Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 28, 2012 10:42 pm

Wenai: Myslela jsem spíš to, odkud jsi a jak starý je tvůj rod. Měla bych to vědět, nemyslíš? +vezme si čerství fík, rozlomí ho a zakousne se do něj+ Našla jsem to. +přikývne+ To a ještě mnohem víc.

Jorah: Nebývají? +koukne na ni tázavě+ ALe já bych to stejně nerad riskoval. +vtáhne ji do chajdy a obleče si kalhoty na mokré nohy a zatopí v krbu, načež donese z venku kotlík s vodou z deště+ Udělám trochu čaje, ten nás zahřeje.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 28, 2012 10:50 pm

Malíček: Inu, to bys měla, a vlastně to není nic, co bych ti měl tajit. Chceš to vědět hned? +setře jí palcem ze rtu šťávu z fíku+ ale je to docela nudné, má paní.

Syriana: +zavrtí hlavou a nechá se vtáhnout dovnitř, s fialovými rty, ale pořád se culí. Poslušně se obleče a pak si vlasy zaplete do copu+ ráda tě zlobím, líbí se mi, jak se u toho tváříš
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 28, 2012 10:55 pm

Wenai: Něco už jsem zjistila sama. +kývne hlavou+ Pokud vím, tak pocházíš z Prstů, ale o sídle tvé rodiny nevím nic. +usměje se na něj+ Nemyslím, že bych považovala za nudné cokoliv, co se týče tebe.

Jorah: +hlasitě se zasměje+ Tak ty mě ráda zlobíš, ty jsi pěkná potvůrka. +zavrtí hlavou+ Tak se pojď ohřát k ohni, ty zlobidlo. +přitáhne si ji za ruku k ohni+ A když jsi ta čarodějka, která mimochodem není nemocná, tak bys nám mohla vyčarovat nějaké koně, aby jsme do té vesnice nemuseli pěšky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 28, 2012 11:16 pm

Malíček: Máš pravdu moje paní, můj rod pochází opravdu z Prstů, tedy z toho nejmenšího, odtud se mi říká Malíček. +zamává jí malíčkem před očima+ Prsty jsou jen kameny, a ovčí bobky +ušklíbne se+ vyrůstal jsem ovšem v Řekotočí, s dětmi lorda Hostera Tullyho - Catelyn a Lysou.

Syriana: +nechá se ohnivými plamínky zahřát, a taky hlavně Jorahovou náručí+ och, tak mě sleduj. +teatrálně si prokřupne krkem a prolomí prsty, pak jen naoko zamumlá nějakou formuli a ze dvou židlí jsou náhle dva koni, jeden válečný a jeden docela malý+ ehm...
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 28, 2012 11:22 pm

Wenai: Malíček? +zvedne obočí+ Tak proto. +vezme si nějakou sladkost+ A do které z nich jsi se zamiloval? +zeptá se ho s poťouchlým úsměvem+ Jak dlouho tu ještě budem? Už jsem unavená., +podaří se jí potlačit zívnutí+

Jorah: +lekne se a uskočí asi metr dozadu+ Jak tě napadlo je vyčarovat tady?! +vyjekne+ Jak je dostaneme ven? +koukne na malé dveře, kam se ten velký kůň určitě nevleze+ A na čem budeme sedět? +řekne Jorah nakonec, a je z toho úplně hotovej+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 28, 2012 11:32 pm

Malíček: Hm, proto +usměje se+, ale budu raději, když mi budeš říkat Petyre +vezme si kousek citronových řezů+ No... +na okamžik se zaraženě zapřemýšlí, zda říct, nebo neříct+ do Catelyn +přizná nakonec. Rozhlídne se kolem+ tuším, že už se můžeme nepozorovaně vzdálit, obejdou se i bez nás, beztak jsou všichni spití pod obraz +pohladí ji po vlasech+

Syriana: +jenom protočí oči+ to je pořád nějaký remcání. Před chvilkou že venku prší a zmoknem, koně taky zmoknou +podotkne a pak je přemístí ven+ A sedět budeme na zadku, můj drahý +plácne ho po tom jeho a oblíká se, jako by se nechumelilo+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 28, 2012 11:38 pm

Wenai: Petyre... +nechá splynout ze rtů jeho jméno+ A to kvůli ní máš tu jizvu na břiše? +zeptá se ho a položí dlaň na to místo, kde je ona jizva+ Můžeš mi to povyprávět ve větším pohodlí. +chytne ho za ruku a vstane+

Jorah: +poněkud zaraženě se na ni podívá, protože tomu, že je čarodějka ze začátku moc nevěřil, ale už je přesvědčenej kompletně+ Promiň. +řekne jí, aby ho ještě třeba neproměnila v čolka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 28, 2012 11:44 pm

Malíček:Ano, to kvůli ní, dá se tak říct +políbí ji na rty a nejkratší cestou ji vyvede k nosítkům, sedne si, opře se do polštářů a přitáhne si ji k sobě, najednou uplně jiný, tvrdý+ až si příště budeš chtít zašukat s někým jiným +drží ji blízko u sebe, její obličej jen kousek od svého+ tak to dělej v soukromí a nedělej ze mne hlupáka, před Cersei a dvorem. +políbí ji, hezky, dlouze+

Syriana: Nemáš se za co omlouvat, Jorahu. To spíš já se omlouvám, nechci tě děsit. Zavážeš mi to? +otočí se k němu a dá mu do dlaní šnůrky od korzetu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 28, 2012 11:51 pm

Wenai: +odtrhne se od něj+ Co to má znamenat? +zeptá se ho+ S kým jiným jsem podle tebe měla chtít šukat? +koukne na něj, jedno obočí zvednuté+ Nechceš mě snad urazit doměnkou, že jsem někde s někým souložila?

Jorah: Neděsíš mě. +vezme ty šňůrky a začne jí to zavazovat+ Jen to bylo trochu nečekané.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 28, 2012 11:55 pm

Malíček: Varoval jsem tě, že Rudá bašta je prodchnutá špicly. Ptáčky a jinou havětí. Varys mi to hned za tepla přinesl. +opírá se v polštářích+ popíráš to? +zeptá se se zájmem a klouže po ní pohledem+

Syriana: omluvám se, víc prosím +myslí tím utáhnout+ máme vůbec nějaké peníze? +zamračí se najednou+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions