Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 20, 2012 11:11 am

Jorah: +seskočil z koně+ Lodě jsou na moři. Některé loví ryby ale většina hlídkuje kvůli železným mužům. Je jasné že něco chystají. +vyrazí k hospodě na nábřeží že které jde cítit vůni uzench ryb+ To není problém. Já jsem se pro tenhle případ vybavil.

Wenai:+musí se zasmát+ Studovat můj dekolt jak jinak. +chytne si prsa a dá je k sobě+ Ale mě se vážně nezdaji větší. Nebo jo? +chvilku je pečlivě pozoruje a pak se tazave koukne na Petyra+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 20, 2012 6:49 pm

Syriana: V tom případě mi bude ctí, dělat vám doprovod k obědu, můj pane +ukloní se mu, pak se zasměje a proplete svou ruku s jeho+ Železní muži.... +na chvilku se zamyslí+ Greyjoi? +v mysli jí okamžitě vytane vzpomínka na Aureona a na její odevzdání Potopenému bohu a.... a Syr zčervená a jen doufá, že si toho Jorah nevšimnul+

Malíček: Počkej, já sám +prokřupne si prsty, jako by se snad chystal operovat, nebo něco takového, pak oddělá Wenaiiny prstíky a převezme její ňadra do svých a tak jako ona, je dá k sobě+ hm... jak se tak na to.... +naklání hlavu na jednu stranu, pak na druhou+ jo, jsem přesvědčený o tom, že jsou větší +mrkne na ni a pak se k těm kůzlátkům skloní a jemně je začne okusovat a líbat+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 21, 2012 12:02 pm

Jorah: Ano, Greyjoi. +přikývne, vejdou spolu do hospody a hospodský je usadí na nejlepší místo a poručí dvakrát uzeného úhoře+ Myslí si, že když se budou tvářit drsně a hodně řvát, tak vyhrají válku. Ale na to nemají dost mužů. +zavrtí hlavou, jako že je nechápe+ Ale na moři to umí.

wenai: +musí se zasmát jeho zaujetí a odborností+ No tak když to říkáš. Ty to máš takříkajíc v paži. +s úsměvem mu prohrábně vlasy a přitiskne se k němu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 22, 2012 2:38 pm

+S chutí vypije půlku Holby piva a spláchne tak prach z cesty co má usazený na patře+ uřvaní to možná jsou, ano ale Vrani oko bych nepodceňovala, Jorahu +pak znenadání vezme jeho ruku do sve+ omlouvám se za tenPolom ujely mi nervy +pohladi ho po te tlapě+ máme nějaký další cíl naší cesty nebo budeme čekat na starostu?

Ne ne lásko já to mám takříkajíc v ruce +pousmeje se+ a to právě teď +promne ty kopečky+ slyšela jsi už o Dorne? Je tam dost teplé podnebí ale myslím že by se ti tam mohlo líbit. Jejich umění a vodní zahrady jsou věhlasné, stejně jako jejich ovoce +hlavu má položenou na jejím rameni a je uvolněny a klidný+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 23, 2012 1:22 pm

Jorah: Já vím. +usměje se na ni+ Byl bych blázen, kdybych ho podceňoval. +pak sevře její ruku ve své a podívá se na ni+ To nic, lásko. Aspoň budeme mít dost dřeva na zimu. +políbí ji na prsty+ Uvidíme, jestli se starosta vrátí dřív, než skončíme náš oběd. +zapřemýšlí+ Když ne, tak pojedeme dál po pobřeží do další osady. +napije se piva+

Wenai: Něco jsem slyšela, ale nikdy jsem tam nebyla. +usměje se+ Taky jsem slyšela o jejich vínu. +jemně mu prohrabuje vlasy+ Ráda se seznámím s jejich uměním. Zajímám se o to. Ukážeš mi tam nějaké, když nebudeš mít moc práce?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 23, 2012 2:33 pm

budu mít na tebe tolik času drahá všechno ti ukážu, nebude tam totiž nikdo kdo by mě hlídal a stal za zad jako stín.a to víno +koukne na ní+ spolu určitě ochutnáme myslím že malému drozdoví trocha sldkeho dornského neublíží +olibne ji krk+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 23, 2012 2:44 pm

Malému drozdovi. +zopakuje potichu a musí se u toho usmát+ To je milé. A pokud je to tak, jak říkáš, tak se do Dorne už neskutečně těším. +drží ho u sebe v náručí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 23, 2012 2:52 pm

no jistě malému drozdoví +uculí se+ nějak mu přece říkat musím +pohladi ji po zatím ploché bříšku+ a víš že já se vlastně také těším?až doteď jsem neměl dovolenou +hovi si v jejím náručí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 23, 2012 3:15 pm

A jak... +zaváhá+ jak bys chtěl, aby se tvůj syn jmenoval? +zeptá se potichu, když se s ním pořád mazlí+ Vážně? No i když intrikovat se musí pořád. +podotkne+ Bude to krásné, uvidíš. +políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 23, 2012 10:10 pm

+na malý kousek se odtáhne a podívá se na ní+ drahá já jsem... Abych se přiznal tak zatím jsem nad tím nepřemýšlel. Ty máš nějaké přání? Mě by stačilo, že bude Baelish. Ale jen ne prosím Tyrion +upře na ní zoufalý pohled+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions