NY, Hawai

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: NY, Hawai

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 11, 2012 11:16 am

Nechci, mám moc práce. +řekne znuděně, vezme si pár papírů a jde uspořádat anketu o tom, jakou skupinu chtěj dobrovolníci na charitativní koncert, pak rozdá papíry průvodcům a dá jim pokladničky na vstupný+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Andrew Fox » úte zář 11, 2012 11:20 am

Ok. +otočí se a jde si dělat svoji práci. Večer když už většina dobrovolníků odešla se bavit, se Drew posadí na písek a nechá si smáčet nohy přílivem. Nakonec to nevydrží a jde si zaplavat do moře. Večer tam má skupinka místních surfařů táborák na pláži, a přiberou ji k sobě a dokonce jí půjčí prkno na půlnoční projíždku. Ráno přijde do kanceláře+ Ahoj, +řekne vedoucímu+ v noci jsem si všimla že několik plotů je prostřihaných na pláž kde se kladou vejce, možná by to chtěla jednoho dva lidi, kteří by to hlídali i přes noc, aby ty vejce nikdo nekradl.
And when are we going to see, that there's no difference in suffering?
One species, we’re all the same.
We’re all sentient beings.
Andrew Fox

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 11, 2012 11:33 am

+Celej den maká jak šroub a vyhodnocuje anketu, obvolává manažery, nakonec se jí to i povede zajistit, ustanovuje rozpis hlídek nad želvými územími a večer vypisuje nějaký povolení pro úřady když jí někdo přijde říct, že na pláži někdo surfuje a dělá oheň, jen se zeptá na které a když zjistí, že na pláži, která není určena pro ochranu, tak jen znaveně pokývá hlavou+ Dejte na ně trochu pozor, aby je nenapadlo stavět hrady kde nemaj. +mávne rukou a dál vyplňuje papíry, aby je mohla zítra odnýst+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 11, 2012 11:35 am

Cože?! +vedoucí na ni vykulí oči+ Ale tam jsou stráže přes noc. +zavrtí hlavou+ Běž za Lafayetkou, ona má na starosti rozpisy stáží, zjisti kdo tam hlídal a vyřešte to.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Andrew Fox » úte zář 11, 2012 11:40 am

Fajn, zařídím to. Zatím. +vyjde ven a zapálí si. Než najde Wenai chvilku to trvá+ Posílá mě za tebou Harry, v noci jsem byla na pláži a zjistila, že ploty jsou prostříhané a několik hnízd je vykradených, měl někdo ten večer hlídku?
Andrew Fox

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 11, 2012 11:42 am

+zvedne k ní pohled+ U všech bohů. +zamumlá+ Kde se to stalo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Andrew Fox » úte zář 11, 2012 11:44 am

Pojd´ ukážu ti to. +zavede ji na tu nejzadnější dolní pláž a přes vodu se dobrouzdají až k místům, kde je plot uplně rozpáranej kleštěma a v písku jsou jasně zřetelný stopy+ Vybrali jich hodně +řekne sklesle+
Andrew Fox

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 11, 2012 11:47 am

Tak ale rychle, mám hodně práce. +povzdechne si a nechá se tam odvíst+ Jo, jasně. Luke, Bill, Anne, Samanta a Joe s Lois. Je nejspíš budou v jídelně, doveď je ke mě do kanclu, já zařídím zbytek. +sehne se k zemi, jak tam něco zkoumá+ A v žádným případě jim neříkej, že se něco stalo! Řekni jim, že mají dostat odměnu nebo tak něco.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Andrew Fox » úte zář 11, 2012 11:52 am

Jistě slečno Lafayette! +odkráčí do jídelny a svolá si ty co měli v noci tu hlídku+ lidi Wenai s vámi potřebuje mluvit ohledně nějakejch odměn, nebo tak něco. +načež ti se zvednou a s úsměvy na tvářích se jdou hlásit do kanclu. Drew zatím najde pár ochotnejch lidí, sbalí nový plot a nářadí a jdou opravit napáchané škody. Vyspraví to a pletivo natáhnou i kousek dál do moře, kde ho ekologicky ukotví ke dnu, aby to nikdo nemohl obplavat, či podplavat+
Andrew Fox

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 11, 2012 11:57 am

+vejde za nima do kanclu a nenápadně zamkne za sebou dveře a vezme si klíč+ Takže... kde je Drew? No, to je fuk. +stoupne si za stůl+ Neculte se vážení, máte průser. Někdo vykradl několik hnízdišť, přišlo se na to dneska ráno a bohužel mi to nenahlásila žádná hlídka, což mě vede k nározu, že buď jste to udělali vy. +ukáže na Joa a Lois+ Nebo jste nehlídali dost na to, aby byla oblast zabezpečena a nestalo se tak. +koukne na další čtyři lidi+ Vy jste byli na dohled od nich. Všimli jste si něčeho? Ne? Co? Mluvte lidi!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions