Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv srp 11, 2011 10:52 pm

+přestane patlat okno a koukne na ni, chvilku si okusuje rty a pak odpoví+ Nevim. +vypadá, že to fakt neví+ Asi ne. Jako, je s ní sranda a umí fakt dobře hrát na basovku a... +najednou si uvědomí, jak blábolí a zmlkne+ Nemiluju. +zakončí to+ Ale mám ji ráda.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát srp 12, 2011 9:23 am

+Jak Wenai mluví o té basovce, dojde ji, že to bude ta holka, co se kvůli ni začala učit hrát.+ No... dobrá... +řekne tiše po chvilce mlčení, protože ani ona nemá ráda takové rozhovory.+ Já se.... už se nebudu na nic ptát. Jsem ráda, žes pro mně přijela. +zopakuje.+ Děkuju.... za všechno. +špitne. Chtěla by ji políbit, ale nezdá se jí to momentálně jako dobrej nápad. Tak se na ni aspoň usměje. A taxikář v té chvíli zastaví před hotelem. Řekne si o cenu za cestu.+ Já to zaplatím. +vyhlásí Kim okamžitě, kdyby ji Wenai chtěla předběhnout. Vytáhne peněženku, zaplatí. Vystoupí ven, počká na Wenai a pak jí podá opět ruku.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát srp 12, 2011 9:42 am

+chvilku na ni koouká, jestli to myslí vážně s tím ptaním a pak pokrčí rameny+ No jo, tak to zaplať. +usměje se, vystoupí ven a chytne ji za ruku a jdou k hotelu, pomalu, nikam nespěchá, ji vede do jejího pokoje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát srp 12, 2011 10:16 am

+Nejdřív jí trochu překvapí, když zjistí, kam jdou, ale neprotestuje. Jen ji palcem pohladí po hřbetu ruky a jde pomalu vedle ní.+ Takže... budem kámošky.... s něčím navíc? +zeptá se, když nastoupí do výtahu.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát srp 12, 2011 10:22 am

S něčím navíc... +musí se usmát a pak na ni koukne, skoro vážně+ Vážně to tak chceš? +zeptá se jí, kouká jí u toho do očí, jako by se to snažila odhadnout, pak vystoupí z výtahu a jde k ní do pokoje a pořád ji drží za ruku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát srp 12, 2011 10:31 am

+Chvíli mlčí a také jí kouká do očí, přemýšlí nad tím.+ Nebylo by to poprví. +řekne tiše, při tom vyhlášení mimovolně sklopí oči, no jak si to uvědomí, opět koukne do těch Wenainých.+ Je mi s tebou dobře. +pokračuje už mnohem jistěji.+ To víš, že bych tě chtěla mít jenom pro sebe, ale nechci tě omezovat. Sama to nemám ráda... navíc, jsem už velká holka, nemusíš mít o mně strach. +to poslední už řekne s malým úsměvem a drobným šibalským zajiskřením v očích.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát srp 12, 2011 10:41 am

+zastaví se před dveřmi od jejího pokoje a stoupne si naproti ní+ Nechci aby ses trápila, hvězdo. +usměje se a chytne ji i za druhou ruku+ Protože mi na tobě záleží. +koukne jí zhluboka do očí+ Ale dneska už by sme měli jít radši spát, než udělám nějakou další blbost. Dobrou, hvězdo. +natáhne se a dá jí pusu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát srp 12, 2011 11:05 am

Jak jsem řekla, kočko. +teď už se opravu usmívá.+ Jsem už velká holka a teď vím, na čem jsem. +Jak se jí chytne i druhou rukou, postoupí k ní o kousek blíž.+ Trápila bych se spíš, kdybych tě měla pořád na očích a nesměla tě ani políbit. +přikývne. +Jo. Dávej na sebe pozor. +Pusu jí opětuje, jemně, procítěně.+ Dobrou, kočko.+ pustí ji, ještě jedou se usměje, otočí se a vykročí k výtahu.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát srp 12, 2011 11:57 am

(eh, ona ji jako vedla ke Kiminu pokoji, já jsem to asi blbě napsala)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát srp 12, 2011 12:16 pm

(alebo ja blbě pochopila. Tak nevadí, no.... Kim sa akože odobrala do svojej izby. Každopádne teraz nemá zmysel niečo nové rozohrávať, keď ideš preč.
Ešte raz želám pekný týždeň ;) )
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Syractions