Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 1:56 pm

Locke:
+zívne a prohrábne si vlasy, poškrábe se na bradě+ jsi vzhůru +řekne překvapeně+ nečekal jsem že sem přijdeš, ptal se po tobě Sallo +podívá se na ni zvědavě, ale nakonec mlčí+ jo jasně, vem si ji +předá jí kormidlo a stojí za ní, aby jí mohl pomáhat vést loď+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 2:00 pm

Jo? +zahodí ohryzek do moře a vezme si kormidlo+ A co chtěl? Něco jsem provedla? +zajímá se, ale je vidět, že i kdyby jo, tak jí to nevadí, ví, že stojí za ní a je z toho trošku nervózní a co chvilku se po něm snaží nenápadně koukat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 2:03 pm

Locke:
Nevím, nesvěřuje se mi, ale nebyl moc nadšený, že tě tu nenašel, byl... rozmrzelý. +pod pažemi jí provleče svoje ruce a sem tam poopraví kormidlo. Z toho jak po něm pořád pokukuje se mu zvedají koutky+ když budeš hledět na mě, tak narazíme na špičaté atoly, které tu jsou všude kolem a rozpářeme Valyrijce břich, Sallo nás pak zabije
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 2:07 pm

+teď mu kouká na ruce, jak svírá kormidlo, konečně se donutí odtrhnout zrak+ Eh... no... možná bych za ním měla zajít... +pustí kormidlo a otočí se, jenže za ní je Locke, je tam tak trochu uvězněná, dělá jakoby nic a usměje se na něj+ Já se vrátím. Jestli mě nezabije hned.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 2:11 pm

Locke:
+pevně svírá kormidlo, Wenai uvězněnou mezi sebou a ním. Culí se jak měsíček+ Jo to bys asi měla +přikývne, ale nemá se k tomu oddělat aspoň jednu ruku, aby mohla vyklouznout+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 2:17 pm

+střelí pohledem po tom jeho úsměvu a musí se taky usmát, pak mu položí jednu ruku na předloktí a skrčí se a v mžiku je na druhé straně a jde ke kapitánovi a po cestě se culí jak měsíček, když ho nikde na palubě nevidí, tak nahodí vážnou tvář a zaklepe na dveře jeho kajuty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 2:21 pm

Locke: +ještě se za ní chvilku dívá, ale pak raději bedlivě sleduje obzor a sem tam koukne na kompas+
Sallo: No! +vyzve příchozího a něčím tam práskne a dál hledá něco ve stole+ Ty! +přimhouří oči a nechá toho hledání+ hledal jsem tě. +se už trochu zklidní+ posaď se +nabídne jí a nalije jí pohár vína+ potřebuji, aby ses zeptala budoucnosti, jestli mi ti otroci v podpalubí přinesou zisk nebo zkázu +to že se lodí šíří úplavice jí zamlčí+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 2:23 pm

+sebevědomě tam nakráčí a posadí se a napije se vína+ Hmmm. +mlží, opře se a chvilku přemýšlí+ Potřebovala bych je vidět. Nechci ti kecat. +zvedne se ze židle a ještě se napije+ Doveď mě k nim.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 2:29 pm

+skříží si ruce na prsou+ no tak jo +zavede ji až úplně dolů, jsou už dávno pod čárou ponoru a odemkne dveře do temnoty, odkud se vyvalí nechutně hnusný puch a ze tmy na Wenai koukají jen vyvalené oči, mnoho očí+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 2:34 pm

U všech bohů. +zamumlá+ Mám tucha, že jestli jim tu aspoň nepřiženeš čerstvej vzduch tak se všichni zadusí. +z bezpečné vzdálenosti se na ně kouká, lampu nad hlavou+ Ty! +ukáže na jednoho+ Sem. +prohlídne si ho a pošle ho zas zpátky, pak Sallovi naznačí, že už tam nezlstane ani minutu a jde zase nahoru, kde se konečně nadechne+ Na to nepotřebuju žádný věštění. Na smrt to není. Ale něco by se s tím dělat mělo. Jinak ti za ně nedaj ani půlku ceny. Kde máte felčara?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions