Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 21, 2012 9:52 am

Ne, nebudu, já se teď modlím k jinému bohu, a ten potřebuje vodu a né svíčky +ušklíbne se, ale poklekne zrovna před Cizince a upíná k němu oči. Ze stínů za jejími zády se vyloupne postava+

Varys: K Cizinci se nikdo nemodlí, pokud nechce skonat +zahihňá se a spojí ruce ve velkých rukávech a položí si je na břicho. Tváře má napudrované a takové opuchlé, jako otylý muž+ můžu vyslechnout vaše modlitby já +usměje se sladce+ modlitby z východu
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 21, 2012 9:59 am

+odlepí se od zdi, co se o ni opírá+ Ale pokud já vím, tak k Cizinci se modlí ztracené duše, ti, co ztratili všechno a modlí se o něco zpátky. +koukne na něj+ Jak příhodné, že? +zvedne jedno obočí+ Nicméně k věci: ty nám, my tobě. V libovolném pořadí. +kývne na Syr+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 21, 2012 10:02 am

Mám pro tebe vzkaz od jednoho... medvěda +na chvilku se odmlčí+ za úzkým mořem se zaplétají pavučiny a táhnou se dál na východ +zopakuje Jorahova slova, a ostatní informace z tábora khala nebo o svatbě si nechá pro sebe, zatím, uvidí co dostanou z něj, a kývne na Wenai+ my chceme naoplátku vědět něco od tebe
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » sob dub 21, 2012 10:06 am

Varys: +zase se pobaveně zahihňá+ ano ano, jak příhodné +bubnuje prsty po břiše a dívá se na zrzavou ženu+ Jak se zdá ser Jorah si vysloužil mnoho, Západozemí ho s radostí zpět uvítá +culí se jako kdyby mluvil o nějaké sladkosti+ ale to není vše, co mi můžete říct že? Mí ptáčkové mi zazpívali různé písničky...
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 21, 2012 10:08 am

Jo. +kývne+ Maj tam hnusný pivo a Salladhor Saan by ojel i mrtvou krávu. +zyloví v kapse a vytáhne ten hadr+ Co víš o tomhle? +strčí mu to skoro pod nos+ Víš, kde by se toho dalo sehnat víc? +kouká na něj značně vyčkávavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » sob dub 21, 2012 10:12 am

Varys +uchopí látku do mezi palec a ukazováček a zvedne si ji k očím a ve svitu svící se na ni dívá+ ach ano, +usměje se výzanmně+ mám určité tušení kde byste mohli o té látce zjistit více, ale +pokrčí skoro žensky rameny+ musíte mi zazpívat ještě něco +to o saanovi ho absolutně nezajímá+ tyto lístky jsou k vidění zřídka +jakoby věděl něco co jim nechce říct+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 21, 2012 10:33 am

+pokrčí rameny+ Já nic nevím, byla jsem ... nemocná. Pán koňáků snad má v plánu nějakou svatbu... +zatváří se, že fakt neví a koukne na Syr+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 21, 2012 10:38 am

+Povzdychne si, založí si ruce na břiše, jako by se objímala+ Khal Drogo si před +počítá to vduchu+ jo, před 19ti dny vzal za ženu nějakou princeznu +nakrčí čelo, jak to říkal Jorah+ nějakou za bouře zrozenou, nebo jak. Pak co vím, odtáhli na východ i s... no na východ. Tak a teď to vyklop. Co o tom víš?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » sob dub 21, 2012 10:42 am

Varys +pokud ho tahle informace překvapila, jako že ho překvapila velmi, nedá to na sobě moc znát, možná mu jenom trochu cukne oko+ Daenerys Targaryen jako khaleesi. +Popojde v měkých trepkách+ Matko ochraňuj Západozemí. Snad ta dračí vejce... +zadívá se na ně dvě zkoumavě, aby jim dal jasně najevo že ví s kým cestovali+ U Roztažených stehen se ptejte po Malíčkovi. Pokud vím, má zálibu v látkách. +ušklíbne se+ Dámy, nechť vás Matka chrání +ukloní se jim a zmizne ve stejném stínu ve kterém se tam objevil+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 21, 2012 2:16 pm

Cože? Co to... no teda! +zamračí se na jeho záda+ Tak díky za nic! +zavrčí na něj a ozvěna se roznese po septu a Wenai se vyšourá ven+ Mám pocit, že nám pěkně kecal. U roztažených stehen, Malíček, to zní jak nějakej teplouš! Bože. +kopne do oblázku na cestě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions