Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 25, 2012 9:51 pm

Jorah: +svléká se pomalu a rozvážně, až nakonec i on vkročí do vody, když zjistí, jak je studená, tak se radši rozběhne a skočí tam za ní, obejme ji v náruči a políbí+ Zahřej mě. +poněkud zadrkotá zuby+

Wenai: Ano, ale jen iluzi. Udělat pravého draka je nesmírně náročné. +kouká mu do očí+ A ne, na tebe kouzla nepoužívám. Skoro vůbec je nepoužívám. I když...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 9:56 pm

Syriana: +vděčně se ho chytne za ramena, protože s její váhovou skupinou rozbouřené moře poněkud háže+ máš tak svůdně fialové rty +políbí ho na ně a voda kolem nich se stane trochu teplejší, ale klidnější ne. Syr se k němu tiskne kůží na kůži a v očích se jí zračí chlípné myšlenky+

Malíček: A ty... ty to umíš? +zeptá se okamžitě s obrovským zájmem a oči se mu zalesknou+ i když...? +zvedne si její bradu aby se na něj dívala+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 25, 2012 10:01 pm

Jorah: +obejme ji a její nohy si obtočí kolem beder, aby mu neuplavala, hladí ji po zádech a opětuje polibky a ona může cítit jeho nabývající mužství+

Wenai: Ano já to umím. +přikývne a nakonec se na něj tedy podívá, ale mírně podezíravě přimhouří oči+ I když už jsem tady pár lidí zblbla. Ale není to fér hra. Petyre... co to vymýšlíš?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 10:05 pm

Syriana: +Sevře ho pevně svými stehny a zrovna do nich udeří mohutná vlna a vrhne je proti kamenu na pobřeží. Syr se přitiskne ještě víc k Jorahovi a za zády cítí chladný kámen a žár v ní stoupá+

Malíček: Napadlo mě +koukne na ni trochu provinile+ že že bychom mohli... že bys mohla vlastně přinést někomu vítězství v téhle hře o trůny....
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 25, 2012 10:07 pm

Jorah: Nezranila ses? +zeptá se jí, když je na tom kameni, ale tiskne ji k němu a skloní se k jějímu hrudníku, aby mohl jazykem polaskat bradavky+

Wenai: Ano? Vážně? Mohla bych, A chce se mi? +podívá se na něj, že se jí vůbec jako nemusí chtít a že si to ještě pořádně rozmyslí+ A co za to?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 10:10 pm

Syriana: ne... ne +zasténá jenom+ prosím Jorahu, chytne ho za zadek a přitiskne k sobě, nedočkavě, chtivě+

Malíček:Co? vždyť ale to já jen tak přemýšlím.... ty bys to pro mě udělala? +stáhne obočí a jakože nad tím zatím až tak hluboce nepřemýšlel+ to je situace +promne si bradku a přejde po pokoji+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 25, 2012 10:14 pm

Jorah: +zafuní a nemůže snést její chtíč a tak se prudce a na jeden dlouhý příraz vpochví a začne se v ní pohybovat zatímco ji drží přišpendlenou na kameni svým tělem+

Wenai: Možná. +pokrčí rameny a posadí se nonšalantně do křesla+ Pokud máš co nabídnout naoplátku. +prohlídne si nehty+ A pokud naše obchodní schůzka skončila, tak bych šla, ještě něco mám.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 10:20 pm

Syriana: +proběhne jí prudké vzrušení, Jorahovo tělo, pevné jako kámen za ní ji špendlí k chladné skále a bere si ji. Syr ho povzbudivě tiskne za zadek a vychází mu vstříc, ostré hrany kamene jí dřou kůži, ale o to víc je vzrušená a ve vlnách se tříští její hlasité steny+

Malíček: Já s tebou přece neobchoduju! +podívá se na ni šokovaně a přejde k té sedačce, opře se o ty opěrky+ kam chceš jít? řekl jsem něco?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 25, 2012 10:23 pm

Jorah: +mezi zuby drtí steny a v dlaních její ňadra zatím co si ji bere nespoutaně, tak jako jsou nespoutané vlny kolem nich+

Wenai: +v očích se jí zablískne+ Ale chtěl bych, kdybych to pro tebe neudělala zadarmo, že ano? +olízne si rty+ Je to lákavé, to nepopřeš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 26, 2012 3:16 am

lákavě to je, to popřít nemohu ale nechtěl bych po tobě nic co bys nechtěla udelat sama +je ponekud unavený+ nechme to být +Svleče si kabát+ odcházís krásko? +zeptá se ji se zvědavým toněm v hlase+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions