Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 14, 2012 6:35 pm

Jorah: +usměje se na ni+ Mluvíš mi z duše, pivo tady opravdu chybí. A ryby by byli skvělé. A c kdybych se zítra vydal něco koupit k jídlu? Nebo najít. Někde tu musí být kolem vesnice, něco takového si pamatuji. +přikývne a zase má plnou pusu+

Wenai: +úsměv se pomalu změní v nadšený úcul, velmi nadšený, opře se o operku jeho směrem a nakloní se k němu a mrkne na něj+ Ale co jsou temná zákoutí hradu oproti plné hodovní síni a pletkách pod stolem zatím co nad ním si zachováme vážnou tvář. +zasměje se+ A to tam půjdu jako tvoje... +tázavě se na něj koukne+ co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 14, 2012 6:45 pm

Syriana: To bys byl naprosto nejúžasnější muž pod sluncem +odsune prkýnko a položí si ruce na přejedený žaludek a pak zívne jak kotě+ zlato, myslím půjdu zkusit jak se leží v naší nové posteli +postaví k jednomu jeho rožku svíci a vklouzne pod peřinu+ hmmmm +je docela unavená z toho všeho kouzlení a tak se jí oči zavírají samy+

Malíček: Ach ano, na tyhle hry bych málem zapomněl, mohli bychom se třeba o něco vsadit, kdo z nás dvou to vyhraje +složí si ruce na hrudi+ Tuším že nejlepšího výsledku dosáhneme když půjdeš jako moje oficiální snoubenka třeba z.... Volantisu +zkoukne na ni a ujistí se, že má takové rysy jako Volanťanky+ souhlasíš?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 14, 2012 6:50 pm

Jorah: +mrkne na ni a polhkne+ Hned se k tobě připojím, lásko, jen to tady dojím. +zas si vezme kus a je vidět, že má vážně hlad, ale za chvilku už to má v sobě, utře si ruce do chleba a polkne a vklouzne za ní pod peřinu+ Aby jsi tu nezmrzla. +zašeptá jí do ucha+

Wenai: +kývne na souhlas, jako že se vsadí+ Když vyhraju já, tak chci peníze. +řekne otevřeně a pak na něj vyvalí oči+ Rovnou snoubenka? No proč ne. +rozmyslí si to nakonec+ Z toho je určitě klepne. Ale nejsem žádná lůza, jsem bohatá a mám rodokmen, aby bylo jasno.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 14, 2012 6:59 pm

Syriana: Jen si dej, lásko +mroukne ospale, a když se k ní Jorah připojí tak už se pohupuje na rozhraní bdění a spaní. Jen se k němu přitulí zadečkem a zádama, obejme jeho ruce a ponoří se do spánku naplno+

Malíček: Samozřejmě že nejsi lůza, muž mého postavení by si to ani nemohl dovolit, budeš vážená dědička jedné z pyramid ve starém Volantisu, žena s hlasovacím právem, abych tak řekl +odvíjí se mu v mysli plán+ a náš sňatek je velmi výhodným obchodem pro nás oba, hm? Když vyhraju já, tak.... zatím ještě nevím +mrkne na ni+ ale věř mi, že na něco dosti zajímavého přijdu. Tady +vytáhne z vnitřní kapsy plný měšec zlatých dragonů+ připrav se na večer, ať jsi neodolatelná má paní +políbí jí na rameno+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 14, 2012 7:07 pm

Jorah: +obejme ji a zapdne do ní, tak,že se na posteli zkroutí jak ona přitiskne se k ní+ Dobrou noc. +zašeptá a usne taky+

Wenai: Nepochybuji o tom, že přijdeš na něco neskutečného. +uculí se na něj+ Bude to velmi výhodný sňatek. +zatřepetá řasami a vezme si měšec s pěnězi+ V kolik mám být nachystaná? +zvedne se ze sofa s nově nalezenou elegancí, když je ta dáma+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 14, 2012 7:16 pm

Syriana: +Když procitne, venku je ještě tma a Jorah jí spokojeně oddechu-pochrupuju do vlasů. Najednou má chuť něco provést. Sklouzne pod deku a vezme mezi rty jeho prozatím ochablé mužství+

Malíček: Zajisté +vůbec o sobě nepochybuje+ Buď prosím nachystaná hodinu před západem slunce, já musím do paláce už teď, kontrolovat všechny přípravy, pošlu pro tebe ale nosítka hodná tvého postavení, má drahá +neodolá a dlouze a hluboce ji políbí, než odejde z místnosti+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 14, 2012 7:25 pm

Jorah: +velmi spokojeně ještě že sna zamruci a penis začíná nabývat na objemu a tehdy se začne probouzet dlouze vydechne a prsty ji prohrabne vlasy+

Wenai : Jistě můj pane. +usměje se ba něj mile a oplatit mu polibek a pak vyrazí do města kde si nejenže koupi šaty ale i rozdá několik finančních odměn jistým lidem ale přesně hodinu před západem slunce e je v plně lesku a září Nachystanášaty dodám jak budu u počítače jsou to ty zlatý co si Lamora nezaslouží ale víc do stylu zapadozemi. Nebo já nevím ale prostevypadam úchvatné a mám vystrih jak prase
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 14, 2012 7:46 pm

Syriana: +V prstech promne jeho zatím měkké koule a vezme je do úst, žmoulá je a jazykem polaská "šev mezi nimi", vsaje do úst jednu a pak se vrátí k narůstajícímu mužství. Obkrouží hlavičku žaludu a vsunuje si do úst jeho mužství co až to jde+

Malíček: +Hodiny tvrdě dře najraději by Cersei připoutal ve svém nejšpinavějším bordelu a nechal tu její zlatou kundičku prošukat těmi nejšpinavějšími námořníky. Celou dobu ale hýří úsměvy a úculy. Pro Wenai dojdou dva tucty nosičů obrovských nadýchaných nosítek, stěny jsou ze zlatých brokátů, ametystu a hedvábí, celé vypolstrované měkkými polštářky a dokonce je vevnitř nachystán stolek se zlatým stromovinským a hrozny. Jeden svalnatý otrok ji vyzvedne a vysadí nahoru a pak se pomalým jistým krokem rozejdou k Rudé baště+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 14, 2012 7:52 pm

Jorah: +tlumené Zastena mezi zuby a mezi prsty sevre prosteradlo až látka zastena. Dech se mu zrychluje a ve slabinach narůstá napětí tak silně a vyhání vzhůru a do tvrdosti jeho muztvi jež je za chvíli jako skála+

Wenai: +přijme ta nosítkách jako by v taovych jezdila dnes a denně a uaadi se v nich velmi pohodlně upoji víno a uzobava hrozný zatímco putují a sem tam vykoukne že závěsu a dá tak lůze popatrit na její krásnou tvář+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 14, 2012 7:59 pm

Syriana: +Jednou rukou pevně sevře kořen jeho penisu, zubama polaská naběhlou tvrdou hlavu žaludu a pak ji obkrouží jazykem, než ho začně sát a silně kouřit, užívá si tu nadvládu nad jeho tělem, druhou dlaň má položenou na jeho břiše+

Malíček: +Stojí a čeká na Wenai, když konečně dorazí sám jí pomůže z nosítek.+ Má nejdražší, jsem oslněn tvou krásou +pokochá své oko na jejím vyzývavém, leč prudce elegantním a nádherně podtrhujícím oděvem.+ I ta čubka Cersei ti bude závidět +usmívá se když to říká, jako by je mohl někdo třeba sledovat. Jen letmo ji políbí na rty, a nabídne jí své rámě, než vykročí k nádvoří na němž se oslava pořádá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions