Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 12:53 am

+když tohle udělá tak ji křečovitě chytí za boky a naráží ji na své muzstvi prudce a naléhavě si ji začne brát, drží ji kolem pasu a povzbuzuje ji v pohybech+

+zamumlá a prevali se na druhý bok načež se probere a posadí se na posteli+ ehm +řekne a trochu zcervena+ já... Promiň mi ... Já jsem ... To bylo... Spala jsem. +s obavami na ni koukne a provinile se usměje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned črc 01, 2012 5:52 pm

BRIENNE: +poškrábe se ve vlasech a rozpačitě se na ni dívá, vstane a opláchne si obličej studenou vodou, pak se na ni zase podívá+ Já vím.. to je v pořádku, venku bys nás docela dobře zahřála +nepatrně jedním koutkem se usměje, ale od postele se drží dál+

+Nohy drží pevně stisknuté u sebe, tak ho cítí velmi intenzivně, ruku má ovinutou kolem jeho krku a oči má zavřené, jen víčka se jí trhaně chvějí+ Jor-ahu +vydechne ztěžka a za pár vteřin ji pohltí silný orgasmus+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 6:17 pm

+poněkud zoufale se na ni dívá+ Promiň. +hlesne potichu a skousne si spodní ret, pak vstane z postele a obleče se+ Chceš pomoct s brněním? +zeptá se jí+

+drtí steny mezi zuby a hlava se mu točí vzrušením, v tom z něj vystříkne v mocném proudu semene přímo do její kundičky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned črc 01, 2012 6:31 pm

+Nasadí si nákoleníky, ale se zbytkem si moc neví rady a tak vděčně se na ni usměje když jí nabídne pomoc+ Děkuji ti +stoupne si blíž k ní s kyrysem v ruce+ řekni máš hlad? včera jsi mne hostila ty, bude mi ctí ti to dnes oplatit

+Opírá se o něj celou svou vahou, jeho stále v sobě, hlave opřenou zátylkem o jeho rameno a šťastně se usmívá+ To bylo naprosto úžasné, Mon Chevalier
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 6:37 pm

+připíná jí kyrys a nenápadně ji okukuje a sem tam jí upraví podšívanici, aby jí samozřejmě líp sseděla pod zbrojí + Ani ne, ale stejně to neodmítnu. Ráda se dobře najím, když nevím, kdy budu mít další možnost.

+rukama ji přejíždí po břiše až na hrudník a zpátky+ To bylo, čarodějko. +zašeptá jí do krku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned črc 01, 2012 6:44 pm

+Když je zašněrovaná, několikrát se zkusmo různě zahýbe, jestli je vše tam kde má a připne si nakonec meč+ dobrá myšlenka, jsi protřelá +uculí se a otevře jí dveře a pobere své věci+

+Sklouzne z něj a nalije jim ze džbánu růžovou vodu a ospale zívne+ Můj pane, tvá lady je zcela znavená +usměje se a podá mu pohár+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 6:47 pm

+zazubí se na ni, s náručí plnou svých věcí se vydá do místnosti hostince, kde se posadí ke stolu+ Tak co to bude dneska?

+vezme si od ní pohár+ Tak to by moje lady měla jít spát, ať je připravena na další den. +usměje se na ni a napije se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned črc 01, 2012 6:59 pm

+Hostinský jim otře stůl ubrouskem+ studené uzené a nakládané cibule s okurky, ještě je brzo, nevaří se, nebo taky klobásy
Dones nám to všechno, zbytek si vezmeme sebou a taky chléb, a měch s vínem a druhý s vodou a nějaké ovoce +nadiktuje mu to Brienne a do hliněných pohárů jim nalije čerstvou vodu+ dnes a zítra pojedeme ještě spolu, zítra k poledni se naše cesty rozdělí u trojzubce

To taky tvá lady udělá, jen nejspíš nebude moct usnout v tomto cizím prostředí, bez ochranné náruče +zamrká na něj a vleze si nahá do postele+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 7:03 pm

+napije se vody a upře na ni oči+ Zítra k poledni. +zopakuje po ní trochu dutým hlasem+ Pak zas pojedu sama. +strnule kývne hlavou+ Ano, beru na vědomí. +zakousne se do uzeného+

+usměje se na ni a je vidět, že ho to těší, zvedne se z židle a obejme ji a lehne si sa ní na postel+ Je to takhle lepší? +zeptá se jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned črc 01, 2012 7:18 pm

Ano, podle toho jestli bude pořád tak stálé počasí +nakrájí si klobásu+ stalo se něco?

+Zavrtá se mu v náručí, nosem se otírá o jeho ohryzek a nohy proplete s jeho+ Ano, teď už je to lepší +dá mu polibek do jamky mezi klíčními kostmi+ mnohem lepší
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions