.
Paul: +shlíží na ni ledovým pohledem+ Ona? +prohlíží si Syrianu+ Nevypadá nebezpečně.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob lis 06, 2010 6:41 pm

*Dívá se jakože kolem a že jdou věci kolem ní, ale přitom ostražitě sleduje všechno kolem. Už ji začíná srát jak si všichni kolem myslí, že když je malá a ženská, že je neškodná*
Hele cukrouši, máš chuť to vyzkoušet? protože jestli ne, tak se koukejte dohodnout, nemám na to celý den *pozvedne obočí a hodí vajgl na zem, kde ho zašlápne*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob lis 06, 2010 6:47 pm

+hodí toho chlápka na zem+

Paul: +zasměje se+ Je docela vtipná. No dobře, nemůžu ignorovat, co mi řekli moji chlapi, zjevně nebezpečná bude. +zatváří se, že to co dělá mu naní příliš po chuti+ Dobrá, Brigito, dobrá. Smlouva je obnovena ve všech bodech. Jdeme chlapi. +s čímž chlapi poberou toho v bezvědomí a vydají se někam mezi doky+ A ty kočičko. +koukne na Syrianu+ By ses mohla třeba někdy stavit a ukázat drápky. +mrkne na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Syractions