+dlaněmi přejede po špičkách fialových kvítků+ je to tak krásné +proplete své prsty s jeho a do kapsy u košile mu vetkne pár snítek levandule, než přijdou k autu, ve kterém jsou nachystané klíčky v zapalování a jednoduchá mapa+ Náš dopravní prostředek pro tento den, drahý
+potlačuje úsměv, když do něj nastupuje+ A jsi si jistá, že v něm nebudu vypadat jako někdo, na koho sedla druhá puberta a jezdí s maldými zajíčky v červených fárech?
+upře na něj trochu šílený pohled a pak ho pleskne do ramene+ nech toho, prosím tě. +plavně se usadí a na oči si dá sluneční brýle a přes vlasy šátek, aby je neměla rozčepýřené+ chci abychom si to dneska užili, trocha to přehnání k tomu patří
+Položí mu ruku na stehno a usměje se+ To mám v plánu lásko. +nejsou moc daleko od městečka a tak se nemají ani kde ztratit. Syr se občas otočí od krásného výhledu na krajinu na Viktora a musí se usmívat, když vidí že má koutky nahoru+
+Do městečka Perpignan projedou bránou Le castillet a octnou se na malém náměstíčku, kde ospalé kavárny otevírají své zahrádky a terasy a vystavují cedule s nabídkou+ Zvu tě na kávu a snídani, mon amour, a potom na prohlídku Katedrály sv. Jana Křtitele +sundá si brýle a šátek+
Ah, na snídani. Už jsem se bál, že budu celou dobu o hladu. +usměje se, zaparkuje na náměstí na parkovišti a když vyleze z auta, tak jí otevře a nabídne jí rámě+
Lásko já chci aby sis to užil, ne tě mučit hladem, +mrkne na něj a s úsměvem se do něj zavěsí. Na dlážděném náměstí se ozývají její podpatky a sukně jí splývá kolem stehen a v mírném vánku se pohupuje+ Tahle kavárna vypadá moc hezky zlato +ukáže na jednu typickou kavírničku s býlími deštníky a kvítky zavěšenými na trámech+ a víš co ještě mám? +zaloví v kabelce a vytáhne zcela nový fotoaparát+ uděláme si spolu pár obrázků ano?