Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 5:11 pm

Syriana:A do dna! +chopí se kalíšku a trochu vyžbryndá a ruku už nemá tak pevnou jak zprvu+ můj seře... sejre... sere +opře se o stůl a mělo to vypadat elegantně, místo toho málem slítne na zem+ co budeme dělat pak až to všechno vypijeme?

Lorde Baelishi, na slovíčko. +zastaví ho, když chce odejít+
+Otočí se a spojí si ruce+ Lorde pobočníku?
Předpokládám, že ta dáma, jejíž služby jsi tu tak volně nabízel, je známá nás obou...?
+bez emocí se na něj dívá.... dolů+ nevím jak známá je tobě, ale mě je známá dost, i když tobě do toho nic není, můj pane +odpoví pohrdlivě+
+seskočí z křesla a dojde si k němu a beze strachu na něj kouká...nahoru+ Opak je pravdou, lorde pokladníku., opak je pravdou. Znám ji z dob než přišla do našeho města... +přimhouří oči+ Ví vůbec o tomhle tvém velkolepém prohlášení. +myslí teď to o jejích službách+
Jak překvapující +pozvedne jeden koutek+ zdá se že máme stejné známé stejně dlouhou dobu +je děsivě klidnej+ Proč bych ti měl svěřovat co si s mou budoucí ženou povídáme? Ale jistě, sama mne sem poslala abych zařídil že nikam nepojedu... Ach a ano, hezký pokus jak mě dostat ze hry +usměje se+
+trochu se zarazí, když neví, jak odůvodnit jeho zájem+ Pokud vím, tak to moje drazemilovaná sestra chtěla, aby jsi jel do Dorne. Myslíš snad, že by udělala něco mě k vůli? +ušklíbne se+ Wenai není otrok, aby jsi ty disponoval jejími schopnostmi jako svými vlastními. +ukáže na něj+ Dej si pozor, Baeliši.
Jistě, tvoje drazemilovaná sestra... vsadím se že to ona dostala ten nápad poslat Myrcellu do Dorne... Vyhrožuješ mi snad, trpaslíku? +hlas má najednou břitký a ostrý jako hrana dýky+ nepleť se mezi nás, nebo by... ach jistě, vsadím se že tvá rozkošná Šae... zajímalo by mne co by na ni řekl tvůj pan otec. Ty si dej pozor, můj pane +otočí se k odchodu+
+jakmile se zmíní o Šae, tak v něm vzkypí hněv, zrudne, ale nevybuchne+ Za prvé: můj pan otec je 300 mil daleko a za druhé, Je to jenom děvka, co by na ni měl říkat. +jak odchází tak ho sleduje nenávistným pohledem+
Ale jistě, všechny jsou jenom děvky, dokud se nám nezakousnou do srdce, pak jsme děvky my. Hezký den, lorde pobočníku +mávne ruko uotočený zády k němu, když odchází, ale neusmívá se, tváří se jak kdyby pozřel zkaženou rybu+
+když tohle řekne, tak se mu v očích zableskne poznání a on odspěchá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 5:21 pm

Jorah: No já to vidím tak, že zavolám panoše a on mi položí ruce na zem a já se tak dostanu do postele. +zavrtí hlavou+ Protože pochybuju, že budu schopen ještě něčeho jiného. Tedy... nějaké jiné návrhy?

Wenai: +je v pokoji s tím zlatníkem ve sklepě se ozývá bouchání a dva chlápci tam nesou lis na víno a Wenai se stačila převléct ze šatů do haleny a klahot, pijou se zlatníkem růžovou vodu+ Takže +vyvětluje mu+ proto potřebuju, aby ta slitina byla pevná, ale pružná, bude tam nesmírný tlak. Proto se to musí dělat takhle. +zlatník vypadá že chápe+ Tady je vzorník, ukazuje mu Wenai+ zatím pouze jednotných liter, ale to časem rozšíříme.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 5:31 pm

Syriana: nooo tak to bude průser, poněvač já po čtyřech do svých komnat nelezu +zavrtí rázně hlavou, až jí vlasy rozletí kolem hlavy a všechno se zatočí+

Malíček: +jeho přátelská rozmluva s Lannisterem mu osvítila některé věci, které si už dávno myslel, takže ho ani nijak nepřekvapily. Zkratkami se dostane do svého domáckého bordelu a nestačí se divit co je to tam za bordel. Coury se poflakují kolem dveří do sklepa a něco si šuškají když je tam Malíček načapá+ Nemáte žádná co na práci? +zvedne hlas do nebezpečného tónu+ ať už vás tady nevidím nebo půjdete do pajzlu u mol! +a holky se rozprchnou a jen si něco pošuškají. Malíček otevře dveře do sklepa+ Wenai, jsem doma +moc se mu tam dolů nechce+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 5:36 pm

Jorah: Já ti poskytnu azyl. +zvedne varovně prst+ Ale jenom když mě nebudeš osahávat chlape! +varuje ji naoko vážně+

Wenai: Snad olovo a cín. +debatuje se zlatníkem+ Jsem si jistá že na něco přijdeš. +zaslechne Malíčka+ Skvěle! Křikne na něj+ Jak to šlo? +pořád tam stojí se zlatníkem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 5:40 pm

Syriana: +Dloubne se prstem do hrudi až to píchne a tváří se nanejvíš znechuceně+ no dovol? nejsi můj tip +pak to nevydrží a vybuchne v smíchu+ a ani nevím jestli pak budu schopna jen zvednout ruku, +ztěžka si zas sedne a ani ta cigareta už jí nejde ubalit+

Malíček: Skvěle, pasovali mne na sera a darovali mi půdu +křikne na ni v odpověď, pak si povzdechne a sestoupí dolů a jak se o něj otře nějaká pavučina tak se oklepe+ budeš tu dlouho ještě?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 5:45 pm

Jorah: Já že nejsem tvůj typ? Já? +dělá se ublíženýho+ Já jsem typ, náhodou! +zvedne bradu+ Myslím, že je největší čas se dostat do postele. +podotkne+

Wenai: Cože? Já jsem myslela, že už jsi lord a pánem Harenova. +konečně se na něj podívá a předá zlatníkovy ty svoje nákresy+ Aha, jasně, ne tady. Tak pojď. +chytne ho za ruku a vede k sobě do pokoje, sama je pěkně špinavá, jak jim pomáhala stěhovat ten lis+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 5:53 pm

Syriana: Mnoooo jistě že jsi tip, můj ženský tip, ale chlapský néééé +motá se do toho+ do postele +podívá se jak je děsně daleko ona věc a pak jen nemohoucně rozhodí rukama+ zdá se že mám problém

Malíček: +okoukne tam ty věci a protože tomu ani nechce porozumnět, a věří Wenai že ví co dělá, tak jde nahoru, kde za nimi pevně zavře dveře+ Tak, neodjel jsem a neodjedu +hned si jde umýt ruce+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 5:56 pm

Jorah: +statečně se zvedne od stolu a jen trochu se zapotácí+ Mohli by sme... mohli by sme se přesunout spolu. +sune se podél stolu+ Chápeš, podpírat se navzájem. +podá jí ruku a vytáhne ji ze židle+

Wenai: Skvěle! +usměje se na něj+ Objala bych tě, ale radši se před tím umyju. +mrkne na něj+ Jak se ti to povedlo? +vyzvídá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 5:59 pm

Syriana: +chopí se jeho ruky a přitáhne se do stoje a zavangluje tak s nima oběma+ tak jo, ale ne že mě budeš držet za krk jak králíka +podepře ho v pase a volnou rukou se přidrží stěny+

Malíček: Slíbil jsem Cersei že pomůžeš svými čáry máry chránit královo přístaviště... nebo spíš ji samotnou +řekne klidně a čeká bouři+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 6:04 pm

+vezme ji taky kolem pasu a pomalu a rozvážně se pustí přes pokoj k posteli+ Jdeme docela dobře ne? +a zrovna když to řekne, tak je to hodí na bok+ Pomóc!

Wenai: +už se svlíká a je jenom v kalhotách a otočí se k němu+ Jo tak ty jsi slíbil... +přijde k němu+ Víš, co by mě zajímalo? Zajímalo by mě, co bys dělal, kdybych s tím nesouhlasila. Najal bys čarodějku z Quartu? +hledí mu do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions