Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 18, 2012 10:28 pm

+chlap pokrčil rameny a kupodivu ji na kozy necumi+ konaci odjeli už před dlouhým časem na východ. Jeli do toho jejich města, ale kde to je to nemám páru.

+odmítne medovinu a s plnou opusou zavrti hlavou a pak se ji podaří polknout+ nee , neviděla. +rozlomí další braam oru a při tě příležitosti si popali prsty, tak si na nezačne foukat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon čer 18, 2012 10:35 pm

SYR: díky! +dá mu pusu na čelo, protože ona přesně ví, kde to je, vyběhne z hospody a okamžitě se přemístí do Quarthu a usilovně při tom mylí na Joraha+

Brienne: +Stáhne měšec s medovinou pořádně se napije, aby se trochu zahřála i vnitřně a vytáhne menší měch s čistou vodou, a ještě pár krajíčků chleba+ hm hm +bručí a piřtom na ni okrajově kouká+ stalo se ti něco? +zamračí se a pootevře rty jak si ji tak prohlíží+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 18, 2012 10:45 pm

+v Quartu je vedro a spousta lidí a nedaleko na tržišti si Jorah cosi prohlíží+

+Wenai na ni koukne+ Ne jenom jsem si spálila prsty. +mávne rukou a nechce vypadat jak trasoritka+ to nic není. +usměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon čer 18, 2012 10:53 pm

SYR: +proplétá se dusným davem tržištěm, až nad hlavami různých lidí spatří krásmě prošedivělou hlavou Joraha Mormonta, s kápí na hlavě se vydá k němu, stoupne si za něj a tiše na něj promluví+ Velký medvěd nechává svého potomka pozdravovat

BRIENNE: +pořád ji očumuje protože je to snad první holka co vypadá jak kluk, teda hned po ní samotné, a o to víc se na ni dívá+ do králova přístaviště je to pěšky daleko
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 18, 2012 11:26 pm

+Jorah se bleskové otočí, býků na jejím hrdle pak mu obličejem probehme údiv + Syriano. To je... Jak jsi mě našla? +schová dyku a vezme ji za ruku+

+je nervni z toho jak na ni kouká+ Já vím. +pokrčil rameny+ Ale nic jinýho mi nezbývá. +schválně na ni dlouze kouká+ Proč se na mě tak koukas? Máš... Máš nějaký postranní umysli?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte čer 19, 2012 11:03 am

Syr: +ani se nepohne, jen hlasitě polkne, vědomá si ostří na svém hrdle+ Jorahu +koukne k němu vzhůru+ prostě jsme tě chtěla najít +usměje se na něj a stiskne mu prsty+ tobě to vadí? +teď je trochu nervozní z toho co odpoví+

BRIENNE +hrozně zčervená a pak zabručí+ postranní úmysly... čestní rytíři nemívají postranní úmysly.. Promiň mi, ale jsi jedin¨á další žena která je... jako já +zakousne se do brambory+ ale můžu tě v noci chránit před zlovlky +konečně se trochu pousměje+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte čer 19, 2012 11:21 am

+chvilku se pohledem vpíjí do jejích očí a pak neodolá, nahne se k ní a políbí ji+ Nevadí. +řekne potom+ Vůbec mi to nevadí.

+prohlídne si ji a pak sklouzne pohledem po své vyzáblé postavě+ Umím se ochránit před zvěří i před lidmi. Můžem se v hlídkách střídat, aby jsme se obě vyspaly. +pokrčí rameny+ Chceš mít hlídku první?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte čer 19, 2012 12:52 pm

+Stojí před ním, zaklání hlavu a jen ho líbá, klidně by tak stála celé věky+ to je dobře +vydechne nakonec+ Jorahu mohli bysme si promluvit někde z dosahu tolika uší? +má poněkud vážný výraz, ale jeho ruky se nepouští, spíš se k němu trochu víc přivine+

BRIENNE: o tom v nejmenším nepochybuji, odpust nechtěla jsem tě urazit +podá jí svůj plášť aby se jím zakryla+ Jo, beru si první hlídku, klidně spi +Brienne se opře o strom a přihodí pár klacků na oheň a sleduje krajinu kolem nich a poslouchá zvukům noci+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte čer 19, 2012 1:20 pm

+zkoumavě se na ni podívá a pak kývne a držíc ji za ruku ji odvede do domu jejich hostitele, do svého pokoje, aby je nikdo neslyšel+ Co se děje, krásko? Proč máš starosti? +pohladí ji po tváři+

+Wenai spí, ale asi v půlce noci se probudí zimou, tak se přisune blíž k ohni a koukne na Brienne+ Chceš vystřídat? +zamrká, aby vyhnala z očí spánek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte čer 19, 2012 1:24 pm

+Zády se opře o zeď a vlastně ani neví co mu má říct, tak mu to řekne uplně všechno od začátku do konce, avšak všechny muže z toho vyprávění vynechá+ no a Wenai teď cestuje do králova přístaviště a já se nedostanu domů než to dítě porodí. Jorahu vůbec netuším, co si počít +kouká na něj trochu ztraceně+

Jestli chceš +zívne Brienne a promne si oči, aby je ještě udržela vzhůru+ je tady všude klid +naducá si pod záda znovu torbu a trochu víc se sesune k zemi+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions