Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 9:55 am

Jorah: Hm, zvolil bych jistotu, hostinec. +ukáže na okna nedaleké krčmy a vydá se tam, koně uváže před hospodou a když vejde dovnitř, tak si zavolá hostinskýho, všechno mu vyloží a vtiskne mu do ruky minci+ Tak +otočí se k Syr+ to byly naše poslední peníze.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 9:57 am

Wenai: +jemně ho pohledí po prošedivělých vlasech a s úsměvem si prohlíží jeho tvář, pak tiše vyklouzne z postele a pošle pro snídani+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 14, 2012 10:10 am

Syriana: +Na to, že je to jen vesnická krčma, tak je docela plná+ poslední? +trochu zoufale pohlédne na minci mizící v hostinského kapsy.+ Já něco vymyslím! snad +sedne na volnou židli a rozhlídne se po lidech tam+

Malíček: +Zašmátrá v posteli a najde jen prázdné místo+ Kde jsi sne? +zamrmle než otevře oči+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 10:13 am

Jorah: Neboj, vyspíme se a zítra to vyřešíme. +protáhne se a zívne+ Jsem celý rozlámaný po té celodenní jízdě. +pak jim na stůl donesou polívku a velkej kus trochu tvrdýho chleba+

Wenai: +když uslyší, že se vzbudit, tak už v županu k němu přijde, skloní se k němu a políbí ho na krk+ Tady. +zašeptá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 14, 2012 10:19 am

Syriana: Bože ta cibulačka voní tak, až mi žaludek dělá kotrmelce +hrozně se na ni třepe, a tvrdý chleba jí nevadí, naláme ho do polévky a nechá rozplpat+ Rozlamaný? tak s tím budeme muset něco udělat +uculí se na něj povzbudivě+

Malíček: +musí se usmát, což je poránu dost nezvyklé. Sedne si a obhlídne Wenai v županu+ proč jsi tady a né tady? +kývne hlavou k posteli+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 10:31 am

Jorah: +namáčí si chleba do polívky a hladově ji pojídá+ Hm? Vážně? +usměje se+ Ani nevíš, jak by mi to pomohlo. +jeden člověk od nedalekého stolu si je začne nenápadně prohlížet, zejména tedy Joraha+

Wenai: +zasměje se+ Co to je za otázku? +dá mu pusu+ Máš dneska hodně práce? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 14, 2012 10:37 am

Syriana: jistě +horká polívka jí plní žaludek+ promasíruji ti záda a uvolním unavené svaly, ale né že mě nenecháš dodělat práci +spiklenecky na něj zamrká+

Malíček: mám nějaké důležité pochůzky, ale na tebe si čas najdu, krásko, máš nějaké speciální přání, co bys chtěla dělat?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 10:52 am

Jorah: Já, +tváří se nevinně+ Jak bych tě mohl nechat nedodělat práci. +usměje se na ni, když je vyruší nějaký člověk+ Promiňte pane, +podívá se na něj+ Nejste náhodou z medvědího ostrova ser Mormont?

Wenai: Nechci tě zdrživat v intrikování a kutí piklí. Aby jsi neměl proti ostatním skluz. +usměje se na něj+ Jen bych se ráda víc podívala na Rudou baštu. Prý jsou tam někde dračí lebky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 14, 2012 10:55 am

Syriana: jistě, to ty bys přece nemo... +otočí prudce hlavu k příchozímu a pak se zadívá na Joraha, jak se zachová, a jestli osobu náhodou zná či ne+

Malíček: Tak až dointrikuju a dopiklím, tak tě tam provedu jo? Jsou schované pod Rudou Baštou Robert je tam schoval, když si uzurpoval trůn. Ne... on je nařídil zničit, ale jistí lidé je tam schovali. Budeš uchvácená má krásko
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 14, 2012 11:01 am

Jorah: +otočí se k příchozímu+ Já... +zaváhá+ Vlastně ano, ano jsem.
Pane +začne zase ten muž+ vaše sestra byla tak velkorysá, že mi dala kus půdy na hospodaření. Byl by jste tak laskav... a předal jí tohle. je to desátek. +vytáhne měšec s penězi a podá mu ho, Jorah si ho vezme+ No, dobrá. +přikývne+

Wenai: Skvěle. +usměje se+ Já se tam zatím projdu a udělám nějaký povyk. +někedo zaklepe na dveře+ A snídaně je tu. +usměje se na něj, dá mu pusu a jde otevřít+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions