Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 10:17 pm

Jorah: +zasměje se+ Moje drahá, zapomínáš, že jsem jeden z významných vazalů. Já nebudu trpět nedostatkem. Navíc, když tam budeš se mnou... +usměje se na ni povzbudivě+ Já jsem myslel, že se můžeš bránit kouzly?

Wenai: +povzdechne si+ Běž si dneska večer brzo lehnout. Já přijdu, až zavoláš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 10:20 pm

Syriana: V to doufám, ale i tak... Máš pravdu Jorahu, to mohu, ale myslíš, že je to vhodné? +zvedne k němu pohled+ totiž aspoň v našem světě bývali často čarodějové králi zneužíváni pro získání vlády a moci.... já tak nechci dopadnou. Nevím, jaký je tvůj král, ale... nejsem ničí hračkou, kromě tebe. Nebudu zabíjet jako nějaký nástroj... to přece víš

Tyrion: +konečně se zazubí+ dobrá má snová krásko +pohladí ji bříškem palce po hřbetě ruky a pak ji, leč neochotně, pustí+ zavolám
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 10:28 pm

Jorah: +na chvilku se nad tím zamyslí+ Tady jsou čarodějové spíš žádáni a jsou jim za to nabízany neskutečné sumy peněz, ale nebojím se toho, že by tě někdo zneužil. Budou mít před tebou respekt. +přikývne+

Wenai: +s úsměvem nad tím zavrtí hlavou a vyjde z nosítek na ulici, obejde pár svých kontaktů, něco s nimi domluví, rozdá peníze a taky zařídí všechno potřebné na tu cestu, pak se vrátí do Malíčkova domu, tedy spíš bordelu a k sobě do pookoje, kde si naleje víno a zarelaxuje si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 10:33 pm

Syriana: +s trochu posmutnělým výrazem ho poslouchá, a přesvědčí ji, že ji vlastně nepochopil+ dívej se +ze škorně vytáhne svou hůlku a mocně jí mávne k lesu a tu se náhle s hrozivým rachotem začne kácet strom za stromem jako při větrném polomu, až kam oko dohlédne+ představ si, vidět to nějaký král... myslíš že by mě nechal jen tak být? +zeptá se po té, co se rozhostí zas ticho+ věř mi Jorahu, každý mocný pán by to chtěl zneužít. Takže pokud nebude zbytí, volím raději meč

Malíček: +zkontroluje několik svých bordelů, prakticky si promluví s neposlušnými hampejznicemi a vybere tržby. Taky pozařizuje nezbytné věci před svým odplutím a když se vrátí do "domovního" bordelu, je už dost pozdě. Zaklepe Wenai na dveře+ Spíš už má lady?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 10:43 pm

Jorah: Pro všechno na světě! +vykřikne+ nech toho! Vždyť to nestačíme pořezat! +dívá se na to jako na boží dopuštění, což pro něj je a pak se podívá na ni, docela nechápavě+ A kdo tě bude nutit jim tohle předvádět? Můžeš říct, že jsi léčitelka, nebo já nevím co! +je z ní dost zoufalý+

Wenai: +jde mu otevřít, na sobě má dlouhý noční lehce průhledný úbor, ale v každém případě vkusný, ze světlé látky+ Nespím, Petyre. +usměje se na něj, pustí ho dál a pak ho obejme a políbí+ Ale byl to dlouhý den.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 10:49 pm

Syriana: +Jen se na něj nechápavě podívá, jakože v tomto si vážně nerozumí asi. Tak aby byl spokojený, tak mu ty nakácené stromy i nařeže+ Dost silně pochybuju o tom, že se to nikdo nedozví +už se dál nesnese s ním nepochopit a tak popožene koně a raději se znovu rozjede+ Kam jedeme teď?

Malíček: +Neodolá a sklouzne po ní pohledem, než ji sevře v náručí a políbí, důkladně+ ano, to byl... +zavře za sebou dveře+ a já jsem se tě ani nezeptal na základní otázku +odmlčí se+ chceš vůbec jet se mnou?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 10:54 pm

Jorah: +pořád nešťastně kouká na ten nařezanej les, až ho konečně vytrhne z úvah otázkou+ Teď pojedeme do přístavu. +rozhodně nakonec+

Wenai: +musí se usmát a ukáže na truhlu v rohu, je dost velká+ Už mám sbaleno. +pohladí ho po tváři+ A ani jsem se nezeptala jestli chceš, abych s tebou jela. Ne že bych si tu nějakou práci nenašla, intruky se nikdy samy nezosnovují.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 11:01 pm

Syriana: Jistě do přístavu +pokývne hlavou a jede za ním, rozhodnutá mu to tentokrát vůbec neulehčit a nechat ho, aby se vytáhl jaký je lenní pán. Po očku na něj koukne+

Malíček: Jak tě jen mohlo napadnout, že bych nechtěl? +nakloní hlavu na bok a usměje se+ už jsi večeřela? mám pocit že jsem naposledy jedl na jaře. +posadí se na postel a pak si lehne+ Wenai, co jsi dělala u trpaslíka? +zeptá se najednou, jak si vzpomene+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 11:06 pm

jorah: +dojedou do přístavu, a on se shání po starostovi, tak jedou na radnici, kde jim zase podrží koně, ale dozví se, že starosta někam jel, ale že se brzo vrátí+ Co kdyby jsme se šli někam najíst? +zeptá se Syriany+ Co já vím, tak tu dějají nejlepší úhoře v západozemí.

Wenai: Co já vím, jestli bych ti nezavazela. +mrkne na něj a skočí na postel vedle něj a přistane na břiše+ Já jsem vždycky pro to něco sezobnout. +zazubí se na něj a pak jí trošičku zatrne, ale jenom trošičku+ Obědvala jsem s ním. +řekne mu+ Když už to chceš vědět, tak jsem před ním ze sebe dělala blbce. Hodilo by se mi, aby mě dvůr trochu podceňoval. +přejede si dlaní čelo, jako by byla unavená+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 11:11 pm

Syriana: +zhoupne se z koně a v přístavišti je trochu chladněji než když jeli kolem lesu, asi od té vody+ Kde jsou všechny lodě? +zajímá se když vidí téměř prázdné mola+ Ano ráda, ovšem mám jeden malý problém +obrátí pomyslné kapsy vzhůru nohama+

Malíček: +Otočí se na bok a jen zatáhne za provaz co je připevněn ke zvonečku, dvakrát, což značí jídlo a pak ji dlaní hladí po tváři+ máš pravdu. Po tom, co jsme slyšeli dole ve sklepě trocha naivity není ku škodě +přitáhne ji k sobě blíž+ a později budeme studovat tvůj vzdouvající se dekolt?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions