Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 3:13 pm

Jorah já mám pocit že jsi celou noc myslela za mě .+ukáže na všechny věci+ Šel bych domů řekne nakonec pokud ti tedy nevadí že opustime naší chatrc. Pukdes se mnou doufám.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 14, 2012 3:24 pm

Syriana: +obhlídne se po tom "bohatství"+ chtěla jsem ti to rozhodování trochu ulehčit +probírá se mu chloupkama na hrudi+ myslím že ses rozhodl správně, rodina je nejdůležitější +a když to vysloví tak je poněkud zoufalá, protože ta její jí začíná dost chybět+ no jasně že půjdu s tebou +vyřkne až moc převesele+ jsem přece tvá služebná
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 4:06 pm

Hej já blbec jsem si to vůbec nerozmyslela a teď nevím co máma dělá. Mužem začít ještě jednou prosím? Dbez toho děcka :-D
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 14, 2012 4:48 pm

Jasně :D :D

Tyrion: +Dívky poslechnou a otevřou, dovnitř vejde obrovský chlap, musí se sehnout aby prošel dveřmi, Od hlavy až dolů má dlouhý plášť a tyčí se nad vanou. Pak najednou rozhalí plášť a na břiše mu jako klíště visí přitisklý Tyrion+ Ah zdravím tě krásko +zazubí se tím svým křivým úculem, zatím co se odpásává, aby mohl sklouznout dolů+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 5:16 pm

Jorah: tak dobře. Služebna+usměje se na ni a vezme si koláč z hromádky jídla+ a mohla bys nás tam přenést jako do tě chatrce? A vlastně... Nechceš byt moje carodejka?

Wenai:říkala jsem zeptat se na pustit. +vyleze z vany aa nechá si oblict zupan+ co to má... +hlas se ji vytratila když uvidí Tyriona a je velmi překvapena+ co ttu děláš?! Co kdyby přišel Petyr.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 14, 2012 5:20 pm

Syriana: A seš si jistý že si to chceš zopakovat? +protáhne se a mlsně okoukne ten koláč, načež mu půlku ukřajfne+ a nehupáví mě? +zahuhlá s plnou pusou+

Tyrion: Ach, taky tě moc rád vidím, krásko +řekne zatímco se odpásává od svého nosiče+ Ty si stoupni tam +a hromotluk si stoupne do kouta+ Petyr? ajaj tak familiérní, nicméně tvůj Petyrek je právě na zasedání rady +pohodí si s jablkem v ruce+ nejsi ráda že mě vidíš? +okoukne ji, krásnou, mokrou+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 7:24 pm

Jorah: Jestli poplujeme a pojedeme tak stejně tohle všechno utratime. A sejne budeme muset ještě kus cesty jít pěšky. Chci aby se zvěsti rozšířili a moje matka se měla čas připravit. (nebo je to jeho sestra? Teď bemam šanci to najít) ale ne. +zasmeje se+ Carodejek se každý spíš boji. Twdy má k ním úctu.

Wenai: +nonšalantně se posadí na židli a vezme si fik+Nejde o to že bych tě nerada viděla ale v podstatě se se mnou můžeš sejít i veřejné abych tak řekla. Já jsem zadaná žena +přes fik na něj hodí pohled+ a nemám se za co stydět. +mrkne na něj spiklenecky a nenápadně pohodi hlavou k těm dvěma dívkám+ A rozhodně jsem nečekala že mě vyhledáš. +pustí slupku od fiku na stůl a elegantně se zvedne že židle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 14, 2012 7:51 pm

Syriana nejspíš máš pravdu, přemístění je nejlepsi, nejrychlejší a ekonomické. Ale po naší chatrči se mi bude možná trochu stýskat. Ale já přece nechci aby se mě tvá matka a sestry bály (jsou tam obě) nebo chci?

Tyrion dívky byly byste tak laskavé a vzaly mého společníka do kuchyně +hodí jim mesec a dívky poslechnou+ takže jsi zadaná? Ale z toho mě picha u srdce a no i kousek níž +povzdechne si zklamané+včera v noci jsi byla také zadaná +stoupne si za ní a zašeptá ji do ucha+ a jak jsi byla rozverná. To mi Nesmis udelat krásko +hořce ji polibi na krk+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 8:17 pm

Jorah : +zasmeje se+ chtějí si co chceš. Jsi přece svobodná. +obeejme ji a políbit a je na něm vidět že je šťastný i když trochu nervózní+

Wenai: +mávnutím ruky je pošle pryč a preventivně jim ještě vymaže paměť aby to nerozkecaly+ včera to bylo jen... Jen trochu vzpomínek a hodně vina. Ne že bych tě chtella odmítnout ale pochop že nechci přijít o něco co už mám+pohybem ruky obsáhne tu místnost jídlo a drahé šaty+ a navíc je to ještě složitější. +momidek si sjede rukou na břicho ale hned se vzpamatuje+ a navíc jsem slyšela že máš vlastní konkubinu. Sae se jmenuje?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 9:28 am

Syriana: ano jsem svobodná... +přemítá nahlas+ ale nechci aby se mě někdo bál, takže spíš budu taková hodná čarodějná léčitelka +klepe si prstem do rtu jak přemýšlí+ Dobrá, takže... Chceš nějako vylepšit oblečení, nebo vzhled nebo něco?

Tyrion: Ach ranila jsi mě +chytne se za srdce+ Ale nejsem nějaký barbar abych nerespektoval tvé přání. +řekne rozumně, i když se mu to nelíbí+ Ano mám Šae, nepochybně výtečnou konkubínu, nicméně je to je kurva, půjde za tím, kdo jí nabídne víc. +zhopne dolů ze stolu+ Vidím, že bych měl jít +jak se kolébá ke dveřím pohladí ji po prstech+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions