Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 12:53 pm

Jorah: +ještě se smíchem se vyhoupne na svého koně+ Já a neřád? Já jsem jen ubohý muž mezi ženami. +zasměje se a pobídne svého koně do cvalu, vyjede branou a rozjede se po hlavní cestě do podhradí+

Cersei: Předně bych ti chtěla pogratulovat k otcovství. +usmívá se jako zmije, aby věděl, že ona ví+ A pak bycch tě chtěla požádat o jednu věc... +zatváří se ublíženě+ Myrcela, jak určitě víš, pojede do Dorne. Musíš tam jet s ní a vyjednat to.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 1:02 pm

Syriana: ale jsi, děsný neřád... takhle mě tam... nechat stoupat tlak... ten med a ty.... +zatřepe hlavou a raději se rozjede za ním, vítr ji šlehá do tváře, až jí vžene slzy do očí, ale Syr toho nedbá+

Malíček: Má paní, +zní převelice šťastně, ale v duchu mu vrtá, jak to sakra může vědět+ jak jsi šlechetná, je to úžasná novina že? Ani netušíš jakou radost mám.... +pak ale zvážní+ Ano jistě slyšel jsem a pokud můžu mou královnu ujistit, tak jediné místo, kde by byla princezna Myrcella ve větším bezpečí je snad jen zpět v lůně tvé výsosti. Udělám vše proto, abys byla spokojená má paní.

Varys: Jak bych mohl lady Timeo, ty jsi čerství vítr v zatuchlém dvoře. +dá si ruce za záda a vykračuje si vedle ní směle ulicí+ Svatba... potomek... to bych do lorda pokladníka neřekl, při jeho aktivitách, že je tak rodinný tip
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 1:12 pm

Jorah: +projede vesnicí a vyjede na cestu, kde se v dálce skví malé sídlo+ Támhle pojedeme prvně. +ukáže na něj+ Bydlí tam náš vazal. Jolyn Lance. Bývají s ním problémy, ale doufám, že přestanou, když pochopí, že se na ostrov vrátila pevná ruka muže. +pak dodá strašně potichu+ I když chtěl bych vidět muže, který má ruku pevnější než moje máti.

Cersei: Lady Timea mi to řekla, když obědvala u mého bratra. +sdělí mu jen tak mimochodem, ale samozřejmě schválně+ Jistě víš, jak mi na blahu mého dítěte záleží. +usměje se na něj+ Věřím, že to sám dokážeš pochopit a časem to poznáš sám. Tvoje lady může jet s tebou. Jistě se jí v Dorne bude líbit.

Wenai: +zasměje se+ Aby se oženil a měl děti na to nemusí ještě jeden být rodiný typ, lorde Varysi. +podívá se na něj+ Jsem ráda, že ho mám. +jen tak pro sebe se usměje+ Ty víš všechno +koukne na něj a v očích má všechny čerty+ Řekni mi... můžu se bát konkurence?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 1:31 pm

Syriana: +stoupne si ve třmenech aby lépe viděla+ čekáš nějaké problémy Jorahu? +otočí se na něj, když znovu dosedne+ myslím, že by vše mohlo být v pořádku, já osobně bych mu to doporučovala +uculí se zlověstně a znovu se rozjede+ a tvá matka... inu jaká matka takový syn +broukne si pro sebe+

Malíček: Ano, zapomněl jsem, včera se mi o nějakém obědě zmínila, ale byl jsem poněkud zaneprázdněný jejími... no zaneprázděný. Děkuji ti má paní, nechtěl bych se teď od ní vzdálit na příliš dlouhou dobu, přece jen je v požehnaném stavu a tak... jestli je to vše půjdu vše přichystat na cestu

Varys: Lady Timeo, kdo by se tobě mohl snažit konkurovat, tvé kráse, umění... +spojí si ruce v širokých rukávech+ proslýchá se, že lady Arryn z údolí má pro lorda pokladníka velkou slabost, ale rovnat se ti nemůže, to určitě ne, v nejmenším.... Máš nějaké starosti má paní?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 1:41 pm

Jorah: Já bych mu to taky neradil. +řekne, když dojedou až k hrádku a Jorah zabuší na dveře a ohlásí se a oba je pustí dovnitř s tím, že je přijde přivítat sám pán hradu+ Sere Jorahu! +zahlaholí+ Je to už dlouho co jsem tě neviděl. Jedeš na obhlídku.
J: To taky. a navíc vybrat desátek. Je čas. +načež se Jolyn Lance zakaboní+

Cersei: Pochopitelně, pochopitelně. +usměje se+ Jak vám dvěma závidím. +zatváří se, jako by Petyra a wenai čekali nejlepší dny jejich života+ Ne, ne, Je to všechno myslím. Jen... Lorde Baelishi, spoléhám na tebe. + a jen v očích je jí vidět, co by se dělo, kdyby se mu to nepovedlo+ Odplouváte za dva dny.

Wenai: Oh, tady u dvora má člověk pořád nějaké starosti. +usměje se na něj+ Já teď mám třeba starost se nachystat na cestu. +koukne se na něj, jestli ještě něco chce+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 1:48 pm

Syriana: +stojí mu klidně po boku a rozhlíží se po dvoře, její pozornost přitáhne spousta slámy, chystaná na uskladnění na zimu a taky vozík řepy a tuřínu+

Malíček: dobře má paní, vše bude nachystané... mě můžeš věřit +usměje se a vzdálí se+

Varys: V tom případě tě nemohu zdržovat má paní +a pak se jakoby ztratí mezi lidmi z ulice+

Tyrion: +Vedle Wenai se po nějaké chvíli objeví skromné nosítka, odhrne se záclonka+ nastup, prosím +ozve se zevnitř, ale nikoho vidět není+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 1:55 pm

Jolyn Lance: Byl chudý rok, můj pane, obávám se, že ti nemůžu dát nic víc, než dva pytle tuřínů a sotva deset zlatek. +vypadá, jako by ho dřel z kůže+
Jorah: Jolyne, to s tím začínáš pěkně brzo. Nevěřím, že bys měl tak málo, léto bylo dlouhé. +zamračí se na něj+

Cersei: Skvěle. +usměje se na něj a zavře za ním dveře, načež se jde věnovat zase svým záležitostem+

Wenai: Oh. +zvedne si sukně a leze dovnitř+ Pety... +pak jí dojde, že to není petyr, ale někdo mnohem menší+ Tyrione. +usměje se na něj+ To jsi beze mě dlouho nevydržel. A Varys mě určitě sleduje.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 1:59 pm

Syriana: řekni mi pane, pro koho máš tolik slámy? +zeptá se najednou Syr+ jsem jen prostá žena, ale s takovým množstvím bys vystačil pro stáje samotného krále...

Tyrion: +opírá se lokty o kolena+ mrzí mě že nejsem tvůj Petyr, ale.... +povzdechne si a dlaní si přejde po obličeji+ nechtěl jsem tě tuhle... rozplakat, ale Šae ti nedám
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 2:06 pm

Jolyn Lance: Takhle stará sláma? Už je tu dlouho, však se koukni, jak je shnilá. Je tu jen jako podestýlka. +pokývá hlavou+ Chytáme se na zimu. Prý bude dlouhá. Co je na tom pravdy, můj pane? +koukne na JOraha+ Mistři ve Staré citadele jsou si prý jistí.
Jorah: Nezamlouvej to a radši mi ukaž tvé zásoby.
JL: Ale paně, nikde tu nic není, rozhlédni se kolem.

Wenai: To nic, jsem jen nějaká přecitlivělá, poslední dobou. +sleduje ho+ Koho? +pak jí to dojde+ Šae. Ale já nechci, aby jsi mi ji dal. Myslela jsem že by byla ráda, jako komorná, ona vypadala nadšeně. +zvedne obočí a koukne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 2:11 pm

Syriana: +osobně přijde ke kupě slámy, vezme vidle a odhodí vrchni vrstvu+ máš nás za hlupáky? +když objeví zdravou krásnou slámu, vezme Joraha za ruku+ lže ti +pošeptá mu tiše do ucha+ ať tě vezme na skrytou mezipůdu +upraví si vlasy+

Tyrion: Proč mi tohle děláš? +opře se do polštářů+ proč jsi jí to nabízela? Baelish odjede, tebe odveze a chceš mi vzít i Šae? ne, to nedovolím! +trochu se zprchlí, ale hned se zas uklidní+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions