Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 1:48 pm

Wenai: To je dobrej plán. +políbí ho na ústa a vstane, ale už bych něco pojedla a taky jsem celou noc nespala. +koukne z okýka+ Hm a už svítá, tohle přímo volá po slavném kousku: zkus, jak dlouho vydržíš nespat a pro jistotu se něčím nadopuj. +zašátrá v brašničce a vytáhne papírový sáček a z něj šest červených kuliček+ Chceš, +nabídne mu a sama tři slupne+ Je to pozbuzovadlo.

Jean: +usměje se na ni, docela hezky a zaplatí kuchaři za jídlo+ Já taky ne, ale viděla jsi Lockeho, pořád vypadá, jako kdyby měsíc nejed a Wenai taky. +mrkne na ni+ Ale nejdřív se nadlábnem my.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 2:11 pm

Locke: +poškrábe se na bradě+ že jo +uculí se a začne se shánět po haleně+ spát přece zabírá zbytečně moc času +řekne jako že on toho moc naspat nepotřebuje, a tak zvědavě okukuje ty červený bobule+ no tak jo +nakloní nakonec hlavu a lupne ten zbytek+ Můj sere, měl by ses ustrojit +zazubí se+

Syr: Přitom bys nevěřil, +huhle s plnou pusou koláčů+ kolik ta toho sežere +významně pokývne hlavou. Sedne si na lavici a přehodí mu nohy na stehna, skříží je a pěkně baští+ potřebovala bych s někým potrénovat s mečounem. Hm?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 2:14 pm

Wenai: +udělá sexy pózu+ A proč, nelíbím se ti snad v mé současné róbě, pacholku? +zazubí se na něj a začne si natahovat jednotlivé kousky oděvu a zase se z ní pomalu stává Gerryn Ventosa+

Jean: +velkými sousty pořádá koláč a když si na něj dá ty nohy, tak je jima přímo hypnotizovanej a sjede pohledem od lýtek až vysoko na stehna, jen těžko se odtrhe od výstřihu a koukne jí do očí+ Cože? +zeptá se mírně zmateně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 2:20 pm

Locke: Ale to víš že líbíš, můj pane, jenom kapitánka by mohla něco namítat +taky se ohákne, jak se na pacholka sluší, trochu se přihrbí+ můj pane +a než otevře dveře, tak jí vlepí hubana+

Syr: +Zašermuje mu rukou před očima+ Jerome! +pleskne ho po rameni+ meč, boj, šerm, pot... všimla jsem si že máš dvě krásný ostrý sekyry +pokrčí ramenama, protože ji stejně nevnímá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 2:25 pm

Wenai: +polibek mu vrátí a vyjde z kajuty jako dokonalý ser a jde ke kuchyni, tváří se povýšeně a sem tam na někoho kývne+ Moje paní. +zazubí se na Syrianu+ Jerome. Něco nového? +vezme si jeden z jejich koláčů a začne ho ukusovat, malíček má při tom zdvižený+

Jean: +začne vnímat hned, jak mu šermuje rukou před očima+ Ale jo! +zabručí+ To jsou moje Zvrhlý sestry. +zazubí se na ni a poplácá je pod kabátem+ Ale těma bys nechtěla dostat. Tebe bych nemohl uhodit ani klackem. +trochu si z ní utahuje+ Křehule. +pohled mu padne na Ventosu a Kostu+ Pane. +kývne na Wenai+ Zrovna jsme vám byli pro snídani.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 2:31 pm

Syriana: +Když se tam objeví Wenai, tak se zakření, pak ale spešně sundá ty svý nohy z Jeromových+ Můj pane +ukloní se mu s plnou pusou+ vyspal jste se dobře? +zubí se a pohledem sjede z Wenai na Lockeho+ Ty Jerome zas jsme u těch zvrhlých sourozenců +uculí se+ já nejsem křehule! +plácne ho+ šak počkej, něco uvidíš +zubí se+

Locke: Tak sehnat snídani jo? A pěkně vám chutná co? Zas by na mě nic nezbylo +čmajzne tam Jeanovi ten zbytek toho koláče a kření se jak měsíček, jenom tak+ co jak? jaký zvrhlí sourozenci? +zamračí se a upře pohled na Jeana+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 2:39 pm

Wenai: Vyspal jsem se přímo pohádkově! +sdělí jim, ale kruhy pod očima vypovídají o něčem jiném+ Ale na spaní bude čas v hrobě. +dojí koláč a ruce si otře o kabát+ Co máte v plánu? V Králově přístavišti prý budem kolem západu slunce. +protáhne se+ Trochu bych se prošel po palubě a zacvičil si. +zívne na celý kolo+ Potřebuju se probrat. +kopne Jeana špičkou nohy do podrážky+ Půjdem si zašermovat cvičnýma mečama, Jerome.

Jean: Zvrhlý sestry. +zabručí a loupne okem po Lockem+ S holkama se nebiju a ser +kývne hlavou k Wenai+ By mě za to zabil, kdyby se ti něco stalo. +zazubí se na ni a vstane+ Jistě pane. +koukne na ni+ A budete chtít nakládačku, jako obvykle?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 2:47 pm

Syr: my jsme chtěli... +ale než to dořekne, tak Wenai řekne že jdou šermovat a Syr protáhne xichtík a urazí se, páč to byl její nápad a Jerome se cukal+ prej s holkama se nebiju. Bych ti nakopala +mrmli mrml mrmli si tam pro sebe mrmlí+

Locke: +změří si Jeana pohledem, s tím že si to s ním jako pak vyřídí, protože si myslí svý+ Tak na to se rád podívám +zapije to čerstvou vodou+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 2:53 pm

Jean: +po cestě na hlavní palubu sežene dva cvičné meče a jeden dá Wenai+ Do střehu, pane. +zazubí se na ni+ Budu něžnej, slibuju. +postaví se do pozice a čeká+

Wenai: Ty můžeš pozdějc, kotě, já ho jenom trochu unavím. +chytne meč od Jeana a postaví se naproti němu, taky do postoje+ A já budu nečestnej, jak jen to půjde. +mrkne na něj a zaútočí z leva shora na rameno a pak hned na pravou nohu, Jean to pohotově vykrývá a sám taky zaůtočí, Wenai to vykrývá jen tak tak, protože je děsně rychlej, ale není úplně marná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 4:12 pm

Locke: +sedne si na sud, dá si ruce křížem na prsa a pobaveně to sleduje+ já sázím na Jeroma, už jen ze zvyku +řekne Syr, která se furt kaboní jak kakabus+ Ale náš pán... nobude to zajímavý. Ani se neptám, odkud umíte tohle +kření se+

Syr: To je jasný, je děsně rychlej +zabručí+ ale já sázím na W.. Ventosu! aby bylo jasný, protože ten měl echt školu, abys věděl +kecne sebou v těch už docela zubožených šatech a ramínka jí spadnou na paže. Zapálí si cigárko+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions