Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 10:51 am

Jorah +nedá se zastrašit a jde s ní do matčina soláru, kde je nachystaná večeře+
Lady: Lady Syriano. +usměje se na ni+ Jorahu, nemyslela jsem, že se k nám připojíš.
J: Ale můžu snad? Myslím, že nebudete probírat tajné plány. +usměje se a samozřejmě se posadí na jednu z židlí.
L: +si jenom povzdechne a taky se posadí+ Syriano. +usměje se na ni+ Tak vy jste čarodějka?

Wenai: Jakou zápletku? +podívá se na něj nešťastně+ Myslíš, že když jsem s tebou spala tak jsem si říkala, jo, bezva, třeba budu mít dítě? +zaštká a vstave ze sofa a udělá několik kroků po místnosti+ Já žádný nechci! O žádný jsem se neprosila. +vyjekne a hlas se jí láme+ Není to moje vina. +zašeptá , brada se jí třese a v očích má slzy, když si uvědomí, že stojí vedle dveří, tak z nich s pláčem vyběhne na chodbu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 6:12 pm

Syriana: Lady Mormont +pozdraví ji a mile se usměje, než se posadí, vedle Joraha a naproti madam. Ruce si dá pod stůl a hledá velkou ruku+ Ano madam, to jsem +odpoví přívětivě, že to snad nebude tak hrozné+ děkuji Vám za přijetí.

Tyrion: Wenai, Wenai počkej kam to... jdeš?! Já jsem to tak přece ne.... myslel +dopoví už sám pro sebe. A když osiří několikrát praští hlavou o desku stolu, doufaje, že se mu třeba rozsvítí. Vyjde ze dveří+ Neviděl jsi lady Timeu? +ptá se pořád dokola všech pážat, odhodlaný ji najít. Je z toho trochu mimo, ale přece bude mít možná dítě+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 6:19 pm

Lady Mormont: Tady v západozemí - a zejména na severu, nejsou čarodějky běžně k vidění, myslím, že je láká zajména teplý jih a svobodná města. Co vás sem vůbec přitáhlo? +konverzuje, zatímco jim šenk nandává na talíř jednotlivé chody+
Jorah jí chytne ruku pod stolem a povzbudivě ji stiskne.

Wenai má v očích slzy a prdlajz vidí, kam běží, takže se za pár chvil ztratí. Nikde nikdo. Zastaví se a zorhlédne se kolem a otře si oči a vážně to tam nepoznává. Doprdele, podotkne.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 6:48 pm

Syriana: Musím s vámi souhlasit, procestovala jsem velkou část severu a nepotkala jsem tu nikoho, jako já, ale ve svobodných městech, kde je celkově více teplo je čarodějů spousta. +pořád se tváří mile a vlastně jí nevadí povídat si s lady Mormont a už z ní ani nemá takový strach+ Přivedli mě sem První lidé +na chvilku se odmlčí+ a váš syn Jorah +krouživě mu pohladí dlaň+

Šae: Mladá, pružná dívka, oblečená do šatů děvečky z kuchyně jde zrovna s ošatkou plnou cibulí, když narazí na ztracenou ženu+ Má paní, mohu ti nějak pomoci? +prohlíží si ji zvědavě+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 6:53 pm

Lady Mormont: První lidé? Ti jsou jen v pověstech, pokud vím. +ukrojí si kus masa+ Ah můj syn. +usměje se na něj+ Už jednou si domů ženu přivedl, ale doufám, že vy jste z jiného těsta.

Wenai: +otře si slzy a zatváří se důstojně, jak je to jen v její pozici možné+ Ano, byla jsem u lorda pobočníka. Hm, mohla by jsi mi říct, kudy mám jít do zahrad, nebo... kde je Petyr? Baelish. +dodá potom, kdyby nevěděla koho myslí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 7:02 pm

Syriana: samozřejmě, v pověstech ale... každá pověst má nějaký základ +dá si sousto do úst+ To vám nemohu říct madam, to spíš Jorah +otočí se na něj a usměje se. Je docela překvapená, že to, že je čarodějka tam prostě berou všichni tak v klidu, aniž by ji třeba pokládali za šarlatánku, ale je to milé a uklidnující+

Šae: Ty jsi Timea?! +zavýskne, když ji konečně pozná+ ehm omlouvám se mylady +dodá hned+ mohu tě zavést do kancelária lorda Baelishe.... lady Timeo jsi... jsi v pořádku? +znovu si ji prohlédne a to že byla u Tyriona ji trochu zneklidní+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 7:07 pm

Jorah: +zvedne hlavu od talíře a usměje se+ Syriana je úplně jiná, má paní. +řekne své matce a políbí Syr ruku+ Jsem rád, že jsem ji našel a rozhodně +to zdůrazní+ Ji nemusím nikterak rozmazlovat. Než jsme sem přijeli, tak jsme strávili několik dní v nejnuznější chatrči a starala se o mě jako o krále. +s pobavením sleduje matčin napolo šokovaný pohled+

Wenai: Ano, ano. Už to bylo lepší, ale ano. +sem tam si ještě setře slzu z řas+ Doveď mě tam. A řekni mi jak se jmenuješ?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 7:14 pm

Syriana: Jorahu, to se nehodí... +trochu zčervená+ ale ráda vás uklidním madam, neprahnu po vašem bohatství, majetku, domu ani ničem jiném. Jen vás chci požádat o svolení +proboha to je jaksi naopak nebo co+ být Jorahovi na blízku, +zvedne k ní oči a nervozne si dá vlasy za uši+

Šae: +Vede Wenai spletitými zákoutími Rudé bašty směrem k Malíčkovi+ Jsem... jsem Šae má paní +špitne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 7:18 pm

Lady Mormont: Neprahnete? No... to se ještě uvidí časem. +podotkne, zatím co se zabývá úhořem na svém talíři+ Tak mi o sobě něco povězte, prosím.

Wenai: Šae? +nějaké fňukání jí ihned přejde a se zájmem si ji prohlédne+ Takže to jsi ty. +podotkne tiše+ No... má vkus ten malý mizera. +musí uznat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 7:24 pm

Syriana: +ruka jí poněkud zkoprní v Jorahově dlani. Přece jí nemůže říct, že je tam jen na skok+ ehm... já... jsem... umím léčit lidi, jejich nemoci a bolesti.... +doufá, že jí ser trochu helpne+

Šae: ehm kdo mám být má paní? jsem pomocná... kuchtička +předrtí trochu zoufale přes rty+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions