Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 12:46 pm

Jorah: +musí se zasmát, když ji vydí tak nadšenou+ Ty by jsi je chtěla potkat? To by jsme asi ale přišli o naše koně a tím pádem i o naše židle (vyčarovala je přece z nich, ne?) a možná i k nějakému tomu úrazu. Nebo myslíš, že by sis nějakého dokázala ochočit?

Wenai: No, podle toho, co si o tobě myslí a jak o tobě mluví, to vypadá, že tě vlastní. +zasměje se+ Ano? +POdívá se na něj pak.+ Třeba tvoje dítě, myslíš?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 12:55 pm

Syriana: Aha vlastně... ale tak Zlovlci... nevím, možná ano, možná ne... já mám často takové střeštěné nápady víš? Jak daleko jsme od Medvědího ostrova?

Malíček: och opravdu? ale ne... nevlastní, neměj stra... +pak zcela ztuhne s pohledem upřeným střídavě na ni a na její břicho. Pak se vzpamatuje, obezřetně se rozhlédne po ulici a na nic nečekaje ji zatáhne do domu, do svého soláru, kde ji usadí na křeslo a chvilku před ní rázuje sem a tam, pak se rukama opře o opěrky toho křesla a zadívá se jí do tváře+ moje dítě? jak dlouho? +pátrá v hezké tváři po čemkoliv a možná že to, co teď pociťuje je strach+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 1:02 pm

Jorah: A ty nápady se mi na tobě právě líbí. +usměje se na ni a vžene koně do lesa+ No, asi dvěstěpadesát, nebo tři sta mil. Proč se ptáš? +zaptá se, ale pak strne v pohybu, když zaslechne hrozivé zavytí+

Wenai: +odevzdaně s ním jde do soláru, ale je připravená na všechno+ No, počítám, že od té mé první návštěvy tady. +pohlédne mu klidně do očí+ Petyre, +položí mu dlaň na ruku na opěradle+ Já tě nečiním za nic zodpovědným. Jen jsem si říkala, že bys to asi měl vědět. +pokrčí rameny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 1:10 pm

Syriana: ále +mávne rukou+ jen jsem možná dostala jeden z těch mých šílených nápadů... +následuje ho do lesa a když uslyší zavytí postaví se ve třmenech+ slyšel jsi to taky? +otočí se na něj a pomalým krokem se vydá dál, i když koni se moc nechce+

Malíček: +zahleděný do hloubky jejích očí je na vážkách, lže mu, nebo ne? chce z něj udělat blázna či ne? je v tom nějaká vidina zisku nebo jen prostá čistota... pak zavrtí hlavou, jeho povolání ho nejspíš ničí a za vším vidí intriky. Klesne na kolena a hlavu položí na její hruď+ odpusť mi mé chování.... jen, že jsem překvapen. Dítě? opravdu?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 1:18 pm

Jorah: To je možné, aby tohle někdo neslyšel? +podívá se na ni, jestli to myslí vážně, že tam jede, ale nakonec nechce vypadat jako srab a vydá se tedy taky za tím zvukem+ Buď opatrná, prosím. +požádá ji+

Wenai: Není co odpouštět, Petyre. Já jsem z toho taky byla dost v šoku, vlastně pořád jsem. +usměje se na něj, docela šťastná, že ji nevyhodil+ Asi jsem ti to neměla říkat... +zaváhá na okamžik+ Problém je, že to... ho... no, nejde to dát pryč.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 1:24 pm

Syriana: Já jsem opatrná vždycky +zamumlá tiše a oddělá jednu větev, co jí chce poškrábat tvář, sklouzne z koně, kterej je zkoprnělý strachy a dál se vydá tiše pěšky, prodírá se podrostem a kapradinama+

Malíček: Jistě že jsi mi to měla říkat, blázínku +pohladí ji po krku+ Problém? +zamračí se+ takže zrovna když se smířím s tím že budu no... že budu mít potomka tak mi ho chceš vzít? +vykulí oči+ ne nic takového! Zítra k tobě povolám nejlepšího mistra, aby tě prohlédl zda je všechno v pořádku, a taky ti najmu kuchaře a nové služebné... +rozjede se trochu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 1:40 pm

Jorah: +seskočil z koně tasil meč a plížil se tiše ji vpatach připraven zakročit kdykoliv by ji hrozilo nějaké nebezpei+ Syriano přece jenom je to vážně nebezpecne zvíře nechceš si to ještě... +hlas mu odumre když před nimi spatří dospeleeho zlovlka+

Wenai: +zasmeje se+ Já vážně nepoteebuji sluzebne ani kuchaře. +na chvilku se zamyslí+ ale je možné že lady z Volantisu ano. Ale to byl tvuj nápad. Nicméně delej jak myslíš. Já bych jenom řada byla s tebou. +vydechne nakonec potichu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 2:02 pm

Syriana: +Jen se otočí, usměje se na Joraha, mile, uklidňujícně a sevře mu zápěstí ve kterém drží tasený meč a zatlačí mu ruku dolů+ věř mi +pak ho pustí a když se otočí spatří před sebou obrovského Zlovlka. Udělá k němu krok a zlovlk vycení zuby a zavrčí. Syr se mu dívá do očí a udělá další krok. Rozpřáhne ruce, jako by ho chtěla obejmout. Zlovlk otevře modrdu a z té mu stečou sliny. Další krok. Zlovlk se přirkčí jakoby do skoku a Syr napřáhne ruku nad jeho velkou hlavu a klesne na kolena do mechu a promáčeného listí. Nakonec položí dlaň na huňatou hlavu a Zlovlk zakňučí a šťouchne ji čumákem do paže+

Malíček: Jistě že potřebuješ, jako moje snoubenka, navíc obtěžkaná potřebuješ tu nejlepší péči, jakou ti mohu poskytnout. A co se týče tvého druhé přání, má paní +Jemně ji podebere a vezme do náručí+ cokoliv si přeješ
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 2:17 pm

Jorah: +stojí tam a kouká na yo vyjevene a jako by tomu pořád nemohl uvěřit+ jak jsi to dokázala? +vydechne ale sám se ke zvířeti nepřiblíží

Wenai: +zasmeje se+ tak dobře. Teď bych prosila do ppstele neboť jsem unavená
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 2:26 pm

Syriana: +jen pokrčí rameny a dál hladí Zlovlka po hustých chlupech+ taky mě mohl sežrat. +pak pomalu vstane a vydá se k Jorahovi a to velké zvíře jí sahá skoro až nad pas a když spatří Joraha tak na něj vycení zuby+ ne neboj se +a zní to jako by to říkala oběma+ jmenuje se Nymeria a než jí byla sestrou nějaké lidské dívky

Malíček: +poslušen jejích rozkazů ji přinese do postele s nebesy a prachovým peřím+ dnes večer jsi byla přímo kouzelná má paní +položí ji do polštářů a sám se ujme svlečení jejích svršků+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions